Mjete të fuqishme që ju çojnë më tej

Mjete të fuqishme që ju çojnë më tej

Merrni akses të menjëhershëm në një komplet prej gjashtë mjetesh të fuqishme jet private.

Përzgjedhësi i avionëve | Vlera e avionit | Llogaritësi i kostos | Llogaritësi i emetimeve | Harta e Diapazonit | Kostoja e pronësisë

Vetëm 9.99 dollarë në muaj.
Anulojeni në çdo kohë.

SI PARA
Publikimi i Njoftimit për shtyp siguruar ngaMarkë Push DHE MBI 200 SITE LAJME

Merrni hyrje të menjëhershme në të gjitha mjetet e fuqishme private të avionëve

Ju mund të merrni qasje në të gjitha mjetet tani për vetëm 9.99 dollarë në muaj. Anulojeni në çdo kohë.

Zbuloni se çfarë mund të bëni me paketën tonë të mjeteve të fuqishme:

 • Zgjedhës automatik i avionëve privatë
 • Gjeneratori i vlerës private të shitjes së avionëve
 • Llogaritësi i buxhetit të pronësisë së avionëve privatë
 • Llogaritësi i emetimeve të karbonit
 • Llogaritësi i kostos së fluturimit privat
 • Harta e diapazonit interaktiv

Mund të anuloni në çdo kohë

Faturuar me 9.99 dollarë në muaj

Ruaje $ 19.95 në muaj krahasuar me blerjen e secilit mjet individualisht

Merrni hyrje të menjëhershme në të gjitha mjetet e fuqishme private të avionëve

Ju mund të merrni qasje në të gjitha mjetet tani për vetëm 9.99 dollarë në muaj. Anulojeni në çdo kohë.

Zbuloni se çfarë mund të bëni me paketën tonë të mjeteve të fuqishme:

 • Zgjedhës automatik i avionëve privatë
 • Gjeneratori i vlerës private të shitjes së avionëve
 • Llogaritësi i buxhetit të pronësisë së avionëve privatë
 • Llogaritësi i emetimeve të karbonit
 • Llogaritësi i kostos së fluturimit privat
 • Harta e diapazonit interaktiv

Mund të anuloni në çdo kohë

Faturuar me 9.99 dollarë në muaj

Ruaje $ 19.95 në muaj krahasuar me blerjen e secilit mjet individualisht

Mjetet Premium

Merrni përgjigje të shpejta për të gjitha pyetjet tuaja private të avionëve dhe gjeneroni vendime më të informuara. 

Përzgjedhës automatik i avionëve

Hiqni Dhimbjen e Zgjedhjes

Bëni avionë të rekomanduar për ju duke futur thjesht një itinerar dhe numrin e pasagjerëve.

Vlerësues i avionëve

Kostoja e vërtetë e një avioni

Zbuloni çmimin e blerjes së çdo avioni privat. Filtro sipas markës, modelit, vitit dhe orëve të fluturuara.

Llogaritësi i Kostos së Fluturimit

Çdo Mision. Çdo Çmim.

Futni çdo itinerar dhe zgjidhni një avion. Merrni kohën e fluturimit, koston e charter, koston e pronësisë dhe djegien e karburantit. Të shpejtë dhe të thjeshtë.

Llogaritësi i emetimeve

Ndikim mjedisor

Merrni emetimet totale të karbonit të prodhuara nga një avion privat i zgjedhur për çdo kohë fluturimi. Një numër i thjeshtë.

Llogaritësi i buxhetit të pronësisë

Kostoja e Vërtetë e Pronësisë

Zbuloni kostot sekrete të zotërimit të një avioni privat. Zgjidhni aeroplanin tuaj dhe orët vjetore. Merrni një kosto totale.

Harta e Diapazonit

Kush mund të arrijë më së largu

Vizualizoni diapazonin maksimal të çdo avioni privat, nga çdo vendndodhje. Pastaj krahasoni me avionët e tjerë.

