Kalo te përmbajtja kryesore

Udhëtimi kërkon kohë, sigurisht, gjë që mund të jetë e dëmshme për punën tuaj të ngarkuar ose orarin personal.

Për fat të mirë, ka mënyra që ju mund të optimizoni produktivitetin tuaj ndërsa fluturoni me një avion privat biznesi.

Kjo mund t'ju ndihmojë të përdorni mirë kohën tuaj të udhëtimit dhe të qëndroni efikas, duke përmbushur afatet kur jeni në ajër.

Mund t'i afroheni destinacionit dhe qëllimeve tuaja në të njëjtën kohë.

Meqenëse këta avionë përdoren shpesh për udhëtime biznesi, ka më shumë akomodime për produktivitetin gjatë fluturimit sesa mund të prisni. 

Krijoni një hapësirë ​​pune produktive

Sigurisht, nëse jeni në tokë në një zyrë ose në ajër me një avion privat biznesi, është thelbësore për produktivitetin të keni një hapësirë ​​pune të përshtatshme.

Nëse hapësira juaj e punës nuk është konfiguruar siç duhet, atëherë mund të keni vështirësi të bëni punën tuaj dhe të qëndroni në rrugën e duhur.

Një nga mënyrat se si mund të krijoni një hapësirë ​​pune produktive në një avion privat është duke përfituar nga përfitimet në aeroplan.

Një përfitim i tillë është WiFi në avion.

Avionët privatë, veçanërisht avionët privatë të biznesit, ofrojnë shërbime WiFi me cilësi të lartë në mënyrë që të mos ndiheni të shkëputur nga toka ndërsa jeni në ajër.

Kjo mund të jetë shumë e dobishme për të kryer punën tuaj, pasi nuk duhet të punoni vetëm me detyra që nuk kërkojnë lidhje interneti. 

Gulfstream G600 E brendshme për produktivitet maksimal

Me WiFi në bord, mund të identifikoheni në e-mail, sistemet e kompanisë dhe madje të kryeni telefonata me video ndërsa jeni rrugës për në destinacionin tuaj përfundimtar.

Ndihmon për të parandaluar çdo ndërprerje në ditën tuaj të punës që mund të ndikojë në produktivitetin. 

Përveç përfitimeve të tilla si WiFi, avioni juaj mund të ketë hapësira pune të dedikuara ose ndenjëse ergonomike që e bëjnë më të lehtë dhe më komode kryerjen e punës.

Kjo është diçka që do të dëshironi të shikoni kur zgjidhni avionin privat të biznesit që do të merrni me qira.

Zgjidhni cilindo avion që ka lehtësitë që do t'ju shërbejnë dhe produktiviteti juaj ka nevojë për më të mirën.

Shpesh, kjo do të varet nga personi në fjalë dhe preferencat e tij, por gjithashtu mund të varet nga lloji i punës që bëni ose lloji i detyrave që do të përpiqeni të arrini.

Përqendrohuni në Rrjetëzimin dhe Bashkëpunimin

Nëse po udhëtoni me një avion biznesi me kolegët tuaj, kjo mund të jetë një mundësi e shkëlqyeshme për të përdorur fluturimin për të nxitur bashkëpunimin ose për t'u lidhur së bashku. 

Ndonjëherë, ju mund të udhëtoni me kolegë, por herë të tjera, mund të jeni duke udhëtuar vetëm - kështu që kjo mund të mos jetë gjithmonë një këshillë produktiviteti që mund ta përdorni.

Megjithatë, kur jeni duke fluturuar me kolegët, mund të optimizoni kohën dhe produktivitetin tuaj duke lënë mënjanë fluturimin për disa nga këto biseda personale që mund t'ju duhet të bëni rreth punës.

Për shembull, mund ta përdorni kohën për të menduar, diskutuar ose planifikuar strategjinë. Nëse keni pyetje në lidhje me detyra ose përgjegjësi të caktuara, kjo mund të jetë një kohë e mirë për t'i diskutuar ato edhe me kolegët tuaj.

Ju gjithashtu mund të planifikoni takime virtuale me kolegë ose klientë që nuk janë në fluturim, duke përdorur WiFi në bord dhe privatësinë e avionit privat të biznesit. 

Një përfitim tjetër për këtë mund të jetë se po udhëtoni nëpër zonën kohore të një kolegu ose një klienti të largët, duke e bërë më të lehtë lidhjen dhe planifikimin e një bisede. Kjo mund të jetë një mënyrë e shkëlqyer për të mbajtur një projekt në rrugën e duhur edhe kur jeni në ajër.

Njerëz të biznesit me pilot dhe zonjë ajrore që qëndrojnë pranë avionit privat dhe limuzinë në terminal

Mendoni për rehatinë tuaj

Marrja parasysh e rehatisë ose mirëqenies suaj mund të mos duket sikur lidhet me rritjen e produktivitetit tuaj në një avion privat biznesi.

Megjithatë, nëse nuk jeni të llojit ose nuk pushoni mirë, kjo mund të ndikojë drejtpërdrejt në efikasitetin tuaj. 

Për fat të mirë, shumë avionë privatë kanë akomodime që mund t'ju ndihmojnë të qëndroni më të pushuar, në mënyrë që të jeni gati të vazhdoni të ecni sapo të zbarkoni. 

