Gjithçka që duhet të dini për të blerë një avion privat

Hyni menjëherë në një platformë gjithëpërfshirëse të pronësisë së avionit privat, duke ju mundësuar të blini një avion privat me besim.

Siç shihet

Sinqerisht, a keni kohë për manualisht Hulumtoni qindra avionë?

Me qindra modele avionësh privatë – të gjithë me aftësi, specifika të performancës dhe kosto të ndryshme – kërkimi manual i çdo opsioni do të zërë shumë nga koha juaj e vlefshme, diçka që avionët privatë janë krijuar për të kursyer. Në vend të kësaj, aksesoni të gjitha informacionet në një vend, pikërisht këtu.

Kërkimi manual për çdo avion do të konsumojë kohën tuaj

Kërkimi i një avioni specifik duke përdorur një motor kërkimi do të harxhojë kohën tuaj të vlefshme duke u përpjekur të gjeni të gjitha të dhënat që ju nevojiten.

 • Koha që merr
 • Kërkon dhjetëra burime

Të dhënat në një Spreadsheet është e vështirë për t'u vizualizuar

Kombinimi i të gjitha të dhënave që gjeni dhe ruajtja e tyre në një spreadsheet për të mbajtur gjurmët e tyre rezulton në një mënyrë joefikase për të filtruar dhe vizualizuar të dhënat.

 • Vështirë për t'u menaxhuar
 • Rreziku i gabimit njerëzor

Zgjedhja Jet i gabuar Mund të jetë një gabim i kushtueshëm

Kur po mendoni të shpenzoni miliona dollarë për blerjen e një avioni, së bashku me qindra mijëra për të operuar avionin çdo vit, është thelbësore të siguroheni që keni zgjedhur avionin e duhur për të shmangur shpenzimet e tepërta për një avion të papërshtatshëm.

Po sikur të mund të merrnit të dhëna të thelluara për më shumë 140 avionë privatë në çast?

Merrni menjëherë akses në mjete të fuqishme që do t'ju ndihmojnë të gjeni dhe vlerësoni avionin tuaj të përsosur. Renditni dhe filtroni përmes avionëve, shfletoni specifikimet teknike, kostot e funksionimit, kostot e blerjeve dhe më shumë.

HAPI 1

Futni kriteret tuaja të dëshiruara për të filtruar përmes avionit

Filtro përmes avionit duke përdorur filtrin e fuqishëm të kërkimit të avionit. Filtro sipas variablave si kapaciteti i pasagjerëve, kostoja mesatare e blerjes, kostot për orë dhe më shumë.

HAPI 2

Lista e shkurtër e avionëve të përshtatshëm

Merrni një listë të shkurtër të të gjithë avionëve që përputhen me kriteret tuaja. Përndryshe, përdorni përzgjedhësin automatik të avionit për të gjetur avionë bazuar në çdo mision.

HAPI 3

Shfletoni të dhënat kritike për avionët tuaj të përzgjedhur në listën e ngushtë

Merrni një përmbledhje të informacionit kritik për avionin tuaj që përputhet. Shfletoni normat e amortizimit, vlerat e tregut, kostot operative, emetimet, aeroportet e përshtatshme dhe më shumë.

Një platformë. Një grup mjetesh.

Bashkohuni sot dhe merrni akses të menjëhershëm në mjetet e mëposhtme, të përsosura për të marrë të dhënat e thella që ju nevojiten kur kërkoni të blini një avion privat.

Veçoritë e Thelluara

Zbuloni çmimin e ri të blerjes, vlerën aktuale të tregut dhe përqindjen e amortizimit për mbi 1,000 vite model të avionëve privatë. Për më tepër, rregulloni shifrën e vlerës së tregut bazuar në numrin e orëve të kornizës së avionit që ka avioni.

Zgjidhni markën, modelin dhe vitin e avionit. Më pas do të merrni shifrat përkatëse të nxjerra, së bashku me një grafik që shfaq vlerat për të gjitha vitet e modelit të avionit tuaj të zgjedhur.

Kërkoni me fuqi mbi 140 avionë duke përdorur mbi një duzinë kritere. Rezultatet lehtësisht të ngushta deri në një pjesë të vogël të avionëve të përshtatshëm. Të gjitha vlerat janë të disponueshme në njësi perandorake dhe metrike. Financat janë të gjitha në USD.

