Avionët privatë duke pritur në platformë

Gjithçka që duhet të dini për të blerë një avion privat

Hyni menjëherë në një platformë gjithëpërfshirëse të pronësisë së avionit privat, duke ju mundësuar të blini një avion privat me besim.

Kërkimi i aeroplanëve

736-funnel-tools-utensils-outline (1)
0 + Filtra

Përdorni mbi 13 variabla për të renditur dhe filtruar fuqishëm mbi 140 avionë. Filtro sipas shpejtësisë së lundrimit, rrezes, kostos dhe më shumë, për të gjetur avionin e duhur për misionin tuaj.

Kostot e pronësisë

aeroplan-ikonë
0 + Avionë privatë

Llogaritni menjëherë koston e përllogaritur të pronësisë vjetore të mbi 140 avionëve privatë, të përshtatur për përdorimin tuaj të parashikuar. Shihni ndarjen e secilës kosto.

Kostoja e blerjes

ikonë grafike
0 + Vite modeli

Qasuni në vlerat aktuale dhe historike të tregut për mbi 1,000 vite modele të avionëve privatë. Për më tepër, merrni një shifër të vetme përqindjeje të amortizimit të avionit. 

Rruga juaj drejt pronësisë së avionit privat

Procesi i blerjes së një avioni privat nuk është aq i thjeshtë sa blerja e një makine. Ka shumë më tepër faktorë për t'u marrë parasysh, së bashku me një aktiv shumë më të shtrenjtë dhe më të kërkuar.

Zgjedhja e avionit të duhur për nevojat tuaja është kritike për t'u siguruar që ai mund të përmbushë kërkesat e misionit tuaj, së bashku me përshtatjen e buxhetit tuaj. Megjithatë, ka shumë faktorë që duhen marrë parasysh kur zgjidhni avionin e duhur.

Faktorët që duhen marrë parasysh përfshijnë llojin e avionit, kostot operative, aftësitë operative, specifikat e performancës dhe kostot e amortizimit, për të përmendur disa.

Nëse po konsideroni seriozisht blerjen e një aktivi shumë milionë dollarësh, atëherë sigurimi i atij të duhuri do të kompensojë lehtësisht koston e aksesit në platformën tonë.

Pse të përdorni Krahasimin e Avionëve Privatë?

Gjeni aeroplanin tuaj

Gjeni shpejt avionin e duhur për nevojat tuaja me një veçori të fuqishme klasifikimi dhe filtri. Thjesht vendosni kriteret tuaja kryesore dhe merrni avionin më të përshtatshëm.

Njihuni me kostot

Merrni një përmbledhje gjithëpërfshirëse të kostos për mbi 140 avionë. Zbuloni ndarjen e kostove për orë dhe kostot fikse, së bashku me kostot e blerjes dhe amortizimit.

Njihni Opsionet

Zbuloni shpejt ndryshimin midis pronësisë së plotë, pronësisë së pjesshme dhe qiradhënies, duke ju lejuar të gjeni opsionin e duhur të pronësisë për ju.

Veçoritë e Thelluara

Zbuloni sa vlen çdo avion privat aktualisht në tregun e pronësisë së mëparshme. Thjesht zgjidhni një markë, model dhe vit prodhimi, pastaj merrni vlerën aktuale të tregut.

Vlera për çdo vit e avionit të zgjedhur shfaqet më pas në një grafik për të vizualizuar lehtësisht kurbën e amortizimit të avionit tuaj të zgjedhur.

Ju madje mund t'i rregulloni rezultatet edhe më tej duke futur numrin e orëve të kornizës ajrore të avionit. Atëherë mund të shihni menjëherë se si kjo do të ndikojë në vlerën e avionit.

Ky mjet është ideal kur kërkoni të merrni një vendim blerjeje për të parë se cilët avionë bëjnë investimet më të mira dhe do të ruajnë vlerën më të madhe.

Zbuloni vlerën aktuale të tregut të çdo avioni privat. Thjesht zgjidhni markën, modelin dhe vitin e prodhimit. Pastaj, vizualizoni këto figura në një grafik, duke vizatuar kurbën e amortizimit.

