Harta e ngrohjes e aeroportit me avion privat

Zbuloni se cilët aeroporte nga e gjithë bota janë më të njohurit me avionët privatë. Filtro bazuar në emrin e aeroportit, vendndodhjen, klasën e avionit, markën, modelin dhe diapazonin e datave.

Shikoni hartën interaktive të nxehtësisë për të kuptuar shpejt se ku janë aeroportet më të njohura për filtrat tuaj specifikë. Për më tepër, shikoni grafikun e lëvizjeve pak më poshtë për statistikat e lëvizjeve muaj pas muaji. Më pas hulumtoni më tej në të dhënat duke parë tabelën që rendit aeroportet më të njohura në më pak të njohurit, së bashku me avionët më të njohur për çdo aeroport.

Mëso më shumë këtu.

Filtra

Emri i Aeroportit
kontinent
Shteti
qytet
Klasa Jet
Vendosini mbështetësit tuaj në qendër të vëmendjes, përmendni kontributin e të sapoardhurve dhe bëjeni të duket bukur! Mos u frikësoni nga bashkëpunimi dhe jepuni meritat grupeve të tjera që punojnë me tema të ngjashme. Merrni pjesë në kauzat e tyre, karma njëmend funksionon!
Model
data
~

Lëvizjet totale

Lëvizjet e këtij viti 0
Lëvizjet e muajit të kaluar 0

Harta e nxehtësisë

Lëvizjet vjetore

Aeroportet më të njohura

Lëvizni tabelën për të parë të gjitha të dhënat dhe rezultatet.

Harta e ngrohjes e aeroportit me avion privat

Zbuloni aeroportet më të njohura të avionëve privatë në botë dhe vizualizoni këto të dhëna në një hartë botërore.

Këto të dhëna mund të filtrohen në bazë të vendndodhjes, llojit të avionit, markës, modelit dhe të rregullohen në bazë të datës.

Sa më i madh të jetë rrethi, aq më i ngarkuar është aeroporti. Për më tepër, sa më i kuq të jetë rrethi, aq më i ngarkuar është aeroporti. Kjo është një mënyrë e shkëlqyer për të parë shpejt se cilat rajone janë më të njohurat.

Për më tepër, mund të merrni të dhëna specifike të lëvizjes për secilin aeroport bazuar në filtrat tuaj dhe të shihni se si priren këto të dhëna me kalimin e kohës (që nga viti 2019). Ju mund të shikoni të dhënat për muaj të veçantë.

How It Works

Të dhënat mblidhen nga një sërë burimesh, duke përfshirë ADS-B me bazë tokësore, ADS-B me bazë satelitore, EUROCONTROL, FAA SWIM dhe më shumë. Kjo shumëllojshmëri burimesh lejon rritjen e besueshmërisë, saktësisë dhe tepricës së të dhënave.

Këto të dhëna më pas përpunohen dhe përditësohen rregullisht dhe shfaqen në format vizuale të mësipërme.

Më pas mund të manipuloni të dhënat për t'i ngushtuar ato bazuar në vendndodhjen, llojin e avionit, markën, modelin dhe datën. Kjo pastaj përditëson drejtpërdrejt hartën, grafikun dhe tabelën e njohur të avionëve.