Filtrat e mëposhtëm janë të disponueshëm me mjetin e kërkimit të avionit:

 • Kërkimi i titullit
 • Kategoria
 • prodhues
 • Në Prodhim
 • Pasagjerët
 • Varg
 • Shpejtësia e lundrimit
 • Lartësia maksimale
 • Djegia e karburantit
 • Kapaciteti i bagazhit
 • Distanca e ngritjes
 • Distanca e Uljes
 • Kostot fikse vjetore
 • Çmimi për orë
 • Çmimi i ri i blerjes
 • Mesatare në pronësi paraprake

Zgjedhni automatikisht avionin tuaj ideal për ju. Futni disa detaje dhe merrni rezultate të detajuara për avionin më të përshtatshëm për nevojat tuaja.

Detajet për të futur janë pika e origjinës, destinacioni, numri i pasagjerëve, herat e fluturimit në vit, buxheti i blerjes dhe buxheti vjetor i funksionimit.

Mjeti më pas do të llogarisë se cilët avionë janë në gjendje të kryejnë të gjitha misionet, duke marrë parasysh distancën, numrin e pasagjerëve, gjatësinë e pistës dhe kriteret financiare. Çdo avion do të ketë të dhëna kyçe të performancës – të tilla si diapazoni maksimal dhe shpejtësia e lundrimit – së bashku me koston e blerjes dhe kostot vjetore të funksionimit. Për më tepër, merrni orët totale të vlerësuara vjetore të fluturimit të përshtatura për misionet tuaja.

Identifikoni se cilët aeroporte janë në gjendje të trajtojnë avionin tuaj të dëshiruar, duke siguruar që ju të mund të fluturoni brenda dhe jashtë aeroporteve të zgjedhura.

Harta përmban të dhëna për mbi 8,000 aeroporte në mbarë botën, me dy opsione për të parë aeroportet. Opsioni 1 ju lejon të kërkoni përmes qytetit dhe të shihni aeroportet brenda një rrezeje të caktuar. Opsioni 2 ju lejon të shikoni të gjitha aeroportet në të njëjtën kohë në hartë, më pas zmadhoni aeroportet për të cilat jeni të interesuar.

 

Çdo aeroport përmban informacionin e mëposhtëm:

 • Emri i aeroportit
 • ICAO
 • Qytet-shtet
 • FBO
 • Karburant në dispozicion
 • Sipërfaqja e pistës
 • Gjatësia e pistës
 • Lartësi

 


Për më tepër, ju keni mundësinë për të filtruar rezultatet me filtrat e mëposhtëm:

 • Emri i Aeroportit
 • ICAO
 • FBO -të
 • Avionë të përshtatshëm
 • Karburant në dispozicion
 • Sipërfaqja e pistës
 • FBO në dispozicion
 • Gjatësia e pistës

Merrni vlerësime të menjëhershme për emetimet e karbonit të prodhuara nga çdo avion biznesi në çdo mision. Thjesht shkruani një vendndodhje fillestare, destinacion dhe aeroplan.​ Vlera e prodhimit është e disponueshme si në tonelata amerikane ashtu edhe në tonelata metrikë.

Bëhuni të arsimuar për të gjithë prodhuesit e ndryshëm të avionëve. Merrni informacion mbi përmbledhjen e kompanisë, aktuale në avionët e prodhimit dhe afatin kohor të avionëve jashtë prodhimit.

Prodhuesit e përfshirë në udhëzues përfshijnë:

 • Bombardier
 • Cessna
 • Cirrus
 • Dassault
 • Eklips
 • Embraer
 • Gulfstream
 • honda
 • IAI
 • Pasardhësi
 • Pilatus

 


Ju lutemi vini re se ndërsa disa nga këta prodhues prodhojnë avionë me piston dhe/ose turboprop, nuk përfshihen. Për secilin prodhues përfshihen vetëm avionët me motor reaktiv. Për më tepër, përfshihen vetëm avionët privatë civilë.

Merrni një pasqyrë të kategorive të ndryshme të avionëve privatë. Kategoritë e përfshira janë Aeroplanë Shumë të Lehtë, Aeroplanë të Lehtë, Aeroplanë të Mesëm dhe Aeroplanë të Mëdhenj.