Përshtatni rezultatet duke futur numrin e orëve të kornizës ajrore të avionit. Shikoni se si kjo ndikon në vlerën e tregut të avionit.

Të gjithë avionët vijnë me një shifër të vetme të amortizimit në përqindje. Kjo e bën vërtet të lehtë krahasimin e shkallës së amortizimit ndërmjet avionëve, madje edhe vlerësimin e vlerës së ardhshme të avionit gjatë 5 viteve të ardhshme.

Gjeni aeroplanin e përsosur për blerjen ose misionin tuaj të ardhshëm duke përdorur mjetin tonë të fuqishëm të kërkimit të avionëve. Me mbi 13 variabla të ndryshëm për t’u filtruar, të tilla si distanca, shpejtësia e lundrimit, djegia e karburantit dhe më shumë, mund të jeni të sigurt se do të gjeni avionin më të mirë për nevojat tuaja.

Të gjitha pikat e të dhënave shfaqen qartë në mënyrë që të mund të krahasoni avionët kokë më kokë.

Ky mjet i fuqishëm kërkimi dhe filtrimi është i përsosur për ata që kërkojnë blerjen e tyre të radhës të avionit ose një avion të përshtatshëm për misionin tuaj të ardhshëm.

Kërkoni mbi 140 avionë të ndryshëm privatë dhe avionë turboprop. Nga më të fundit Challenger 3500 tek avionët nga vitet 1980. Këto janë avionët që kanë rëndësi.

Rregulloni rezultatet për të gjetur avionin tuaj të përsosur. Filtroni me cilindo nga më shumë se 20 ndryshore. Rezultate të ngushta në bazë të shpejtësisë, diapazonit, kapacitetit të udhëtarëve dhe shumë më tepër.

Krahasoni deri në tre avionë në të njëjtën kohë, duke i vendosur të gjithë ndryshoret kokë më kokë. Pastaj mund të shihni se cilët avionë kanë veçoritë që ju nevojiten, së bashku me atë që është më i miri për ju.

Gjeni shpejt dhe lehtë avionin e përsosur për misionin tuaj të ardhshëm. Në vend që të futni të dhëna specifike të performancës në veçorinë e Kërkimit të Avionit, thjesht futni disa detaje në përzgjedhësin automatik.

Ky mjet e bën jashtëzakonisht të lehtë gjetjen e një avioni që mund të vazhdojë me stilin tuaj të jetesës dhe merr parasysh informacionin e avancuar.

Futni të gjitha misionet që prisni të fluturoni vitin e ardhshëm, me të dhëna të tilla si pika juaj e origjinës, destinacioni, numri i pasagjerëve dhe herët e fluturimit në vit. Shtoni aq misione sa fluturoni në një vit.

Ju mund t'i rregulloni rezultatet duke futur buxhetin tuaj maksimal të blerjes dhe buxhetin tuaj maksimal vjetor të funksionimit.

Shtypni "Find My Aircraft" dhe merrni të gjithë avionët e përshtatshëm për misionin tuaj, së bashku me orët totale të vlerësuara vjetore të fluturimit në vit. Mjeti merr parasysh faktorë të tillë si gjatësia e pistës në aeroportet tuaja të dëshiruara, diapazoni minimal i kërkuar dhe kapaciteti i pasagjerëve.

Të gjithë avionët shfaqin të dhëna të rëndësishme të performancës, të tilla si shpejtësia e lundrimit, diapazoni dhe kapaciteti i pasagjerëve. Ju gjithashtu mund të shihni çmimin mesatar të blerjes për çdo avion, së bashku me shifrën e amortizimit në përqindje. Për më tepër, mjeti llogarit koston e vlerësuar vjetore të funksionimit për çdo avion bazuar në kriteret e misionit tuaj.

Të gjitha të dhënat mund të renditen sipas faktorëve që janë më të rëndësishëm për ju. Për më tepër, të gjitha të dhënat e avionit janë paraqitur në një tabelë të lehtë për t'u lexuar, duke ju mundësuar të krahasoni drejtpërdrejt të gjithë avionët e përshtatshëm.

