Gjurmuesi ditor i fluturimit

Shfletoni shifrat ditore të fluturimeve për të gjithë avionët e biznesit që fluturojnë në mbarë botën. Rezultatet e ngushta në bazë të rajonit dhe prodhuesit të avionëve.

Ju mund të rregulloni llojin e të dhënave dhe rajonin duke përdorur listën rënëse të etiketuar "Grafik" dhe madje të zgjidhni një interval datash të personalizuar për të krahasuar fluturimet.

Merrni numrat e saktë të fluturimit duke qëndruar pezull mbi datën tuaj të zgjedhur dhe thjeshtoni grafikun duke zgjedhur ose çzgjedhur vitin e zgjedhur të të dhënave.