Koleksioni bazik

Kur kërkoni të fluturoni me avion privat, ka disa opsione. Në shikim të parë, kjo mund të duket disi dërrmuese. Janë gjashtë

Dassault Falcon Brendësia 10X

Jo të gjithë avionët privatë janë krijuar të barabartë. Kjo deklaratë është veçanërisht e vërtetë kur bëhet fjalë për banjot në avionë privatë, të ndryshëm

Gulfstream G300 Jashtme

Një nga kritikat e zakonshme të avionëve privatë është se ata janë të dëmshëm për mjedisin. Që ndotin shumë dhe

Jet Privat duke u furnizuar me karburant

Pavarësisht nëse fluturoni me kartën e avionëve privat, anëtarësimin në kartë jet, i përkisni një programi pronësie të pjesshëm ose madje zotëroni plotësisht tuajin

Avionët privatë duke pritur në platformë

Tregu i avionëve privat aktualisht po kalon një kërkesë të paparë, duke e bërë konceptin e udhëtimit me avion privat pothuajse të zakonshëm. Për një larmi

Duke pasur parasysh vëllimin e karburantit që konsumojnë avionët privatë, së bashku me rritjen e konsiderueshme të kostos së karburantit, është e rëndësishme të diskutohet

Bombardier Challenger 3500 Lundrim i jashtëm mbi ujë dhe male

Kur zgjidhni një avion privat për misionin tuaj të ardhshëm, ka shumë faktorë që duhen marrë parasysh. Sidoqoftë, një që shpesh anashkalohet është

Një nga pyetjet më të zakonshme të bëra nga fluturuesit privat për herë të parë është kostoja e marrjes me qira të një avioni. Sigurisht, kjo

Falcon Imazhi i kuvertës së fluturimit 6X EASy III

Teknologjia e kabinës është një aspekt kritik, megjithatë, shpesh i neglizhuar i një avioni privat. Sa më e përparuar dhe e besueshme të jetë teknologjia, aq më e sigurt

Të jesh në gjendje të ngrihesh në distancën më të shkurtër të mundshme është gjithmonë e dobishme. Duke pasur një distancë më të ulët të ngritjes do të rezultojë në avion

Zakonisht mendohet se avionët privatë mund të fluturojnë më lart se avionët e tjerë, por sa e vërtetë është kjo? Sa lart mund të jetë private

Gulfstream G700 Jashtme

Një nga mënyrat më të lehta për të krahasuar avionët privatë është duke krahasuar se sa shpejt mund të fluturojnë. Zgjedhja e një avioni më të shpejtë do

Bombardier Global 7500 E jashtme

Kur bëhet fjalë për zgjedhjen e një avioni privat për një mision, një nga elementët më kritikë është sa larg mundet

Nëse po planifikoni të fluturoni me avion privat, sa pasagjerë mund të mbani në një aeroplan? Ne kushtet e

Gulfstream G150 Jashtme

Një nga kostot kryesore kur fluturon me avion privat është karburanti. E thënë thjesht, avionët privatë djegin shumë karburant kur

Jet Privat duke u furnizuar me karburant

Kur bëhet fjalë për fluturimin me avion privat, një nga kostot më të mëdha është karburanti. Prandaj, është e rëndësishme të merret parasysh