Përdorimi i mjetit "Zgjedhësi i avionit" kërkon informacion të thjeshtë për ta bërë atë sa më të lehtë për t'u përdorur. Informacioni i vetëm që duhet të futni është aeroporti i origjinës, aeroporti i destinacionit, numri i pasagjerëve dhe numri i fluturimeve në vit. Mjeti më pas do të kthejë shpejt orët tuaja vjetore të fluturimit, së bashku me avionët më të përshtatshëm.

Mjeti "Zgjedhësi i avionit" merr parasysh shumë faktorë për t'ju gjetur avionin e përsosur. Një nga llogaritjet më të fuqishme është gjatësia e pistës në çdo aeroport që keni hyrë dhe sigurimi që avioni i kthyer të jetë në gjendje të operojë nga secili aeroport në listën tuaj.

Mjeti "Zgjedhësi i avionit" është në gjendje të kërkojë në një bazë të dhënash me mbi 140 avionë privatë. Avionët e përshtatshëm të dalë janë paraqitur të gjithë në një tabelë të lehtë për t'u lexuar, duke siguruar që ju mund të krahasoni drejtpërdrejt aeroplanët për faktorë të tillë si performanca, kostot e blerjes dhe kostot e funksionimit. Për më tepër, ju mund të renditni të gjitha të dhënat bazuar në variablat që janë më të rëndësishëm për ju.

Gjeni aeroportin e përsosur pranë origjinës dhe destinacionit tuaj me këtë hartë gjithëpërfshirëse të aeroportit. Thjesht futni një vendndodhje dhe shihni aeroportet më të afërt që mund të mbështesin një avion privat.

Filtroni sipas gjatësisë së pistës, sipërfaqes së pistës dhe disponueshmërisë së FBO. Për më tepër, thjesht futni avionin tuaj të dëshiruar dhe shihni se cilat aeroporte janë në gjendje ta mbështesin atë.

Ky mjet është i përsosur kur përpiqeni të përcaktoni se cili avion mund të përdoret në të vërtetë për profilin tuaj të misionit.

Shfletoni mbi 8,000 aeroporte nga e gjithë bota. Thjesht futni qytetin tuaj të zgjedhur dhe shihni vendndodhjen e të gjithë aeroporteve aty pranë në një hartë.

Zbuloni gjatësinë e pistës së çdo aeroporti, së bashku me objektet e FBO. Për më tepër, zgjidhni çdo avion biznesi dhe shihni se cilat aeroporte mund ta mbështesin atë.

Pavarësisht nëse po planifikoni itineraret për avionët ose po konsideroni se në cilin aeroport të ruani avionin tuaj, ky mjet do t'ju ndihmojë të planifikoni më mirë.

Ndërtoni të kuptuarit tuaj për botën e avionëve privatë me një grup prej tre udhëzuesish. Zbuloni ndryshimin midis pronësisë së plotë të avionit, pronësisë së pjesshme dhe pronësisë me qira, së bashku me mënyrën se si të zgjidhni opsionin e duhur për nevojat tuaja.

Më pas zbuloni prodhuesit e ndryshëm të avionëve në botën e avionëve privatë, së bashku me pasqyrat e shkurtra të kompanive, afatet kohore të prodhimit të avionëve dhe një listë të modeleve aktuale. 

Më në fund, lexoni për kategoritë e ndryshme të avionëve privatë - Avionë shumë të lehtë, avionë të lehtë, avionë të mesëm dhe avionë të mëdhenj. Shfletoni modelet aktuale, zbuloni se çfarë është në gjendje të bëjë çdo kategori avionësh, së bashku me kostot mesatare të blerjes dhe pronësisë.

Mësoni rreth ndryshimeve midis pronësisë së plotë, pronësisë së pjesshme dhe pronësisë me qira me këtë udhëzues gjithëpërfshirës. Krahasoni përfitimet dhe disavantazhet e secilës metodë të pronësisë dhe lexoni listën e kontrollit se si të vendosni se cili opsion i pronësisë i përshtatet më mirë nevojave tuaja.

