Gjithçka që duhet të dini për të blerë një avion privat

Hyni menjëherë në një platformë gjithëpërfshirëse të pronësisë së avionëve privatë për mbi 140 avionë privatë, duke ju mundësuar të blini një avion privat me besim.

Kërkimi i aeroplanëve

0 + Filtra

Përdorni mbi 10 variabla për të filtruar menjëherë mbi 140 avionë. Filtro sipas shpejtësisë së lundrimit, rrezes, kostos dhe më shumë, për të gjetur lehtësisht avionin e duhur për blerjen tuaj.

Kostot e pronësisë

0 + Avionë privatë

Llogaritni menjëherë koston e përllogaritur të pronësisë vjetore të mbi 140 avionëve privatë, të përshtatur për përdorimin tuaj të parashikuar. Shihni ndarjen e secilës kosto.

Kostot e blerjes

0 + Vite modeli

Qasuni në vlerat aktuale dhe historike të tregut për mbi 1,000 vite modele të avionëve privatë, të kompletuar me kornizën e avionit të rregulluar dhe vlerat e ardhshme.

Zbuloni avionin tuaj perfekt

Kufizoni mbi 140 opsione të avionëve privatë me kosto reale të pronësisë vjetore, së bashku me të dhënat teknike dhe kostot e blerjeve për të gjetur avionin e përsosur për blerjen tuaj të radhës.

Luaj Video

A duhet të blini një avion privat?

Nëse i përgjigjeni po ndonjërës nga sa vijon, atëherë duhet të konsideroni pronësinë e avionit privat.

How It Works

Qasni të gjitha të dhënat me disa klikime nga platforma jonë e lehtë për t'u përdorur

Kërko dhe filtro avionë

Filloni duke kërkuar nëpër mbi 140 avionë privatë duke përdorur një përzgjedhje filtrash të fuqishëm, duke përfshirë shpejtësinë e lundrimit, rrezen, kapacitetin e pasagjerëve dhe koston.

Përjetoni rezultate në kohë reale për të kufizuar avionin në ato pak të përzgjedhura që plotësojnë saktësisht nevojat tuaja.

Zhyt në të dhënat

Merrni të dhëna të thelluara teknike dhe të kostos për të gjithë avionët.

Zbuloni çmimin e ri të blerjes, vlerën aktuale të tregut, përqindjen e amortizimit, kostot vjetore të pronësisë, një mori të dhënash të performancës, veçoritë e brendshme dhe shumë më tepër.

Krahasoni Avionët

Krahasoni deri në 3 avionë krah për krah në të njëjtën kohë për të parë se si avioni juaj grumbullohet me njëri-tjetrin me shifrat më kritike të performancës, teknike dhe kostos.

Si do t'ju ndihmojë kjo të blini një avion privat

Kur blini, duhet të kufizoni një përzgjedhje të madhe avionësh privatë për t'u siguruar që të gjeni një që i përshtatet kërkesave tuaja të misionit, buxhetit operativ dhe buxhetit të blerjes. Të gjitha këto të dhëna janë të disponueshme me vetëm disa klikime nga platforma jonë e lehtë për t'u përdorur

Thjeshtimi i vendimmarrjes

Mjeti ynë i krahasimit miqësor për përdoruesit ju lejon të analizoni mbi 140 avionë privatë, duke theksuar pikat e forta dhe dallimet e tyre për vendimmarrje të informuar.

Njihni koston për të blerë

Merrni kostot e plota të blerjes, së bashku me çmimet e ardhshme të rishitjes për t'u siguruar që të blini një avion privat me çmimin e duhur dhe të dini se për çfarë mund të shesni në të ardhmen.

Shmangni gabimet e kushtueshme

Ju duhet të dini se sa kushton operimi i avionit tuaj të zgjedhur për të qëndruar brenda buxhetit, platforma jonë ju jep një përmbledhje të detajuar të të gjitha kostove vjetore.

Specifikime të hollësishme teknike

Sigurohuni që të blini një avion privat që mund të plotësojë kërkesat tuaja me specifikimet tona të thelluara teknike dhe të performancës.