Abonimet individuale të mjeteve faturohen me 4.99 dollarë në muaj. Ju lutem vini re se nuk ka provë falas. Mund të anuloni në çdo kohë.
Nëse dëshironi të keni qasje në të gjitha mjetet, atëherë ne ju rekomandojmë "Paketa e Mjeteve" faturohet me vetëm 9.99 dollarë në muaj. Anulojeni në çdo kohë.

Pyetjet e bëra më shpesh

Pyetje të përgjithshme

Abonimet janë në dispozicion për secilin mjet individual, së bashku me një pako për të gjitha mjetet. Pakoja me të gjitha mjetet, e quajtur "Paketa e Veglave", përfaqëson vlerën më të mirë për para.

Opsioni "Paketa e Veglave" mbart një provë falas 7 ditore. Pas periudhës së provës falas, përdoruesit do të faturohen $ 9.99 në muaj. Sidoqoftë, mund të anuloni çdo kohë, përfshirë edhe para përfundimit të periudhës së provës.

Abonimet mujore në mjetet individuale mund të blihen për 4.99 dollarë secila. Ju lutemi vini re se një periudhë prove nuk ofrohet.

E gjithë përmbajtja aksesohet në internet. Thjesht zgjidhni mjetin ose shërbimin përkatës që dëshironi nga shiriti i menusë.

Abonimi & Pagesa

Ju mund të paguani me kartën tuaj të kreditit ose debit, së bashku me PayPal.

Të gjitha pajtimet blihen mbi një muaj dhe mund të anulohen në çdo kohë.

Anëtarësimet mund të azhurnohen lehtësisht në panelin e profilit tuaj. Vetëm paguaj diferencën!

Absolutisht! Mund të anuloni pajtimin tuaj në çdo kohë. Kjo bëhet përmes profilit tuaj. Përndryshe, ju mundeni na kontaktoni duke kërkuar të përfundojë pajtimin tuaj.

Kur të anuloni, ju përsëri do të ruani hyrjen në planin tuaj të zgjedhur deri në fund të muajit tuaj.