Çdo kategori ka një pasqyrë të aftësive të klasës dhe kur ato janë të përshtatshme. Për më tepër, shpjegohen kostot e përgjithshme të pronësisë, së bashku me kostot e përafërta të blerjes për secilën klasë të avionëve. Shfaqen të gjithë avionët në prodhim për klasën, së bashku me një afat kohor për të gjithë avionët jashtë prodhimit.

Merrni menjëherë një shifër të personalizuar të kostos vjetore të pronësisë për avionin tuaj privat të zgjedhur. Kjo vlerë përbëhet nga kostot fikse vjetore të vlerësuara për avionin dhe kostot variabile të vlerësuara për orë.

Mjeti funksionon duke zgjedhur një nga mbi 140 avionë privatë, më pas fut numrin e përllogaritur të orëve që prisni të fluturoni çdo vit. Më pas do të merrni buxhetin total të vlerësuar vjetor për të zotëruar dhe operuar avionin tuaj të zgjedhur, së bashku me kostot fikse vjetore të vlerësuara dhe kostot variabile të vlerësuara.

Kostot fikse vjetore më pas ndahen në gjashtë kosto të veçanta: paga e ekuipazhit, trajnimi i ekuipazhit, hangar, sigurimi, menaxhimi dhe kosto të ndryshme fikse.

Kostot variabile për orë ndahen në pesë kosto të veçanta: kostoja e karburantit, mirëmbajtja, riparimi i motorit, tarifat e tokës dhe kostot e ndryshme variabile.

Zbuloni se cila metodë e pronësisë është e duhura për ju me një shpjegim të detajuar të tre opsioneve të ndryshme të pronësisë së avionëve: pronësia e plotë, pronësia me qira dhe pronësia e pjesshme.

Merrni të dhëna të thelluara të performancës për mbi 140 avionë. Të gjitha të dhënat janë të disponueshme ose në njësi perandorake ose metrike dhe mund të rregullohen lehtësisht.

Të dhënat e disponueshme për çdo avion përfshijnë:

 • Diapazoni maksimal
 • Shpejtësia maksimale e lundrimit
 • Lartësia maksimale
 • Distanca e ngritjes
 • Distanca e uljes
 • Prodhuesi i motorit
 • Modeli i motorit
 • Prodhimi total i shtytjes
 • Djegia e karburantit
 • Kapaciteti i bagazhit
 • Pesha e bagazhit
 • MTOW
 • Gjatësia e jashtme
 • Gjerësia e jashtme
 • Lartësia e jashtme
 • Gjatësia e brendshme
 • Gjerësia e brendshme
 • Lartësia e brendshme
 • Maksimumi i pasagjerëve
 • Zhurma e kabinës
 • Lartësia maksimale e kabinës
 • Numri i avionëve të prodhuar

 

 

Ju lutemi vini re – ndërsa bëhet çdo përpjekje për të siguruar të dhëna për çdo avion në secilën pikë të të dhënave, kjo ndonjëherë nuk është e mundur. Prandaj, disa avionëve mund të mungojnë pika të caktuara të të dhënave. Kjo do të etiketohet si N/A kur inspektohet avioni.

Vizualizoni dhe krahasoni gamën e deri në 3 avionëve në të njëjtën kohë në një hartë interaktive të rrezes.

Mjeti funksionon duke futur ndonjë global vendndodhjen e fillimit. Më pas mund të futni deri në 3 avionë njëherësh. Gama maksimale e avionit do të shfaqet me rrethin në hartë dhe do të etiketohet me emrin e avionit.

Benefits of Joining

Are you ready to join the elite world of private jet owners? Joining today will enable you to quickly and easily get instant access to the data you need to select the right jet to purchase, saving your valuable time and allowing you to make an informed decision.

Access Critical Purchase Information, All in One Place

Instantly get access to crucial ownership information – such as annual fixed costs, aircraft hourly costs, acquisition costs, depreciation rates, performance data, and more – all in one place.

 • Interactive ownership cost calculator
 • Acquisition costs for over 1,000 model years
 • Key performance specs for over 140 aircraft

Lehtë për t'u përdorur

All tools are built in a simple to use format, allowing you to find the relevant information quickly and easily.

 • Sort & filter aircraft
 • Automatically have aircraft chosen for you
 • Visualize key data

Make Informed Decisions & Enjoy Aircraft Ownership

Choosing the wrong aircraft can be a potential multi-million dollar mistake. Whether it’s from choosing an aircraft that doesn’t fit your needs, depreciates quicker than others, or costs more to operate, join today to make an informed choice on aircraft ownership.

