Krahasoni aeroplanët privatë

Krahasoni aeroplanët privatë

Gjeni avionin tuaj të përsosur

Shkrimet e fundit

Dassault Falcon Brendësia 10X

Jo të gjithë avionët privatë janë krijuar të barabartë. Kjo deklaratë është veçanërisht e vërtetë kur bëhet fjalë për banjat në avionët privatë, që ndryshojnë shumë nga avioni në avion. Disa avionë privatë kanë tualete të shumta

Kur bëhet fjalë për marrjen me qira të një avioni privat, ka mijëra kompani që janë më se të lumtura për të ndihmuar. Sigurisht, ka dy konsiderata kryesore për shumicën e klientëve, paratë,

Bombardier Global 6000 Largimi i jashtëm në perëndim të diellit me male prapa

La Bombardier Global 6000 dhe Bombardier Global 7500 janë dy nga avionët më të mëdhenj, më modernë të biznesit të prodhuar nga Bombardier. Duke qenë se këta dy avionë janë kaq të ngjashëm, mund të jetë e vështirë

Gulfstream G300 Jashtme

Një nga kritikat e zakonshme të avionëve privatë është se ata janë të dëmshëm për mjedisin. Që ndotin shumë dhe duhen ndaluar. Të famshmit kritikohen për fluturimin me avion privat

Avionët privatë janë shpesh të rrethuar nga një ajër misterioz. Ka një sasi të madhe pyetjesh rreth njerëzve që fluturojnë me avion privat, së bashku me atë se kush i zotëron ato. Eshte

Jet Privat duke u furnizuar me karburant

Pavarësisht nëse fluturoni me kartën e avionit privat, anëtarësimin në kartën e avionit, i përkisni një programi pronësie të pjesshëm ose madje zotëroni plotësisht avionin tuaj, ndalesat e karburantit kur fluturoni me avion privat janë ndonjëherë

Avionët privatë duke pritur në platformë

Tregu i avionëve privat aktualisht po kalon një kërkesë të paparë, duke e bërë konceptin e udhëtimit me avion privat pothuajse të zakonshëm. Për një sërë arsyesh, kërkesa për pronësinë dhe pronësinë është në rritje. Megjithatë, për shkak

Duke pasur parasysh vëllimin e karburantit që konsumojnë avionët privatë, së bashku me rritjen e konsiderueshme të kostos së karburantit, është e rëndësishme të diskutohen alternativat ndaj karburanteve tradicionale Jet A dhe Jet A-1-domethënë

Bombardier Challenger 3500 Lundrim i jashtëm mbi ujë dhe male

Kur zgjidhni një avion privat për misionin tuaj të ardhshëm, ka shumë faktorë që duhen marrë parasysh. Sidoqoftë, ajo që shpesh anashkalohet është kapaciteti i bagazheve të avionit. Në shumicën e situatave, ka

Bombardier Challenger 3500 Jashtë në tokë në shkretëtirë

Për këtë javë të analizës së aktivitetit të fluturimit me avion biznesi, ne do të shikojmë aktivitetin e fluturimit midis 6 shtatorit 2021 dhe 12 shtator 2021. Siç ka qenë një temë e zakonshme për shumicën

Një nga pyetjet më të zakonshme të bëra nga fluturuesit e avionëve privat për herë të parë është kostoja e marrjes me qira të një avioni. Sigurisht, kjo është e kuptueshme duke pasur parasysh se ndërsa ka avantazhe të shumta për të fluturuar

E jashtme Hawker 800SP

Avionët privatë janë aktive të shtrenjta dhe, si rezultat, shuma të ndryshme të taksave vendosen mbi to. Prandaj, është thelbësore të jeni të vetëdijshëm dhe të kuptoni format e ndryshme të taksave që munden

Falcon Imazhi i kuvertës së fluturimit 6X EASy III

Teknologjia e kabinës është një aspekt kritik, megjithatë, shpesh i neglizhuar i një avioni privat. Sa më e përparuar dhe e besueshme të jetë teknologjia, aq më i sigurt është fluturimi. Teknologjia e përparuar u siguron pilotëve më shumë informacion, gjatë gjithë kohës

Njeriu i ulur shikon nga dritarja e Dassault Falcon 6X

Nëse keni vite që fluturoni në ekonomi, ideja për të marrë një fluturim privat me avion mund të jetë e frikshme. Shumë njerëz, veçanërisht ata që e përdorin për herë të parë, shpesh kanë idenë se është e kushtueshme ose

Të jesh në gjendje të ngrihesh në distancën më të shkurtër të mundshme është gjithmonë e dobishme. Duke pasur një distancë më të ulët të ngritjes do të rezultojë që avionët të jenë në gjendje të operojnë nga më shumë aeroporte. Kjo, nga ana tjetër, rezulton në

Zakonisht mendohet se avionët privatë mund të fluturojnë më lart se avionët e tjerë, por sa e vërtetë është kjo? Sa lart mund të fluturojnë avionët privatë? Ashtu si me të gjitha aspektet e tjera të avionëve privatë,

Cessna Citation Longitude E jashtme në tokë gjatë perëndimit të diellit, bojë e bardhë

Krahasoni aeroplanët privatë

Gjeni avionin e duhur privat për nevojat tuaja duke përdorur mënyrën tonë të shpejtë dhe të thjeshtë për të krahasuar të gjitha avionët privatë në prodhim. Filtro sipas rrezes, kapacitetit të pasagjerëve, çmimit dhe më shumë. Krahasoni menjëherë të gjithë avionët me dhjetë ndryshore thelbësore.

Mësoni Rreth Avionëve

Ne sigurojmë një platformë që ju lejon të krijoni njohuritë tuaja për mënyrën se si funksionon industria. Nga informacioni i thelluar në lidhje me avionët dhe krahasimet e avionëve, deri në mënyrën se si të charter dhe madje edhe të blini një avion për veten tuaj.

Dassault Jashtëm 900LX
Dassault Brendësia 2000S

Këshilla të Pavarura

Ne jemi një firmë e pavarur private e konsulencës. Si i tillë, ne jemi në gjendje t'ju ofrojmë këshilla të pavarura, të paanshme në lidhje me avionët, chartering, pronësinë dhe më shumë. Ju lutem mos ngurroni të kontaktoni dhe të merrni disa këshilla tani.