Kalo te përmbajtja kryesore

Rreth Krahasoni aeroplanët privatë

E themeluar në 2019 në Londër, MB, mësoni gjithçka rreth nesh

Kush jemi ne

E themeluar në vitin 2019, Compare Private Planes u krijua për të lejuar përdoruesit të krahasojnë lehtësisht avionë të ndryshëm. Më e rëndësishmja, ne operojmë si një kompani e pavarur për të siguruar që përdoruesit mund të mbështeten në të dhënat tona për të marrë një vendim të informuar për avionin.

Me qendër në Londër, MB, me një ekip të largët profesionistësh të përkushtuar nga e gjithë bota, ne jemi të bashkuar nga angazhimi ynë për ta bërë krahasimin e avionëve privatë lehtësisht të arritshëm dhe të kuptueshëm për të gjithë.

Çfarë bëjmë

Misioni ynë është të çmitizojmë krahasimet e avionëve privatë. Ne kemi krijuar një platformë miqësore për përdoruesit që rendit dhe filtron pa mundim opsionet për të gjetur avionin tuaj ideal privat.

Duke ofruar të dhëna të thelluara për mbi 140 avionë, duke përfshirë kostot e pronësisë dhe blerjes, ne qëndrojmë të veçuar me këshillat tona të pavarura dhe shërbimin e jashtëzakonshëm ndaj klientit. Ne jemi më shumë se një platformë; ne jemi udhërrëfyesi juaj i besuar në botën e avionëve privatë.

Kujt i shërbejmë

Ne kujdesemi për një gamë të gjerë klientelesh, nga individët që eksplorojnë mundësinë e zotërimit të një avioni privat deri tek bizneset si tregtarët dhe operatorët që duhet të vlerësojnë avionët.

Pavarësisht nëse jeni fillestar apo fluturues me përvojë, platforma jonë është krijuar për t'ju dhënë njohuritë dhe mjetet që ju nevojiten për të marrë vendime të informuara. Besueshmëria jonë nënvizohet nga referenca nga botime të njohura si Financial Times dhe Quartz.

Të dhënat tona janë cituar nga

Objektivat e Kompanisë

Informacion i zgjeruar

Planet tona të ardhshme sillen rreth zgjerimit të vazhdueshëm të bazës së të dhënave tona të informacionit. Ne synojmë të përfshijmë të dhëna më të detajuara për çdo avion për t'ju ndihmuar në marrjen e vendimit më të mirë.

01

Transparenca e rritur

Ne besojmë në një industri transparente të aviacionit, ku informacioni nuk është një privilegj, por një normë. Ne jemi të përkushtuar që këtë vizion ta bëjmë realitet duke ofruar të dhëna të paanshme dhe të qarta.

02

Merrni vendime më të mira, më të shpejtë

Ne e kuptojmë se koha është një pasuri e vlefshme. Kjo është arsyeja pse ne jemi të përkushtuar për ta bërë platformën tonë sa më miqësore për përdoruesit, me të gjitha të dhënat e sakta që ju nevojiten në një vend.

03