Merrni një përmbledhje të shpejtë të prodhuesve të ndryshëm të avionëve. Zbuloni modelet e tyre aktuale, një përmbledhje të kompanisë dhe modelet e mëparshme të avionëve.

Gjeni kategorinë e duhur të avionëve për nevojat tuaja me udhëzuesin e modelit. Ky udhëzues informativ do t'ju tregojë për aftësitë e misionit të secilës kategori avionësh, kostot mesatare të blerjes dhe kostot e përllogaritura vjetore të pronësisë.

Zbuloni koston e vërtetë të zotërimit të një avioni privat. Nga kostot tuaja fikse vjetore tek kostot e ndryshueshme në varësi të numrit të orëve të fluturimit.

Thjesht zgjidhni një avion privat, shkruani numrin e pritur të orëve vjetore të fluturimit dhe merrni një kosto vjetore të vlerësuar për të operuar avionin.

Kjo është e përkryer për pronarët dhe operatorët të cilët po kërkojnë të buxhetojnë me saktësi përvojën e tyre të pronësisë së avionit privat.

Për më tepër, jo të gjithë avionët privatë janë krijuar të barabartë. Prandaj, është e rëndësishme të identifikoni avionin që i përshtatet buxhetit tuaj.

Zbuloni koston e vërtetë të pronësisë së çdo avioni privat. Duke marrë parasysh kostot fikse dhe ato të ndryshueshme, do të jeni në gjendje të vlerësoni më mirë shpenzimet vjetore.

Merrni figura që janë specifike për përdorimin dhe nevojat tuaja. Thjesht shkruani numrin e pritur të orëve vjetore të fluturimit, së bashku me avionin tuaj të zgjedhur.

Zbuloni sa kushton për të operuar ndonjë nga mbi 140 avionë privatë. Nëse jeni duke marrë parasysh një turboprop, avion të lehtë ose aeroplanin më të fundit të flamurit, gjithçka është këtu.

Qasuni menjëherë në një mori të dhënash të performancës për mbi 140 avionë privatë. Nga diapazoni maksimal deri tek shifrat e djegies së karburantit për orë.

Krahasoni me lehtësi të dhënat ndërmjet avionëve për të kuptuar se cili avion ka performancën dhe efikasitetin që i përshtatet më së miri nevojave tuaja.

Zgjidhni nga mbi 140 avionë të ndryshëm privatë dhe merrni të dhëna gjithëpërfshirëse të performancës. Avionët variojnë nga avionët më të fundit me rreze të gjatë deri te avionët e vjetër mbi gjysmë shekulli.

Të dhënat e performancës për çdo avion ndahen në seksionet e mëposhtme.

 • Performance
  • Diapazoni maksimal
  • Shpejtësia maksimale e lundrimit
  • Lartësia maksimale
  • Distanca minimale e ngritjes
  • Distanca minimale e uljes
 • Termocentrali
  • Prodhuesi i motorit
  • Modeli i Motorit
  • Shtytje totale
  • Djegia e karburantit
 • peshat
  • Kapaciteti i bagazhit
  • Pesha e bagazhit
  • Pesha maksimale e ngritjes
 • përmasat
  • Gjatësia e jashtme
  • Gjerësia e jashtme
  • Lartësia e jashtme
  • Gjatësia e brendshme
  • Gjerësia e Brendshme
  • Lartësia e brendshme
 • rehati
  • Numri maksimal i pasagjerëve
  • Niveli i zhurmës së kabinës
  • Lartësia maksimale e kabinës
 • Pasqyrë e flotës
  • Totali i avionëve të prodhuar
  • Pronësia e plotë
  • Pronësi me qira
  • Pronësia e përbashkët
  • Pronësia fraksionale
  • Avion në pension
  • Avion në operim

 

Ju lutemi vini re - ndërsa është bërë çdo përpjekje për të siguruar të dhëna të plota për çdo avion, kjo nuk është e mundur. Prandaj, disa avionëve mund t'u mungojnë disa nga këto pika të të dhënave.