Efikasiteti në kohë dhe para

Platforma jonë konsolidon informacionin gjithëpërfshirës në një vend, duke ju kursyer orët e kërkimit dhe duke përshpejtuar udhëtimin tuaj të blerjes së avionit privat.

Sigurimi i besimit

Ju dëshironi të ndiheni të sigurt në blerjen e avionit tuaj privat. Të armatosur me të dhënat dhe njohuritë tona, do të jeni të sigurt se mund të gjeni avionin më të përshtatshëm.

Veçoritë e Thelluara

Zbuloni gjithçka që mund të arrini me këtë grup të fuqishëm mjetesh

Kurba e vlerës

Zbuloni vlerën aktuale të tregut të çdo avioni privat. Thjesht zgjidhni vitin e prodhimit për avionin tuaj të zgjedhur për të filluar. Më pas, vizualizoni këto shifra në një grafik, duke paraqitur kurbën e amortizimit.

Rezultatet e rregullimit të shkëlqyeshëm

Përshtatni rezultatet duke futur numrin e orëve të kornizës ajrore të avionit. Shikoni se si kjo ndikon në vlerën e tregut të avionit.

Figura e zhvlerësimit të vetëm

Të gjithë avionët vijnë me një shifër të vetme të amortizimit të përqindjes vjetore. Kjo e bën vërtet të lehtë krahasimin e shkallës së amortizimit midis avionëve dhe marrjen e vlerës së vlerësuar në 1, 2, 3, 5 ose 10 vjet.

Zbuloni se sa vlen aktualisht çdo avion privat në tregun e zotëruar më parë. Me mbi 1,000 vite model të të dhënave, ju mund të vizualizoni lehtësisht kurbën e vlerës për çdo avion privat.

Zbuloni çmimin e ri të blerjes, vlerën aktuale të tregut për të gjitha vitet e modelit, shifrën e përqindjes së amortizimit vjetor, vlerën e rregulluar të kornizës së avionit dhe vlerën e parashikuar në të ardhmen. Të gjitha vlerat shfaqen në një grafik dhe tabelë të lehtë për t'u lexuar.

Ky mjet është ideal kur kërkoni të merrni një vendim blerjeje për të parë se cili avion bën investimet më të mira dhe ruan vlerën më të madhe.

Kërko mbi 140 avionë privatë

Kërkoni mbi 140 avionë të ndryshëm privatë që shtrihen nga avionët nga vitet 1980 deri tek më të fundit dhe më të mëdhenjtë. Këta janë avionët që kanë rëndësi.

Filtra të fuqishëm

Rregulloni rezultatet për të gjetur avionin tuaj të përsosur. Filtroni me cilindo nga më shumë se 13 ndryshore. Rezultate të ngushta në bazë të shpejtësisë, diapazonit, kapacitetit të udhëtarëve dhe shumë më tepër.

Krahaso Me një Vështrim

Krahasoni deri në tre avionë në të njëjtën kohë, duke i vendosur të gjithë ndryshoret kokë më kokë. Pastaj mund të shihni se cilët avionë kanë veçoritë që ju nevojiten, së bashku me atë që është më i miri për ju.

Gjeni aeroplanin e përsosur për blerjen ose misionin tuaj të ardhshëm duke përdorur mjetin tonë të fuqishëm të kërkimit të avionëve. Me mbi 10 variabla të ndryshëm për t’u filtruar, të tilla si distanca, shpejtësia e lundrimit, djegia e karburantit dhe më shumë, mund të jeni të sigurt se do të gjeni avionin më të mirë për nevojat tuaja.

Të gjitha pikat e të dhënave shfaqen qartë në mënyrë që të mund të krahasoni menjëherë avionët kokë më kokë. Kjo është mënyra e përsosur për të ngushtuar shpejt rezultatet deri te avioni më i përshtatshëm.

Krahasoni deri në 3 avionë

Zgjidhni deri në 3 avionë për të krahasuar në të njëjtën kohë. Ju mund të zgjidhni çdo kombinim të avionëve, në çdo mënyrë.

