Kalo te përmbajtja kryesore

Cookies

Prezantimi

Kjo politikë e cookie-t ("Policy") përshkruan se çfarë janë cookies dhe si Operatori i Uebfaqes ("Operatori i Uebfaqes", "ne", "ne" ose "ynë") i përdor ato në krahasoni privateplanes.com faqen e internetit dhe cilindo prej produkteve ose shërbimeve të tij (kolektivisht, "Uebfaqe" ose "Shërbime").


Ju duhet ta lexoni këtë politikë në mënyrë që të mund të kuptoni se çfarë lloji të cookies përdorim, informacionin që mbledhim duke përdorur cookies dhe si përdoret ai informacion. Ai gjithashtu përshkruan zgjedhjet në dispozicion për ju në lidhje me pranimin ose refuzimin e përdorimit të cookies. Për informacion të mëtejshëm se si i përdorim, ruajmë dhe mbajmë të sigurta të dhënat tuaja personale, shikoni në faqen tonë Politika e Privatësisë.

Çfarë janë cookies?

Cookies janë pjesë e vogël e të dhënave të ruajtura në skedarët me tekst që ruhen në kompjuterin tuaj ose në pajisje të tjera kur faqet e internetit ngarkohen në një shfletues. Ato përdoren gjerësisht për të kujtuar ju dhe preferencat tuaja, ose për një vizitë të vetme (përmes një "cookie sesioni") ose për vizita të shumta (duke përdorur një "cookie të vazhdueshme").

Cookie-t e sesionit janë cookies të përkohshme që përdoren gjatë vizitës tuaj në Uebfaqe dhe ato skadojnë kur të mbyllni shfletuesin e internetit.

Cookies të vazhdueshme përdoren për të kujtuar preferencat tuaja në Uebfaqen tonë dhe mbeten në desktopin tuaj ose në pajisjen tuaj mobile edhe pasi të keni mbyllur shfletuesin tuaj ose të rifilloni kompjuterin tuaj. Ata sigurojnë një përvojë të qëndrueshme dhe efikase për ju gjatë vizitës në Uebfaqen tonë ose përdorimin e Shërbimeve tona.

Cookies mund të vendosen nga Uebsiti ("cookies të palëve të para"), ose nga palë të treta, të tilla si ata që shërbejnë përmbajtje ose ofrojnë shërbime reklamuese ose analitike në faqen e internetit ("cookie të palëve të treta"). Këto palë të treta mund t'ju njohin kur vizitoni faqen tonë të internetit dhe gjithashtu kur vizitoni disa faqe të tjera të internetit.

Çfarë lloj cookie-sh përdorim?

Biskota analitike:

Këto cookies na mundësojnë neve dhe shërbimeve të palëve të treta të mbledhim të dhëna të grumbulluara për qëllime statistikore se si vizitorët tanë përdorin Uebfaqen. Këto cookies nuk përmbajnë informacione personale si emra dhe adresa emaili dhe përdoren për të na ndihmuar të përmirësojmë përvojën tuaj të përdoruesit të Uebfaqes.

Cilat janë opsionet tuaja të cookie-ve?

Nëse nuk ju pëlqen ideja e cookies ose disa lloje të caktuar cookies, mund të ndryshoni cilësimet e shfletuesit tuaj për të fshirë cookies që janë vendosur tashmë dhe për të mos pranuar cookies të reja. Për të mësuar më shumë se si ta bëni këtë ose për të mësuar më shumë rreth cookies, vizitoni internetcookies.org

Ndryshimet dhe amendamentet

Ne rezervojmë të drejtën për të modifikuar këtë politikë në lidhje me Uebfaqen ose Shërbimet në çdo kohë, efektive pas postimit të një versioni të azhurnuar të kësaj Politike në Uebfaqe. Kur ta bëjmë ne do të rishikojmë datën e azhurnuar në fund të kësaj faqe. Përdorimi i vazhdueshëm i Uebfaqes pas ndonjë ndryshimi të tillë do të përbëjë pëlqimin tuaj për ndryshime të tilla.

Pranimi i kësaj Politike

Ju e pranoni që e keni lexuar këtë politikë dhe pajtoheni me të gjitha termat dhe kushtet e saj. Duke përdorur Uebfaqen ose Shërbimet e tij ju pranoni të bindeni nga kjo Politikë. Nëse nuk jeni dakord të respektoni kushtet e kësaj Politike, nuk jeni i autorizuar të përdorni ose të hyni në Uebfaqe dhe Shërbimet e tij.

Kontaktoni

Për të kërkuar një kopje për informacionin tuaj, për t'u çregjistruar nga lista jonë e emailit, për të kërkuar që të dhënat tuaja të fshihen ose për të bërë një pyetje në lidhje me privatësinë e të dhënave tuaja, ne e kemi bërë procesin të thjeshtë:

Për të na kontaktuar, ju lutemi dërgoni email [email mbrojtur]

Na shkruani në:

Oficeri i privatësisë së të dhënave të Krahasoni avionët privatë

71–75 Shelton Street, Londër, WC2H 9JQ,

Na telefononi në:

+442080505015

Ky dokument është përditësuar për herë të fundit më 2 gusht 2023.