Dassault Dhoma gjumi 7X e brendshme

Për shembull, shumë avionë privatë të biznesit mund të kenë veçori të tilla si ndriçimi i optimizuar, i cili përfiton nga ritmi juaj qarkullues.

Për shembull, Bombardier Global 7500 veçoritë çfarë Bombardier Thirr Ndriçimi "Soleil" për të ofruar simulim të dritës së ditës për të reduktuar efektet e vonesës së avionit.

Mund të ulë ndjenjat ose simptomat e vonesës së avionit, të cilat përndryshe mund t'ju bëjnë të ndiheni të plogësht dhe të pa fokusuar kur përpiqeni të përfundoni punën tuaj.

Vonesa juaj e avionit mund të reduktohet gjithashtu në një fluturim privat nga lartësia më e ulët e kabinës që kërkohet nga shtegu i fluturimit. 

Gulfstream avionë, të tillë si G650 G700, kanë disa nga lartësitë më të ulëta të kabinës në industri, së bashku me 100% ajër të pastër për të rritur nivelet e rehatisë.

Ushqimi në bordin e avionit tuaj privat të biznesit mund t'ju ndihmojë të ndiheni më mirë.

Nëse zgjidhni vakte ushqyese, në vend të ushqimeve të yndyrshme, mund t'ju ndihmojë të ndiheni më të motivuar, energjikë dhe vigjilentë – të gjitha këto mund të jenë vendimtare për produktivitetin tuaj.

Reduktoni kohën e humbur për të rritur produktivitetin

E fundit, por jo më pak e rëndësishme, zgjedhja për të fluturuar me një avion privat biznesi mund të rrisë produktivitetin tuaj sepse mund të zvogëlojë kohën tuaj të humbur kur udhëtoni. 

Nëse jeni duke fluturuar në një avion komercial, mund të humbni shumë kohë duke pritur në aeroport dhe gjithashtu duke kaluar nëpër të gjitha siguri dhe pikat e kontrollit doganor. Një avion privat biznesi mund të ndihmojë për të përmirësuar këtë proces.

Kjo ju jep kohën tuaj prapa, e cila më pas mund të përdoret për gjëra më të rëndësishme—si detyrat e punës që ju duhet të përfundoni.

Një mënyrë tjetër që një avion privat biznesi mund të zvogëlojë kohën tuaj të humbur është se ai lejon fleksibilitet më të madh në aeroportet nga të cilat po niseni ose në të cilat po mbërrini. 

Avionët privatë janë në gjendje të përdorin shumë aeroporte më të vogla që avionët komercialë nuk munden, duke ju dhënë më shumë fleksibilitet me itinerarin tuaj të fluturimit.

Prandaj, kjo mund t'ju lejojë të uleni në aeroporte që janë më afër destinacionit tuaj përfundimtar. 

Më pas mund t'ju kursejë kohën që mund të keni shpenzuar duke udhëtuar nga aeroporti në destinacionin tuaj përfundimtar, një udhëtim gjatë të cilit mund të mos keni pasur akses në WiFi ose mjetet që ju nevojiten për të parë përgjegjësitë tuaja.

Fleksibiliteti i shtuar i kartave private ju jep gjithashtu më shumë liri për të zgjedhur kur jeni duke fluturuar. Ju nuk duhet të përpiqeni të punoni rreth orarit të një linje ajrore.

Përkundrazi, ju mund të zgjidhni të fluturoni vetëm në periudhat e javës që funksionojnë më mirë për ju, nevojat tuaja dhe produktivitetin tuaj.

Përfundim

Ka shumë mënyra se si mund të përfitoni sa më shumë nga produktiviteti juaj, edhe kur jeni në mes të fluturimit. 

Së pari, do të dëshironi të siguroheni që keni krijuar një hapësirë ​​pune të dedikuar në bord që do t'ju ndihmojë të arrini qëllimet tuaja. Përfitoni nga WiFi dhe opsionet e lidhjes të ofruara nga avioni privat i biznesit.

Nëse jeni duke fluturuar me kolegë, mund ta përdorni këtë kohë për të bashkëpunuar personalisht në projekte duke bërë stuhi mendimesh ose duke kaluar mbi strategjitë tuaja.

Ju gjithashtu duhet të konsideroni komoditetin tuaj në bord në mënyrë që të mund të maksimizoni produktivitetin tuaj. Zgjidhni ushqime ushqyese që do t'ju mbajnë vigjilentë, në vend që të rriteni letargjik, dhe përfitoni nga ndriçimi i optimizuar që mund t'ju mbajë të ndiheni të pushuar mirë, edhe kur kaloni zonat kohore.

E fundit, por jo më pak e rëndësishme, fleksibiliteti i një avioni privat biznesi mund t'ju lejojë të uleni në aeroporte më të vogla më afër destinacionit tuaj, duke reduktuar sasinë e kohës së humbur kur jeni në tranzit nga aeroporti në destinacionin tuaj përfundimtar.

Nëse i përdorni të gjitha këto këshilla gjatë udhëtimit tuaj të biznesit, do të shihni pak ose aspak ndërprerje në produktivitetin tuaj.