Krahasimi i kostos

Merrni një krahasim të plotë të kostos totale vjetore të pronësisë – e ndarë sipas kostove individuale fikse dhe variabile – së bashku me kostot aktuale të blerjes, normat e amortizimit dhe vlerat e ardhshme.

Vizualizoni në një hartë

Vizualizoni gamën maksimale deri në 3 avionë në të njëjtën kohë në hartën e gamës, të gjithë me të njëjtin vend fillestar dhe të ndikuar nga numri i pasagjerëve në bord.

Krahasoni drejtpërdrejt deri në 3 avionë në të njëjtën kohë me mjetin e avancuar të krahasimit. E përkryer për të gjetur lehtësisht avionët më të mirë nga lista juaj e ngushtë.

Zbuloni ndryshimet e performancës, krahasimin në kostot e pronësisë, kostot e blerjes, amortizimin, vlerën e ardhshme dhe shumë më tepër.

Për më tepër, vizualizoni gamën e deri në 3 avionëve të gjithë menjëherë në një hartë të vetme. Më pas, eksportoni të gjithë raportin e krahasimit si PDF për ta shqyrtuar në çdo kohë.

Eksporto të gjitha të dhënat për më vonë

Shkarkoni raporte të vetme avioni ose krahasimi si PDF për t'i lexuar më vonë jashtë linje ose për t'ua paraqitur klientëve, të gjitha me të dhënat tuaja të sakta të eksportuara.

Markë si e juaja

Ngarkoni logon e kompanisë suaj, emrin e kompanisë dhe për kë është përgatitur raporti për ta quajtur raportin PDF si tuajin kur ua prezantoni klientëve.

Eksportet e pakufizuara

Nuk ka asnjë kufi për numrin e raporteve PDF që mund të eksportoni gjatë afatit të abonimit, duke siguruar që të jeni gjithmonë në gjendje të keni në dorë raportin e duhur.

Eksportoni çdo raport të vetëm avioni ose krahasimi si një PDF e shkarkueshme. Markoni raportet me emrin e kompanisë, logon dhe emrin e klientit për t'i paraqitur si tuajat, me të gjithë numrat e përshtatur për skenarin e saktë.

Shikoni një shembull të raportit PDF këtu.

Mbi 8,000 Global Aeroportet

Shfletoni mbi 8,000 aeroporte nga e gjithë bota. Thjesht futni qytetin tuaj të zgjedhur dhe shihni vendndodhjen e të gjithë aeroporteve aty pranë në një hartë.

Pista dhe FBO

Zbuloni gjatësinë e pistës së çdo aeroporti, së bashku me objektet e FBO. Për më tepër, zgjidhni çdo avion biznesi dhe shihni se cilat aeroporte mund ta mbështesin atë.

Qendrat e Mirëmbajtjes në mbarë botën

Qasja a global harta e qendrave të shërbimit në të gjithë botën për të gjetur se ku mund të mirëmbani avionin tuaj (me përjashtim të Gulfstream aeroplanë dhe Honda)

Gjeni aeroportin e përsosur pranë origjinës dhe destinacionit tuaj me këtë hartë gjithëpërfshirëse të aeroportit. Thjesht futni një vendndodhje dhe shihni aeroportet më të afërt që mund të mbështesin një avion privat.

Filtroni sipas gjatësisë së pistës, sipërfaqes së pistës dhe disponueshmërisë së FBO. Për më tepër, thjesht futni avionin tuaj të dëshiruar dhe shihni se cilat aeroporte janë në gjendje ta mbështesin atë.

Për më tepër, zbuloni një hartë të qendrës së mirëmbajtjes në mbarë botën për shumicën e prodhuesve. Filtro për të gjetur qendrën më të afërt të shërbimit për avionin tuaj.

Ky mjet është i përsosur kur përpiqeni të përcaktoni se cili avion mund të përdoret në të vërtetë për profilin tuaj të misionit dhe vendin më të lehtë për të mbajtur avionin tuaj.

