Harta e Diapazonit

Përdorni mjetin më poshtë për të parë se sa larg mund të fluturojnë modele të ndryshme të avionëve privatë.

Thjesht futni vendndodhjen tuaj të nisjes dhe zgjidhni një avion. Zonat me ngjyra tregojnë se sa larg mund të fluturojë çdo avion pa karburant.

Jeni kurioz për aftësitë e gamës së avionëve të ndryshëm privatë dhe dëshironi t'i krahasoni ato krah për krah? Mos kërkoni më tej! Harta jonë interaktive e gamës është mjeti i përsosur për ju.
Kjo veçori e fundit ju lejon të zgjidhni ndonjë global vendndodhjen e fillimit dhe zgjidhni nga mbi 140 avionë privatë për të parë aftësitë e tyre të gamës maksimale. Me fokus në avionët privatë, harta jonë e gamës ofron një përvojë të pashembullt për entuziastët e aviacionit dhe pronarët e mundshëm të avionëve.

Mbi 140 avionë privatë

Harta jonë e gamës përfshin një përzgjedhje mbresëlënëse prej mbi 140 avionësh të ndryshëm privatë, duke shfaqur avionët më të fundit me rreze të gjatë, si dhe avionët klasikë që kanë qenë në shërbim për më shumë se gjysmë shekulli. Me një grup kaq të larmishëm opsionesh, mund të eksploroni dhe krahasoni lehtësisht aftësitë e gamës së avionëve të ndryshëm për të gjetur atë që i përshtatet më mirë nevojave tuaja të udhëtimit.

Çdo vendndodhje

Harta jonë e gamës përfshin një përzgjedhje mbresëlënëse prej mbi 140 avionësh të ndryshëm privatë, duke shfaqur avionët më të fundit me rreze të gjatë, si dhe avionët klasikë që kanë qenë në shërbim për më shumë se gjysmë shekulli. Me një grup kaq të larmishëm opsionesh, mund të eksploroni dhe krahasoni lehtësisht aftësitë e gamës së avionëve të ndryshëm për të gjetur atë që i përshtatet më mirë nevojave tuaja të udhëtimit.

Krahasoni Avionët

Harta e diapazonit ju lejon të zgjidhni deri në tre avionë në çdo kohë, duke e bërë të lehtë të shihni se si ndryshojnë në aspektin e aftësive të rrezes. Ju mund të krahasoni avionët brenda së njëjtës klasë ose nga i njëjti prodhues për të fituar njohuri të vlefshme për performancën dhe efikasitetin e tyre.