Tools

Të gjitha mjetet kanë qasje në avionët e mëposhtëm:
 • Beechcraft King Air 260
 • Beechcraft King Air 360
 • Beechcraft Kryeministri I
 • Beechcraft Premier IA
 • Bombardier Challenger 300
 • Bombardier Challenger 350
 • Bombardier Challenger 600
 • Bombardier Challenger 601-1A
 • Bombardier Challenger 601-3A
 • Bombardier Challenger 601-3AER
 • Bombardier Challenger 601-3R
 • Bombardier Challenger 604
 • Bombardier Challenger 605
 • Bombardier Challenger 650
 • Bombardier Challenger 850
 • Bombardier Global 5000
 • Bombardier Global 6000
 • Bombardier Global 7500
 • Bombardier Global Ekspres
 • Bombardier Global Express XRS
 • Bombardier Learjet 31
 • Bombardier Learjet 31A
 • Bombardier Learjet 31AER
 • Bombardier Learjet 35A
 • Bombardier Learjet 36A
 • Bombardier Learjet 40
 • Bombardier Learjet 40XR
 • Bombardier Learjet 45
 • Bombardier Learjet 45XR
 • Bombardier Learjet 55
 • Bombardier Learjet 55C
 • Bombardier Learjet 60
 • Bombardier Learjet 60XR
 • Bombardier Learjet 70
 • Bombardier Learjet 75
 • Bombardier Learjet 75 Liria
 • Cessna Citation Të lumtë
 • Cessna Citation CJ1
 • Cessna Citation CJ1 +
 • Cessna Citation CJ2
 • Cessna Citation CJ2 +
 • Cessna Citation CJ3
 • Cessna Citation CJ3 +
 • Cessna Citation CJ4
 • Cessna Citation Ende
 • Cessna Citation Encore +
 • Cessna Citation Lë pas
 • Cessna Citation I
 • Cessna Citation II
 • Cessna Citation III
 • Cessna Citation Latitude
 • Cessna Citation Longitude
 • Cessna Citation M2
 • Cessna Citation Mustang
 • Cessna Citation ISSH
 • Cessna Citation Sovereign
 • Cessna Citation Sovereign+
 • Cessna Citation V
 • Cessna Citation V Ultra
 • Cessna Citation VI
 • Cessna Citation VII
 • Cessna Citation X
 • Cessna Citation X+
 • Cessna Citation XLS
 • Cessna Citation XLS +
 • Cirrus Vision Jet SF50
 • Dassault Falcon 10
 • Dassault Falcon 100
 • Dassault Falcon 200
 • Dassault Falcon 2000
 • Dassault Falcon 2000DX
 • Dassault Falcon 2000EX
 • Dassault Falcon 2000EX LEHTySISHT
 • Dassault Falcon 2000LX
 • Dassault Falcon 2000LXS
 • Dassault Falcon 2000S
 • Dassault Falcon 20F-5BR
 • Dassault Falcon 50
 • Dassault Falcon 50-40
 • Dassault Falcon 50EX
 • Dassault Falcon 6X
 • Dassault Falcon 7X
 • Dassault Falcon 8X
 • Dassault Falcon 900
 • Dassault Falcon 900B
 • Dassault Falcon 900C
 • Dassault Falcon 900DX
 • Dassault Falcon 900EX
 • Dassault Falcon 900EX LEHTySISHT
 • Dassault Falcon 900LX
 • Eklipsi 500
 • Eklipsi 550
 • Embraer Legacy 450
 • Embraer Legacy 500
 • Embraer Legacy 600
 • Embraer Legacy 650
 • Embraer Legacy 650E
 • Embraer Lineage 1000
 • Embraer Lineage 1000E
 • Embraer Phenom 100
 • Embraer Phenom 100E
 • Embraer Phenom 100EV
 • Embraer Phenom 300
 • Embraer Phenom 300E
 • Embraer Praetor 500
 • Embraer Praetor 600
 • Gulfstream G100
 • Gulfstream G150
 • Gulfstream G200
 • Gulfstream G280
 • Gulfstream G300
 • Gulfstream G350
 • Gulfstream G400
 • Gulfstream G450
 • Gulfstream G500
 • Gulfstream G550
 • Gulfstream G600
 • Gulfstream G650
 • Gulfstream G650ER
 • Gulfstream G700
 • Gulfstream GII
 • Gulfstream GIII
 • Gulfstream GIV
 • Gulfstream GIVSP
 • Gulfstream GV
 • Hawker 1000
 • Hawker 4000
 • Hawker 400XP
 • Hawker 700
 • Hawker 750
 • Hawker 800A
 • Hawker 800SP
 • Hawker 800XP
 • Hawker 800XPi
 • Hawker 850XP
 • HondaJet HA-420
 • IAI Westwind 1
 • IAI Westwind 2
 • Mitsubishi Diamond 1A
 • Nextant 400XT
 • Nextant 400XTi
 • Pilatus PC-12 NGX
 • Pilatus PC-24

Gjatë ciklit tuaj të anëtarësimit mund të përdorni mjetin tuaj të pajtuar sa të doni.

Nuk ka kufizime të përdorimit të mjeteve.

Ne kemi bërë rregullime të bazuara në kërkime, të cilat për mendimin tonë janë të arsyeshme dhe të nevojshme në mënyrë që të sigurojmë një bazë të dhënash që është e përshtatshme për qëllime krahasuese.

Përvoja aktuale do të ndryshojë dhe të dhënat nuk pasqyrojnë kontrata të specializuara mirëmbajtjeje, marrëveshje flotash të negociuara veçmas, ose sende të tjera unike për transaksione të veçanta shitjeje.

Mjetet e avionit bëjnë supozime të përgjithësuara që mund të mos zbatohen për avionin tuaj dhe kushtet e funksionimit.

Për shkak të luhatjeve në kostot e tregut, kushteve të funksionimit dhe faktorëve të tjerë, ne nuk bëjmë garanci ose paraqitje në lidhje me kostot e ardhshme të mirëmbajtjes ose funksionimit të ndonjë avioni.

mbështetje

Ne jemi këtu për t'ju ndihmuar me ndonjë pyetje ose pyetje, blerjen para ose pas. Mos ngurroni të kontaktoni duke përdorur formularin e kontaktit që ndodhet këtu.
Po! Ju mund të na bëni ndonjë pyetje duke përdorur forma e kontaktit këtu.