Merrni koston e pronësisë

Zbuloni koston e vërtetë të pronësisë së çdo avioni privat. Duke marrë parasysh kostot fikse dhe ato të ndryshueshme, do të jeni në gjendje të vlerësoni më mirë shpenzimet vjetore.

Çmimi i personalizuar

Merrni shifra që janë specifike për përdorimin dhe nevojat tuaja, së bashku me rajonin dhe monedhën. Thjesht shkruani numrin e pritur të orëve vjetore të fluturimit, së bashku me avionin tuaj të zgjedhur.

Mbi 140 avionë privatë

Zbuloni se sa kushton operimi i ndonjë prej mbi 140 avionëve privatë. Nëse jeni duke marrë në konsideratë një turboprop, avion të lehtë ose aeroplan më të fundit flamurtar, të gjitha janë këtu.

Zbuloni koston e vërtetë të posedimit të një avioni privat. Nga kostot tuaja vjetore fikse deri te kostot variabile që varen nga numri i orëve të fluturimit.

Për çdo avion, thjesht shkruani numrin e pritshëm të orëve vjetore të fluturimit (kjo mund të llogaritet duke përdorur mjetin e integruar), dhe më pas merrni një shifër të vetme për koston e vlerësuar vjetore të funksionimit.

Më pas, të gjitha kostot ndahen sipas kategorive individuale dhe mund të ndryshohen në bazë të rajonit, monedhës ose të rregullohen manualisht individualisht.

Kjo është e përkryer për pronarët dhe operatorët të cilët po kërkojnë të buxhetojnë me saktësi përvojën e tyre të pronësisë së avionit privat.

Të dhënat e performancës, teknike dhe të brendshme

Zbuloni menjëherë performancën, të dhënat teknike dhe të brendshme të mbi 140 avionëve privatë. Përfshirë të dhëna thelbësore të brendshme, të tilla si aksesi i bagazheve gjatë fluturimit, një dush i disponueshëm ose nëse një avion ka një dysheme krejtësisht të sheshtë.

Mbi 50 pikë të dhënash për avion

Të dhënat e performancës për çdo avion ndahen në seksionet e mëposhtme.

 

Info Basic

     • Fillimi i prodhimit
     • Fundi i prodhimit
     • Statusi i prodhimit
     • Numri i bërë
     • Numri në shërbim
     • Vlera mesatare e paracaktuar

 

Performance

     • Diapazoni maksimal
     • Djegia e karburantit për orë
     • Lartësia maksimale
     • Shkalla e Ngjitjes
     • Lartësia fillestare e lundrimit
     • Lundrim me shpejtësi të lartë
     • Lundrim me rreze të gjatë
     • Distanca e ngritjes
     • Distanca e Uljes

 

I brendshëm

     • Numri maksimal i pasagjerëve
     • Pasagjerë tipikë
     • Numri i Zonave të Jetesës
     • Zhurma e kabinës
     • Lartësia maksimale e kabinës
     • Kabina në nivelin e detit
     • Diferenciali i Presionit
     • Vëllimi i kabinës

 

karakteristika

     • Pilotët minimalë
     • Tualeti i disponueshëm
     • Dushi i disponueshëm
     • Hapësira e gjumit
     • Dhoma gjumi e perkushtuar
     • Qasja e bagazheve gjatë fluturimit
     • Kati i sheshtë
     • Suite tipike avionike

 

Termocentrali

     • Prodhimi i motorit
     • Modeli i Motorit
     • Shtytje për motor
     • Prodhimi total i Thurst
     • Nivelet e zhurmës së jashtme (anësore, mbikalimi, afrimi)

 

peshat

     • Pesha maksimale e ngritjes
     • Pesha maksimale e uljes
     • Ngarkesa maksimale
     • Pesha bazë operative
     • Pesha maksimale e rampës
     • Karburant i disponueshëm
     • Ngarkesa e dobishme
     • Pesha e bagazhit
     • Kapaciteti i bagazhit (i brendshëm, i jashtëm, total)

 

përmasat

     • Gjatësia e jashtme
     • Lartësia e jashtme
     • hapje e krahëve
     • Gjatësia e brendshme
     • Lartësia e brendshme
     • Gjerësia e Brendshme
     • Lartësia e derës
     • Gjerësia e dyerve

Metrik ose perandorak

Të gjitha të dhënat janë të disponueshme ose në njësi metrike ose perandorake, të gjitha me lëvizjen e shpejtë të një ndërprerës. Prandaj, mund të kaloni lehtësisht midis njësive me të cilat jeni më të kënaqur.

