Harta e Diapazonit Privat të Jeteve

Vizualizoni menjëherë dhe krahasoni gamën e avionëve privatë.
Zgjidhni midis mbi 140 avionëve privatë.

Mbi 140 avionë privatë

Zgjidhni midis mbi 140 avionëve të ndryshëm privatë dhe shikoni sa larg mund të fluturojnë. Avionët variojnë nga avionët më të fundit me rreze të gjatë në avionët mbi gjysmë shekulli të vjetër.

Çdo vendndodhje

Vendosni pikën tuaj të fillimit kudo në botë. Nga qendrat kryesore ndërkombëtare në aeroportet e vegjël rajonalë - thjesht shkruani në pikën tuaj të fillimit dhe shihni sa larg mund të fluturoni.

Krahasoni Avionët

Zgjidhni deri në tre aeroplanë në çdo kohë për të parë se si ndryshojnë ato. Shihni ndryshimin në distancë midis avionëve nga e njëjta klasë ose prodhues.