Të gjitha të dhënat janë të disponueshme ose në njësi metrike ose perandorake, të gjitha me lëvizjen e shpejtë të një ndërprerës. Prandaj, mund të kaloni lehtësisht midis njësive me të cilat jeni më të kënaqur.

Zbuloni se sa larg mund të fluturojë çdo avion privat duke përdorur këtë hartë interval interaktiv. Thjesht futni një pikë fillimi kudo në botë dhe më pas zgjidhni aeroplanin tuaj. Zgjidhni deri në tre avionë për t'i krahasuar në hartë në çdo kohë.

Përdoreni këtë mjet për të krahasuar me lehtësi dhe vizualisht avionin tuaj të zgjedhur. E përsosur nëse jeni duke kërkuar për një blerje të re të avionëve dhe dëshironi të krahasoni vizualisht performancën e distancës së avionëve të ndryshëm.

Zgjidhni midis mbi 140 avionëve të ndryshëm privatë dhe shikoni sa larg mund të fluturojnë. Avionët variojnë nga avionët më të fundit me rreze të gjatë në avionët mbi gjysmë shekulli të vjetër.

Vendosni pikën tuaj të fillimit kudo në botë. Nga qendrat kryesore ndërkombëtare në aeroportet e vegjël rajonalë - thjesht shkruani në pikën tuaj të fillimit dhe shihni sa larg mund të fluturoni.

Zgjidhni deri në tre aeroplanë në çdo kohë për të parë se si ndryshojnë ato. Shihni ndryshimin në distancë midis avionëve nga e njëjta klasë ose prodhues.

Përfitimet e Shërbimit

Save Time

Nuk ka nevojë të konsultoheni me dhjetëra burime të ndryshme duke bërë vetë kërkimin. Të gjitha informacionet e pronësisë që ju nevojiten janë vetëm disa klikime larg.

Save Money

Zbuloni se cilët avionë do të mbajnë vlerën e tyre më të mirë, cilët janë më pak të kushtueshëm për t'u përdorur dhe opsionin më të mirë të pronësisë për asetin tuaj shumë milionë dollarësh.

Lehtësia e përdorimit

Qasuni menjëherë në sasi të mëdha informacioni, të gjitha në një vend, me të gjitha të shtruara thjesht dhe të lehta për t'u përdorur. Ofrimi i një mënyre të thjeshtë për të gjetur avionin tuaj ideal.

Si do t'ju ndihmojë kjo kur blini një avion?

Njeriu i ulur shikon nga dritarja e Dassault Falcon 6X

Merrni vendime më të mira, më të shpejtë

Informacione të rëndësishme për pronësinë për mbi 140 avionë privatë janë të gjitha në një vend, pikërisht në majë të gishtave. Kjo ju lejon të gjeni shpejt avionin e duhur.

Rëndësia e avionit të duhur

Nëse jeni duke blerë një avion, ju duhet një që mund të kryejë misionet tuaja të kërkuara, të përshtatet me buxhetin tuaj dhe të plotësojë kërkesat tuaja, përndryshe aktivi do të bëhet detyrim. 

Dassault Falcon Kabina 10X

Informacione të rëndësishme 

Njohja e aftësive të performancës së avionit, kostot e blerjes dhe kostot e funksionimit janë të rëndësishme kur zgjidhni avionin e duhur, duke u siguruar që avioni të mund të vazhdojë me ju.

Njeriu që heq maskën e fytyrës në avionin privat

Shmangni gabimet e kushtueshme

Kur kemi të bëjmë me asete shumë milionëshe, zgjedhja e asaj të gabuar mund të jetë e kushtueshme. Sa më shumë informacion të keni, aq më mirë mund të shmangni një gabim të kushtueshëm.

A është pronësia e duhur për ju?

Pronësia e avionit privat nuk është për të gjithë.

Për fletushkat e rastit, kartat sipas kërkesës kanë më shumë kuptim. Mbi këtë, kartat jet janë një zgjidhje e shkëlqyer.

Megjithatë, për ata që do të fluturojnë më shumë se 300 orë në vit – qoftë si individ apo korporatë – pronësia e avionit privat mund të fillojë të ketë kuptim.