Qasuni menjëherë në një mori të dhënash të performancës, teknike dhe të brendshme për mbi 140 avionë privatë. Nga diapazoni maksimal deri tek shifrat e djegies së karburantit për orë. Dysheme të sheshta deri në peshën maksimale të ngritjes.

Kuptimi i aftësive dhe performancës së avionit tuaj të ardhshëm është thelbësor për t'u siguruar që ai mund të përmbushë kërkesat tuaja.

Krahasoni me lehtësi të dhënat ndërmjet avionëve për të kuptuar se cili avion ka performancën dhe efikasitetin që i përshtatet më së miri nevojave tuaja.

Çdo Vend Fillimi

Vendosni pikën tuaj fillestare kudo në botë. Nga qendrat kryesore ndërkombëtare deri te aeroportet e vogla rajonale – thjesht shkruani pikën tuaj fillestare dhe shikoni se sa larg mund të fluturoni.

Vizualizoni rrezen e avionëve

Shikoni menjëherë rrezen maksimale të çdo avioni privat në një hartë të botës, duke e bërë të lehtë kontrollin e shpejtë nëse avioni mund të fluturojë distancën tuaj të kërkuar.

Përshtatje për pasagjerët

Përdorni rrëshqitësin për të futur numrin e pasagjerëve në bord për të parë menjëherë se si ndryshon diapazoni maksimal i çdo avioni.

Zbuloni se sa larg mund të fluturojë çdo avion privat duke përdorur këtë hartë interaktive të rrezes. Thjesht futni një pikë fillestare kudo në botë dhe shikoni se sa larg mund të fluturojë avioni juaj i zgjedhur.

Mjeti i përsosur për të vlerësuar shpejt nëse një avion mund të fluturojë distancën tuaj të kërkuar me një numër tipik pasagjerësh në bord. 

Kontroll i plotë mbi avion

Keni kontroll të plotë mbi aeroplanin tuaj. Zgjidhni ku fluturon, kush fluturon mbi të, kush e fluturon, kush punon në të, si konfigurohet, ruhet dhe shumë më tepër. Njihni historinë e saktë të avionit dhe kontrolloni çdo aspekt, duke rezultuar në përvojën tuaj të përsosur të aviacionit.

Përshtatje përfundimtare

Zgjidhni bojërat e jashtme, paraqitjen e brendshme, materialet, opsionet, komoditetet dhe çdo detaj tjetër të vogël. Personalizojeni avionin për t'iu përshtatur saktësisht nevojave tuaja, një aftësi që mund të vijë vetëm me pronësinë e avionit. Krijoni një avion krejtësisht unik që i përshtatet në mënyrë të përkryer nevojave tuaja. Për më tepër, kjo mund të bëhet me një avion të ri ose në pronësi të mëparshme.

Zgjedhja e përkushtuar e avionit

Kur blini një avion privat, mund të zgjidhni cilindo avion që dëshironi. Nëse preferoni një model mbi një tjetër, mund të blini atë që dëshironi. Ju zgjidhni se cili avion do t'ju përshtatet më së miri. Kur ta blini atë, atëherë do ta keni gjithmonë avionin tuaj gati dhe duke pritur për ju.

Opsioni për të përmirësuar

Shumica e pronarëve të avionëve privatë e mbajnë aeroplanin e tyre për 3-5 vjet. Një nga arsyet më të zakonshme për të ndryshuar aeroplanin është përmirësimi në një model më të madh ose të ri. Zotërimi i plotë i një avioni ofron mundësinë për të shitur avionin tuaj aktual dhe për të përmirësuar në një avion më të mirë ose më të përshtatshëm. 

