Kalo te përmbajtja kryesore

Gjithçka që duhet të dini për të blerë një Avion privat

Hyni menjëherë në një platformë gjithëpërfshirëse të pronësisë së avionëve privatë për mbi 140 avionë privatë, duke ju mundësuar të blini një avion privat me besim.

Përdorni mbi 10 variabla për të filtruar menjëherë mbi 140 avionë. Filtro për të gjetur lehtësisht avionin e duhur për blerjen tuaj.

Llogaritni menjëherë koston e përllogaritur të pronësisë vjetore të mbi 140 avionëve privatë, të përshtatur për përdorimin tuaj të parashikuar. Shihni ndarjen e secilës kosto.

Qasuni në vlerat aktuale dhe historike të tregut për mbi 1,000 vite modele të avionëve privatë, të kompletuar me kornizën e avionit të rregulluar dhe vlerat e ardhshme.

 • Merrni vendime më të mira, më shpejt
 • Zbuloni informacione thelbësore për mbi 140 avionë privatë
 • Shmangni një gabim të kushtueshëm
 • Kurseni kohë duke pasur të gjitha informacionet kritike në një vend
 • Thjeshtoni kërkimin e avionëve me të gjitha të dhënat në një sistem të vetëm, të integruar
 • Lundroni në platformë pa mundim për të marrë shpejt rezultate

Kërko dhe filtro avionë

Zhyt në të dhënat

Krahasoni Avionët

Kostot e blerjes

 • Të gjitha Çmimet: Zbuloni çmimin e ri të listës, vlerën aktuale, amortizimin vjetor, rregulloni për orë dhe vlerat e parashikuara në të ardhmen.
 • Lehtë për t'u vizualizuar: Të gjitha vlerat shfaqen në një grafik dhe tabelë të lehtë për t'u lexuar.
 • Gjeni investimin e duhur: Ky mjet është ideal kur kërkoni të merrni një vendim blerjeje dhe të gjeni avionin që do të ruajë vlerën më të madhe.

Krahasoni Avionët

 • Gjeni lehtësisht dallimet: Zbuloni ndryshimet e performancës, krahasimin në kostot e pronësisë, kostot e blerjes, amortizimin, vlerën e ardhshme dhe shumë më tepër.
 • Krahasoni deri në 3 avionë: Zgjidhni deri në 3 avionë për t'i krahasuar menjëherë dhe vizualizoni me lehtësi gamën e avionit menjëherë në një hartë të vetme.
 • Eksporto si një PDF: Mund të eksportoni të gjithë raportin e krahasimit si një raport PDF për ta shqyrtuar në çdo kohë.

Hartat e aeroportit dhe mirëmbajtjes

 • Fut çdo vendndodhje: Fut ndonjë global vendndodhjen për të gjetur aeroportet dhe objektet e mirëmbajtjes që mund të mbështesin avionin tuaj të zgjedhur.
 • Filtro rezultatet tuaja: Kufizoni të gjitha rezultatet bazuar në kërkesat e aeroportit dhe mirëmbajtjes.
 • Gjeni aeroplanë të përshtatshëm për misionet tuaja: E përkryer kur përpiqeni të përcaktoni se cili avion mund të përdoret në të vërtetë për profilin tuaj të misionit dhe vendi më i lehtë për të mbajtur avionin tuaj.

Kostot e pronësisë

 • Përshtatur për përdorimin tuaj: Futni orët e pritshme vjetore të fluturimit dhe merrni një shifër të vetme për koston e vlerësuar vjetore të funksionimit.
 • Zbërthimi vjetor i kostos: Të gjitha kostot ndahen sipas kategorive individuale dhe mund të ndryshohen në bazë të rajonit, monedhës ose të rregullohen manualisht individualisht.
 • Buxheti më i mirë: E përkryer për pronarët dhe operatorët që kërkojnë të buxhetojnë me saktësi përvojën e tyre të pronësisë së avionëve privatë.

Raportet PDF

 • Personalizo Raportet: Markoni raportet me emrin e kompanisë tuaj, logon dhe emrin e klientit, me të gjithë numrat e përshtatur për skenarin e saktë.
 • Avion i vetëm ose i krahasimit: Eksportoni një raport të vetëm avioni ose një raport krahasimi si PDF.
 • Eksportet e pakufizuara: Nuk ka kufi për numrin e eksporteve PDF që mund të kryeni.

Te dhena teknike

 • Një sërë të dhënash: Zbuloni pika të shumta të të dhënave që mbulojnë aspekte të ndryshme të të dhënave teknike. Nga diapazoni maksimal deri tek shifrat e djegies së karburantit për orë. Dysheme të sheshta deri në peshën maksimale të ngritjes.
 • Njihni aftësitë tuaja të avionit: Kuptimi i aftësive dhe performancës së avionit tuaj të ardhshëm është thelbësor për t'u siguruar që ai mund të përmbushë kërkesat tuaja.
 • Bëni krahasime të drejtpërdrejta: Krahasoni me lehtësi të dhënat ndërmjet avionëve për të kuptuar se cili avion ka performancën dhe efikasitetin që i përshtatet më së miri nevojave tuaja.

Harta e Diapazonit

 • Çdo Vend Fillimi: Futni një pikë fillestare kudo në botë dhe shikoni se sa larg mund të fluturojë avioni juaj i zgjedhur.
 • Bëni vlerësime të shpejta, vizualizoni: Mjeti i përsosur për të vlerësuar shpejt nëse një avion mund të fluturojë distancën tuaj të kërkuar me një numër tipik pasagjerësh në bord.
 • Mbi 140 avionë privatë: Zbuloni dhe vizualizoni gamën maksimale për mbi 140 avionë privatë.

Filloni tuajin Udhëtimi i Pronësisë Sot

$3,999/ Vit
 • Kostot e blerjes
 • Kërkimi i aeroplanëve
 • Krahasoni Avionët
 • Kostot e pronësisë
 • Raportet PDF
 • Te dhena teknike
 • Harta e Diapazonit
 • Harta e aeroportit
 • Harta e mirëmbajtjes
 • Përdorues të Shumëfishtë
$999/ Vit
 • Kostot e blerjes
 • Kërkimi i aeroplanëve
 • Krahasoni Avionët
 • Kostot e pronësisë
 • Raportet PDF
 • Te dhena teknike
 • Harta e Diapazonit
 • Harta e aeroportit
 • Harta e mirëmbajtjes
 • Përdorues të Shumëfishtë
$899/ Vit
 • Kostot e blerjes
 • Kërkimi i aeroplanëve
 • Krahasoni Avionët
 • Kostot e pronësisë
 • Raportet PDF
 • Te dhena teknike
 • Harta e Diapazonit
 • Harta e aeroportit
 • Harta e mirëmbajtjes
 • Përdorues të Shumëfishtë

A keni një plan sipërmarrjeje?

Si mund të bashkohem?

A mund ta anuloj lehtësisht abonimin tim?

Çfarë pagesash pranoni?

Kam më shumë pyetje, si mund të kontaktoj mbështetjen?