Natyrisht, që pronësia të jetë zgjidhja e duhur për ju do të varet nga një numër variablash. Sidoqoftë, nëse keni buxhetin për blerjen dhe funksionimin e avionit tuaj, atëherë është një zgjidhje e zbatueshme.

Pronësia e avionëve privatë ofron siguri më të madhe të disponueshmërisë, personalizim absolut, besueshmëri, lehtësi në përdorim, status dhe më shumë.

Filloni udhëtimin tuaj të pronësisë sot

 • Anulojeni në çdo kohë
 • Një vit akses
 • Mbi 140 avionë

pronar

$999
Qasje për një vit
 • Kostot e blerjes
 • Kërkimi i aeroplanëve
 • Përzgjedhësi i avionëve
 • Harta e aeroportit
 • Kostot e pronësisë
 • Të dhënat e performancës
 • Harta e Diapazonit
 • Udhëzuesi i prodhuesit
 • Udhëzues modeli
 • Opsionet e pronësisë

Pyetjet e bëra më shpesh

Për t'u regjistruar, ju lutemi zgjidhni një plan nga lart. Ekzistojnë dy plane të ndryshme në dispozicion, të gjitha në baza vjetore.

Zgjidhni planin që i përshtatet më mirë nevojave tuaja dhe shtypni "Filloni". Më pas do të drejtoheni në faqen e regjistrimit. Këtu do t'ju duhet të krijoni një llogari dhe të futni informacionin tuaj të faturimit.

Më pas do të jeni në gjendje të eksploroni dhe përdorni të gjitha mjetet që ofrohen.

Ne duam të sigurojmë që të gjithë klientët tanë të jenë 100% të kënaqur. Prandaj, nëse keni ndonjë problem me blerjen tuaj, ju lutemi kontaktoni ekipin tonë të mbështetjes së klientit. Ata do të ndihmojnë në zgjidhjen e çështjes për ju menjëherë, me mirësjellje dhe në mënyrë efektive. 

Të gjitha planet funksionojnë në baza vjetore dhe janë vendosur të rinovohen automatikisht në fund të vitit tuaj. Megjithatë, do t'ju dërgohet email përpara rinovimit të abonimit për t'ju kujtuar për pagesën e ardhshme. Ju mund ta anuloni lehtësisht abonimin tuaj në çdo kohë dhe kjo mund të ndryshohet lehtësisht në pultin e llogarisë tuaj.

Për më tepër, anulimi i abonimit tuaj mund të bëhet lehtësisht nga pulti i përdoruesit. Përndryshe, ju mund të kontaktoni ekipin tonë të kujdesit ndaj klientit i cili do të jetë më se i lumtur të ndihmojë.

Ne pranojmë të gjitha kartat kryesore të kreditit, si dhe kartat e debitit. Përfshirë Visa, Mastercard, Discover, American Express dhe UnionPay. Të gjitha pagesat bëhen në mënyrë të sigurt përmes Stripe.

Avionët e mëposhtëm janë të disponueshëm në paketat e abonimit:

 • Beechcraft Kryeministri I
 • Beechcraft Premier IA
 • Bombardier Challenger 300
 • Bombardier Challenger 350
 • Bombardier Challenger 3500
 • Bombardier Challenger 600
 • Bombardier Challenger 601-1A
 • Bombardier Challenger 601-3A
 • Bombardier Challenger 601-3AER
 • Bombardier Challenger 601-3R
 • Bombardier Challenger 604
 • Bombardier Challenger 605
 • Bombardier Challenger 650
 • Bombardier Challenger 850
 • Bombardier Global 5000
 • Bombardier Global 5500
 • Bombardier Global 6000
 • Bombardier Global 6500
 • Bombardier Global 7500
 • Bombardier Global Ekspres
 • Bombardier Global Express XRS
 • Bombardier Learjet 31
 • Bombardier Learjet 31A
 • Bombardier Learjet 31AER
 • Bombardier Learjet 35A
 • Bombardier Learjet 36A
 • Bombardier Learjet 40
 • Bombardier Learjet 40XR
 • Bombardier Learjet 45
 • Bombardier Learjet 45XR
 • Bombardier Learjet 55
 • Bombardier Learjet 55C
 • Bombardier Learjet 60
 • Bombardier Learjet 60XR
 • Bombardier Learjet 70
 • Bombardier Learjet 75
 • Bombardier Learjet 75 Liria
 • Cessna Citation Të lumtë
 • Cessna Citation CJ1
 • Cessna Citation CJ1 +
 • Cessna Citation CJ2
 • Cessna Citation CJ2 +
 • Cessna Citation CJ3
 • Cessna Citation CJ3 +
 • Cessna Citation CJ4
 • Cessna Citation Ende
 • Cessna Citation Encore +
 • Cessna Citation Lë pas
 • Cessna Citation I
 • Cessna Citation II
 • Cessna Citation III
 • Cessna Citation Latitude
 • Cessna Citation Longitude
 • Cessna Citation M2
 • Cessna Citation Mustang
 • Cessna Citation ISSH
 • Cessna Citation Sovereign
 • Cessna Citation Sovereign+
 • Cessna Citation V
 • Cessna Citation V Ultra
 • Cessna Citation VI
 • Cessna Citation VII
 • Cessna Citation X
 • Cessna Citation X+
 • Cessna Citation XLS
 • Cessna Citation XLS +
 • Cirrus Vision Jet SF50
 • Dassault Falcon 10
 • Dassault Falcon 100
 • Dassault Falcon 200
 • Dassault Falcon 2000
 • Dassault Falcon 2000DX
 • Dassault Falcon 2000EX
 • Dassault Falcon 2000EX LEHTySISHT
 • Dassault Falcon 2000LX
 • Dassault Falcon 2000LXS
 • Dassault Falcon 2000S
 • Dassault Falcon 20F-5BR
 • Dassault Falcon 50
 • Dassault Falcon 50-40
 • Dassault Falcon 50EX
 • Dassault Falcon 6X
 • Dassault Falcon 7X
 • Dassault Falcon 8X
 • Dassault Falcon 10X
 • Dassault Falcon 900
 • Dassault Falcon 900B
 • Dassault Falcon 900C
 • Dassault Falcon 900DX
 • Dassault Falcon 900EX
 • Dassault Falcon 900EX LEHTySISHT
 • Dassault Falcon 900LX
 • Eklipsi 500
 • Eklipsi 550
 • Embraer Legacy 450
 • Embraer Legacy 500
 • Embraer Legacy 600
 • Embraer Legacy 650
 • Embraer Legacy 650E
 • Embraer Lineage 1000
 • Embraer Lineage 1000E
 • Embraer Phenom 100
 • Embraer Phenom 100E
 • Embraer Phenom 100 EV
 • Embraer Phenom 300
 • Embraer Phenom 300E
 • Embraer Praetor 500
 • Embraer Praetor 600
 • Gulfstream G100
 • Gulfstream G150
 • Gulfstream G200
 • Gulfstream G280
 • Gulfstream G300
 • Gulfstream G350
 • Gulfstream G400
 • Gulfstream G400 (Modeli 2025)
 • Gulfstream G450
 • Gulfstream G500
 • Gulfstream G550
 • Gulfstream G600
 • Gulfstream G650
 • Gulfstream G650ER
 • Gulfstream G700
 • Gulfstream G800
 • Gulfstream GII
 • Gulfstream GIII
 • Gulfstream GIV
 • Gulfstream GIVSP
 • Gulfstream GV
 • Hawker 1000
 • Hawker 4000
 • Hawker 400XP
 • Hawker 700
 • Hawker 750
 • Hawker 800A
 • Hawker 800SP
 • Hawker 800XP
 • Hawker 800XPi
 • Hawker 850XP
 • HondaJet Elite S
 • HondaJet HA-420
 • IAI Westwind 1
 • IAI Westwind 2
 • Mitsubishi Diamond 1A
 • Tjetra 400XT
 • Tjetra 400XTi
 • Tjetra 604XT
 • Pilatus PC-24

Keni më shumë pyetje? Nëse nuk mund ta gjeni atë që po kërkoni, mos ngurroni merrni kontakt.