Kosto më të ulëta me përdorim më të lartë

Marrja me qira e një avioni privat është një opsion i shkëlqyeshëm për fluturuesit e rastësishëm. Megjithatë, nëse fluturoni shumë, do të paguani një prim pa mbajtur një aktiv. Nëse keni një avion privat, sa më shumë të fluturoni, aq më i ulët është kostoja për orë. Prandaj, fluturimi i rregullt mund të rezultojë në një kosto më të ulët për orë në krahasim me marrjen me qira. 

Disponueshmëri e lartë pa ditë piku

Të kesh një avion privat do të thotë që ai është vetëm i yti. Ju nuk po konkurroni me klientët e tjerë që përpiqen të marrin në dorë një avion. Prandaj, nëse merrni vendime fluturimi në minutën e fundit, ndryshoni planet në momentin e fundit ose fluturoni gjatë ditëve të pikut (të tilla si festat e mëdha), zotërimi i një avioni privat ju jep disponueshmëri të lartë. Disponueshmëria që thjesht nuk mund ta kaloni përmes metodave të tjera të fluturimit. Nëse keni takime që thjesht nuk mund t'i humbisni, zotërimi i një avioni privat ofron një nivel disponueshmërie të pakrahasueshme. 

Përfitimet e zotërimit të një avioni privat

Eksploroni pasurinë e përfitimeve që vijnë me blerjen dhe zotërimin e avionit tuaj privat. Nga kontrolli i plotë mbi lëvizjet e tij deri tek personalizimi i tij si të doni. Nga statusi i të qenit pronar i avionit privat për të siguruar që ai është gjithmonë i disponueshëm. Zgjidhni një përfitim nga menyja për të mësuar më shumë.

Lëshoni fuqinë e vendimeve të informuara

Sigurohuni që të qëndroni të informuar dhe të keni informacionin më të fundit kur bëhet fjalë për blerjen e asetit tuaj

Lundroni pa mundim në tregun e gjerë

Platforma jonë thjeshton procesin dërrmues të zbulimit të avionit privat të përsosur për nevojat tuaja. Përdorni opsionet tona të avancuara të filtrimit për të lundruar me shpejtësi nëpër inventarin e gjerë të mbi 140 avionëve, duke ju lejuar të përqendroheni në opsionet që përputhen vërtet me kërkesat tuaja, duke ju kursyer kohë dhe përpjekje.

Minimizoni kostot, maksimizoni përfitimet

Optimizoni efikasitetin operacional të avionit tuaj me analizën tonë të thelluar të të gjitha kostove të pronësisë. Identifikimi i një avioni me efikasitet të lartë mund të çojë në kursime të konsiderueshme të kostos dhe një përvojë më të qetë pronësie. Lëreni platformën tonë t'ju udhëheqë drejt një avioni që ofron përfitime maksimale duke minimizuar shpenzimet operacionale.

Krahasoni avionët për të bërë zgjedhje të sigurta

Platforma jonë ju fuqizon të krahasoni mbi 140 avionë privatë krah për krah, duke ju mundësuar të vlerësoni kriteret e tyre kryesore me një shikim. Ju mund të ngushtoni me siguri opsionet tuaja dhe të zgjidhni avionin e përsosur që përputhet me preferencat dhe buxhetin tuaj unik.

Mbroni investimin tuaj për të ardhmen

Platforma jonë ofron njohuri të vlefshme për vlerat e rishitjes së avionëve, duke ju lejuar të kuptoni kthimet e mundshme të investimit tuaj, duke ju ndihmuar të mbroni gjendjen tuaj financiare dhe të ruani fleksibilitetin për t'u përshtatur ndërsa nevojat tuaja ndryshojnë.

Filloni udhëtimin tuaj të pronësisë sot

Zgjidhni një plan nga e djathta për të filluar anëtarësimin tuaj.

