Gulfstream Kabina G700

Gulfstream Kabinë G700 me gulfstream Kuvertë fluturimi simetrie, shkopinj anësorë dhe ekran prekës

La Gulfstream Kabina e G700 është një nga më të avancuarit në botë.

Gulfstream donte të krijonte një mjedis që ishte ergonomik për pilotët, së bashku me reduktimin e ngarkesës së përgjithshme të punës dhe për rrjedhojë rritjen e sigurisë së funksionimit.

Në pjesën e përparme G700 përmban Gulfstream Kuvertë Fluturimi Simetri, e ngjashme me ato moderne Gulfstream avionët.

Symmetry Flight Deck përmban krahët e kontrollit aktiv për siguri më të madhe. Për më tepër, avioni intuitiv me ekran me prekje dhe inteligjenca e Fazës së Fluturimit ndihmojnë në reduktimin e ngarkesës së punës së pilotit dhe kohën e nisjes së avionit.

Gulfstream Kabinë G700 me gulfstream Kuvertë fluturimi simetrie, shkopinj anësorë dhe ekran prekës

G700 gjithashtu mund të pajiset me GulfstreamSistemi i Vizionit të Rritur të Fluturimit (EFVS) me ekrane dyfishe të ngritjes në tokë. Kjo lejon që avioni të ulet në një mot më të dobët në një mënyrë më të sigurt dhe lejon që aeroplani të arrijë më shumë aeroporte.

Sistemi i Performancës së Parashikimit të Uljes është një tipar sigurie i fituar me çmime që mund t'i përshtatet G700 për të ndihmuar pilotët të sigurohen se nuk do të tejkalojnë pistën. E gjithë kjo ju lejon të relaksoheni në pjesën e pasme të aeroplanit duke ditur se ky është një nga aeroportet më të sigurt në treg me sistemet më të fundit teknologjike.

Nisur nga risia e Gulfstream G700 kabinë, ajo merr dizajnin origjinal të kabinës flamurtare të G650 dhe e rrit atë në një nivel.