Përfitimet e zotërimit të një aeroplani

A është pronësia e avionit e duhur për ju?

Pronësia e avionit privat nuk është për të gjithë.

Për fletushkat e rastit, kartat sipas kërkesës kanë më shumë kuptim. Mbi këtë, kartat jet janë një zgjidhje e shkëlqyer.

Megjithatë, për ata që do të fluturojnë më shumë se 300 orë në vit – qoftë si individ apo korporatë – pronësia e avionit privat mund të fillojë të ketë kuptim.

Natyrisht, që pronësia të jetë zgjidhja e duhur për ju do të varet nga një numër variablash. Sidoqoftë, nëse keni buxhetin për blerjen dhe funksionimin e avionit tuaj, atëherë është një zgjidhje e zbatueshme.

Pronësia e avionëve privatë ofron siguri më të madhe të disponueshmërisë, personalizim absolut, besueshmëri, lehtësi në përdorim, status dhe më shumë.

A jeni gati për të nisur avionin tuaj privat Udhëtim pronësie?

Join the elite group of private jet owners and start your ownership journey right here. Get instant access today with a plan that suits your needs.

pronar

$995
Qasje për një vit
 • Kostot e blerjes
 • Kërkimi i aeroplanëve
 • Përzgjedhësi i avionëve
 • Harta e aeroportit
 • Llogaritësi i emetimeve
 • Shpenzimet operative
 • Të dhënat e performancës
 • Harta e Diapazonit
 • Udhëzuesi i prodhuesit
 • Udhëzues modeli
 • Opsionet e pronësisë

Pyetjet e bëra më shpesh

Keni pyetje? Ne kemi përgjigje. Nëse nuk mund ta gjeni atë që kërkoni, mos ngurroni ta gjeni merrni kontakt.

Për t'u regjistruar, ju lutemi zgjidhni një plan nga lart. Ekzistojnë dy plane të ndryshme në dispozicion, të gjitha në baza vjetore.

Zgjidhni planin që i përshtatet më mirë nevojave tuaja dhe shtypni "Filloni". Më pas do të drejtoheni në faqen e regjistrimit. Këtu do t'ju duhet të krijoni një llogari dhe të futni informacionin tuaj të faturimit.

Më pas do të jeni në gjendje të eksploroni dhe përdorni të gjitha mjetet që ofrohen.

Të gjitha planet funksionojnë në baza vjetore dhe janë vendosur të rinovohen automatikisht në fund të vitit tuaj. Megjithatë, do t'ju dërgohet email përpara rinovimit të abonimit për t'ju kujtuar për pagesën e ardhshme. Ju mund ta anuloni lehtësisht abonimin tuaj në çdo kohë dhe kjo mund të ndryshohet lehtësisht në pultin e llogarisë tuaj.

Për më tepër, anulimi i abonimit tuaj mund të bëhet lehtësisht nga pulti i përdoruesit. Përndryshe, ju mund të kontaktoni ekipin tonë të kujdesit ndaj klientit i cili do të jetë më se i lumtur të ndihmojë.

Ne pranojmë të gjitha kartat kryesore të kreditit, si dhe kartat e debitit. Përfshirë Visa, Mastercard, Discover, American Express dhe UnionPay. Të gjitha pagesat bëhen në mënyrë të sigurt përmes Stripe.

Avionët e mëposhtëm janë të disponueshëm në paketat e abonimit:

 • Beechcraft Kryeministri I
 • Beechcraft Premier IA
 • Bombardier Challenger 300
 • Bombardier Challenger 350
 • Bombardier Challenger 3500
 • Bombardier Challenger 600
 • Bombardier Challenger 601-1A
 • Bombardier Challenger 601-3A
 • Bombardier Challenger 601-3AER
 • Bombardier Challenger 601-3R
 • Bombardier Challenger 604
 • Bombardier Challenger 605
 • Bombardier Challenger 650
 • Bombardier Challenger 850
 • Bombardier Global 5000
 • Bombardier Global 5500
 • Bombardier Global 6000
 • Bombardier Global 6500
 • Bombardier Global 7500
 • Bombardier Global Ekspres
 • Bombardier Global Express XRS
 • Bombardier Learjet 31
 • Bombardier Learjet 31A
 • Bombardier Learjet 31AER
 • Bombardier Learjet 35A
 • Bombardier Learjet 36A
 • Bombardier Learjet 40
 • Bombardier Learjet 40XR
 • Bombardier Learjet 45
 • Bombardier Learjet 45XR
 • Bombardier Learjet 55
 • Bombardier Learjet 55C
 • Bombardier Learjet 60
 • Bombardier Learjet 60XR
 • Bombardier Learjet 70
 • Bombardier Learjet 75
 • Bombardier Learjet 75 Liria
 • Cessna Citation Të lumtë
 • Cessna Citation CJ1
 • Cessna Citation CJ1 +
 • Cessna Citation CJ2
 • Cessna Citation CJ2 +
 • Cessna Citation CJ3
 • Cessna Citation CJ3 +
 • Cessna Citation CJ4
 • Cessna Citation Ende
 • Cessna Citation Encore +
 • Cessna Citation Lë pas
 • Cessna Citation I
 • Cessna Citation II
 • Cessna Citation III
 • Cessna Citation Latitude
 • Cessna Citation Longitude
 • Cessna Citation M2
 • Cessna Citation Mustang
 • Cessna Citation ISSH
 • Cessna Citation Sovereign
 • Cessna Citation Sovereign+
 • Cessna Citation V
 • Cessna Citation V Ultra
 • Cessna Citation VI
 • Cessna Citation VII
 • Cessna Citation X
 • Cessna Citation X+
 • Cessna Citation XLS
 • Cessna Citation XLS +
 • Cirrus Vision Jet SF50
 • Dassault Falcon 10
 • Dassault Falcon 100
 • Dassault Falcon 200
 • Dassault Falcon 2000
 • Dassault Falcon 2000DX
 • Dassault Falcon 2000EX
 • Dassault Falcon 2000EX LEHTySISHT
 • Dassault Falcon 2000LX
 • Dassault Falcon 2000LXS
 • Dassault Falcon 2000S
 • Dassault Falcon 20F-5BR
 • Dassault Falcon 50
 • Dassault Falcon 50-40
 • Dassault Falcon 50EX
 • Dassault Falcon 6X
 • Dassault Falcon 7X
 • Dassault Falcon 8X
 • Dassault Falcon 10X
 • Dassault Falcon 900
 • Dassault Falcon 900B
 • Dassault Falcon 900C
 • Dassault Falcon 900DX
 • Dassault Falcon 900EX
 • Dassault Falcon 900EX LEHTySISHT
 • Dassault Falcon 900LX
 • Eklipsi 500
 • Eklipsi 550
 • Embraer Legacy 450
 • Embraer Legacy 500
 • Embraer Legacy 600
 • Embraer Legacy 650
 • Embraer Legacy 650E
 • Embraer Lineage 1000
 • Embraer Lineage 1000E
 • Embraer Phenom 100
 • Embraer Phenom 100E
 • Embraer Phenom 100 EV
 • Embraer Phenom 300
 • Embraer Phenom 300E
 • Embraer Praetor 500
 • Embraer Praetor 600
 • Gulfstream G100
 • Gulfstream G150
 • Gulfstream G200
 • Gulfstream G280
 • Gulfstream G300
 • Gulfstream G350
 • Gulfstream G400
 • Gulfstream G400 (Modeli 2025)
 • Gulfstream G450
 • Gulfstream G500
 • Gulfstream G550
 • Gulfstream G600
 • Gulfstream G650
 • Gulfstream G650ER
 • Gulfstream G700
 • Gulfstream G800
 • Gulfstream GII
 • Gulfstream GIII
 • Gulfstream GIV
 • Gulfstream GIVSP
 • Gulfstream GV
 • Hawker 1000
 • Hawker 4000
 • Hawker 400XP
 • Hawker 700
 • Hawker 750
 • Hawker 800A
 • Hawker 800SP
 • Hawker 800XP
 • Hawker 800XPi
 • Hawker 850XP
 • HondaJet Elite S
 • HondaJet HA-420
 • IAI Westwind 1
 • IAI Westwind 2
 • Mitsubishi Diamond 1A
 • Tjetra 400XT
 • Tjetra 400XTi
 • Tjetra 604XT
 • Pilatus PC-24