 • Anulojeni në çdo kohë
 • Një vit akses
 • Mbi 140 avionë

Ndërmarrje

E përkryer për të gjithë ekipin tuaj

Nga $4,999 /Qasje për një vit
 • Kostot e blerjes
 • Kërkimi i aeroplanëve
 • Krahasoni Avionët
 • Kostot e pronësisë
 • Harta e Diapazonit Interaktiv
 • Eksporti PDF
 • Të dhënat e performancës
 • Te dhena teknike
 • Harta e aeroportit
 • Harta e mirëmbajtjes

Pyetjet e bëra më shpesh

Si mund të regjistrohem?

Për t'u regjistruar, ju lutemi zgjidhni një plan nga lart. Ekzistojnë dy plane të ndryshme në dispozicion, të gjitha në baza vjetore. Zgjidhni planin që i përshtatet më së miri nevojave tuaja dhe shtypni "Fillo Tani". Më pas do të drejtoheni në faqen e regjistrimit. Këtu do t'ju duhet të krijoni një llogari dhe të futni informacionin tuaj të faturimit.

A ka një plan të ndërmarrjes?

Po eshte! Ju lutemi na kontaktoni për të diskutuar planin e Ndërmarrjes. Plani i Ndërmarrjes ju lejon të shtoni dhe hiqni përdorues gjatë gjithë ciklit tuaj të anëtarësimit me një kosto më të ulët për anëtar sesa plani individual. 

Si mblidhen të dhënat?

Ekipi ynë përditëson dhe mbledh rregullisht të dhëna për të siguruar që ju të keni informacionin më të saktë në majë të gishtave. Ju lutemi referojuni tonë Raporti i Metodologjisë për të zbuluar se si mblidhen të gjitha të dhënat tona.

Po sikur të mos më pëlqejë produkti?

Ne duam të sigurojmë që të gjithë klientët tanë të jenë 100% të kënaqur. Prandaj, nëse keni ndonjë problem me blerjen tuaj, ju lutemi kontaktoni ekipin tonë të mbështetjes së klientit. Ata do të ndihmojnë në zgjidhjen e çështjes për ju menjëherë, me mirësjellje dhe në mënyrë efektive. 

Për sa kohë kam akses?

Të gjitha planet funksionojnë në baza vjetore dhe janë vendosur të rinovohen automatikisht në fund të vitit tuaj. Megjithatë, do t'ju dërgohet email përpara rinovimit të abonimit për t'ju kujtuar për pagesën e ardhshme. Mund ta anuloni lehtësisht abonimin tuaj në çdo kohë dhe kjo mund të ndryshohet lehtësisht në pultin e llogarisë tuaj.

Çfarë lloj pagesash pranoni?

Ne pranojmë të gjitha kartat kryesore të kreditit, si dhe kartat e debitit. Përfshirë Visa, Mastercard, Discover, American Express dhe UnionPay. Të gjitha pagesat bëhen në mënyrë të sigurt përmes Stripe.

Cilët avionë janë të përfshirë në abonim?

Avionët e mëposhtëm janë të disponueshëm në paketat e abonimit:

 • Beechcraft Kryeministri I
 • Beechcraft Premier IA
 • Bombardier Challenger 300
 • Bombardier Challenger 350
 • Bombardier Challenger 600
 • Bombardier Challenger 601-1A
 • Bombardier Challenger 601-3A
 • Bombardier Challenger 601-3AER
 • Bombardier Challenger 601-3R
 • Bombardier Challenger 604
 • Bombardier Challenger 605
 • Bombardier Challenger 650
 • Bombardier Challenger 850
 • Bombardier Global 5000
 • Bombardier Global 5500
 • Bombardier Global 6000
 • Bombardier Global 6500
 • Bombardier Global 7500
 • Bombardier Global Ekspres
 • Bombardier Global Express XRS
 • Bombardier Learjet 31
 • Bombardier Learjet 31A
 • Bombardier Learjet 31AER
 • Bombardier Learjet 35A
 • Bombardier Learjet 36A
 • Bombardier Learjet 40
 • Bombardier Learjet 40XR
 • Bombardier Learjet 45
 • Bombardier Learjet 45XR
 • Bombardier Learjet 55
 • Bombardier Learjet 55C
 • Bombardier Learjet 60
 • Bombardier Learjet 60XR
 • Bombardier Learjet 70
 • Bombardier Learjet 75
 • Bombardier Learjet 75 Liria
 • Cessna Citation Të lumtë
 • Cessna Citation CJ1
 • Cessna Citation CJ1 +
 • Cessna Citation CJ2
 • Cessna Citation CJ2 +
 • Cessna Citation CJ3
 • Cessna Citation CJ3 +
 • Cessna Citation CJ4
 • Cessna Citation Ende
 • Cessna Citation Encore +
 • Cessna Citation Lë pas
 • Cessna Citation I
 • Cessna Citation II
 • Cessna Citation III
 • Cessna Citation Latitude
 • Cessna Citation Longitude
 • Cessna Citation M2
 • Cessna Citation Mustang
 • Cessna Citation ISSH
 • Cessna Citation Sovereign
 • Cessna Citation Sovereign+
 • Cessna Citation V
 • Cessna Citation V Ultra
 • Cessna Citation VI
 • Cessna Citation VII
 • Cessna Citation X
 • Cessna Citation X+
 • Cessna Citation Zgjerimi XLS
 • Cessna Citation XLS +
 • Cirrus Vision Jet SF50
 • Dassault Falcon 10
 • Dassault Falcon 100
 • Dassault Falcon 200
 • Dassault Falcon 2000
 • Dassault Falcon 2000DX
 • Dassault Falcon 2000EX
 • Dassault Falcon 2000EX LEHTySISHT
 • Dassault Falcon 2000LX
 • Dassault Falcon 2000LXS
 • Dassault Falcon 2000S
 • Dassault Falcon 20F-5BR
 • Dassault Falcon 50
 • Dassault Falcon 50-40
 • Dassault Falcon 50EX
 • Dassault Falcon 6X
 • Dassault Falcon 7X
 • Dassault Falcon 8X
 • Dassault Falcon 10X
 • Dassault Falcon 900
 • Dassault Falcon 900B
 • Dassault Falcon 900C
 • Dassault Falcon 900DX
 • Dassault Falcon 900EX
 • Dassault Falcon 900EX LEHTySISHT
 • Dassault Falcon 900LX
 • Eklipsi 500
 • Eklipsi 550
 • Embraer Legacy 450
 • Embraer Legacy 500
 • Embraer Legacy 600
 • Embraer Legacy 650
 • Embraer Legacy 650E
 • Embraer Lineage 1000
 • Embraer Lineage 1000E
 • Embraer Phenom 100
 • Embraer Phenom 100E
 • Embraer Phenom 100 EV
 • Embraer Phenom 300
 • Embraer Phenom 300E
 • Embraer Praetor 500
 • Embraer Praetor 600
 • Gulfstream G100
 • Gulfstream G150
 • Gulfstream G200
 • Gulfstream G280
 • Gulfstream G300
 • Gulfstream G350
 • Gulfstream G400
 • Gulfstream G400 (Modeli 2025)
 • Gulfstream G450
 • Gulfstream G500
 • Gulfstream G550
 • Gulfstream G600
 • Gulfstream G650
 • Gulfstream G650ER
 • Gulfstream G700
 • Gulfstream G800
 • Gulfstream GII
 • Gulfstream GIII
 • Gulfstream GIV
 • Gulfstream GIVSP
 • Gulfstream GV
 • Hawker 1000
 • Hawker 4000
 • Hawker 400XP
 • Hawker 700
 • Hawker 750
 • Hawker 800A
 • Hawker 800SP
 • Hawker 800XP
 • Hawker 800XPi
 • Hawker 850XP
 • HondaJet Elite S
 • HondaJet HA-420
 • IAI Westwind 1
 • IAI Westwind 2
 • Mitsubishi Diamond 1A
 • Tjetra 400XT
 • Tjetra 400XTi
 • Tjetra 604XT

Kam më shumë pyetje, si mund të kontaktoj?

Nëse dëshironi të na kontaktoni për ndonjë koment ose pyetje të mëtejshme, ju lutemi përdorni formularin e kontaktit në faqen tonë Kontaktoni faqen.