Kalo te përmbajtja kryesore

Gjithçka që ju nevojitet për të gjetur avionin e duhur

Hyni në një platformë në internet që vendos të dhënat teknike, kostot operative dhe kostot e blerjes për mbi 140 avionë të gjitha në një vend, duke ndihmuar blerësit e avionëve privatë dhe profesionistët të gjejnë pa mundim avionin e duhur.

SI PARA

Gjetja e avionit të duhur është e vështirë dhe kërkon kohë

Shmangni shpenzimin e orëve duke kërkuar të dhëna për një avion të caktuar. Në vend të kësaj, aksesoni një platformë që ka të dhëna teknike, kostot e pronësisë dhe kostot e blerjes të gjitha në një vend.

Sa kohë harxhohet për mbledhjen e të dhënave?

Sa orë po shpenzoni duke kërkuar të dhëna të performancës dhe kostos për avionë të ndryshëm? Mos humbisni më kohë, thjesht identifikohuni në një pult.

Sa burime duhet të vizitoni?

Shmangni nevojën për të shkuar në burime të shumta të të dhënave me informacione kontradiktore dhe verifikoni çdo burim. Qasni të dhënat teknike, pronësinë dhe kostot e blerjes në një vend.

How It Works

Gjeni avionin e duhur për ju përmes AI Jet Finder ose kërkimit manual të avionëve. Thjesht vendosni kriteret tuaja për të zbuluar lehtësisht një mori të dhënash për mbi 140 avionë privatë.

Futni kërkesat dhe preferencat tuaja

Merrni ndeshjet tuaja të personalizuara

Hetoni çdo avion

Thjeshtoni kërkimin për avionin tuaj të ardhshëm

Zbuloni një mori të dhënash në një platformë të vetme, me të gjitha të dhënat për mbi 140 modele avionësh privatë

Rezultatet janë të personalizuara për ju

Merrni avionë që janë përshtatur saktësisht për ju, me çdo avion që ka një përqindje të rezultatit se sa mirë përputhet me kërkesat tuaja.

Kostot e plota të pronësisë

Merrni kostot e plota të pronësisë për çdo avion të personalizuar sipas përdorimit tuaj vjetor, së bashku me normën e amortizimit për periudhën tuaj të pronësisë.

Të gjitha të dhënat në një vend

Qasni të dhëna të fuqishme të gjitha në një vendndodhje të lehtë për t'u përdorur – nga të dhënat teknike te veçoritë e avionëve, kostot e pronësisë deri te kostot e blerjes.

Veçoritë e Thelluara

Zbuloni gjithçka që është në dispozicion në këtë platformë të vetme

Mënyra e lehtë për të gjetur avionë që përputhen me nevojat tuaja

Përgjigje të shpejta nga Asistenti i AI

Kjo e bën të lehtë gjetjen e shpejtë të statistikave bazë të avionit ose pyetjeve më komplekse, si p.sh. t'i kërkosh atij të llogarisë kostot për ty dhe kohën për të kryer misione të caktuara.

Të dhënat e blerjes për mbi 1,000 vite model avionësh

Zbuloni vlerën e vlerësuar të tregut për çdo vit model të çdo avioni, të gjitha të shfaqura bukur në një grafik interaktiv.

Rregulloni vlerat bazuar në vitin e modelit, orët e kornizës së avionit dhe vlerën e vlerësuar në të ardhmen.

Krahasoni drejtpërdrejt deri në 3 avionë në të njëjtën kohë

Zgjidhni deri në 3 avionë për të krahasuar krah për krah për të ngushtuar listën tuaj të ngushtë të avionëve.

Identifikoni shpejt ndryshimet në specifikimet e performancës, kostot operative dhe kostot e blerjes.

Kostot vjetore operative të përshtatura për ju

Merrni me lehtësi koston për të operuar çdo avion privat bazuar në misionet tuaja të dhëna në AI Jet Finder. Përndryshe, futni orët vjetore të fluturimit për të marrë shpejt një kosto totale për vitin.

Zbuloni se nga vijnë vlerat totale me të gjitha kostot që ndahen lehtësisht nga çdo variabël dhe është plotësisht e rregullueshme me vlerat tuaja specifike.

Të dhëna të thelluara të performancës për çdo avion

Nga të dhënat si shpejtësia e lundrimit me rreze të gjatë dhe lartësia maksimale deri te ritmet e ngjitjes dhe nivelet e zhurmës së jashtme, të gjitha të dhënat janë lehtësisht të dukshme në një vend.

Vizualizoni me lehtësi rrezen e avionit

Thjesht futni vendndodhjen e fillimit dhe shikoni se sa larg mund të fluturojë një aeroplan specifik. Më pas mund të futni numrin e pasagjerëve në bord për të parë se si ndikohet distanca nga pesha shtesë.

Të dhënat tona janë cituar nga

Filloni udhëtimin tuaj të pronësisë sot

Zgjidhni planin e duhur për ju dhe filloni të kërkoni mbi 140 avionë privatë
  • Planet Vjetore
  • Mbi 140 avionë privatë
  • Përmirëso në çdo kohë
  • Anuloni lehtësisht

Zhbllokoni të gjitha të dhënat dhe veçoritë

$1,199/ Vit
Kontrollo Blu
AI Jet Finder
Kontrollo Blu
Kërkimi i aeroplanëve
Kontrollo Blu
Kostot e blerjes
Kontrollo Blu
Asistent i AI*
Kontrollo Blu
Krahasoni Avionët
Kontrollo Blu
Kostot e pronësisë
Kontrollo Blu
Të dhënat e performancës
Kontrollo Blu
Harta e Diapazonit

Shijo qasje të kufizuar në AI Jet Finder

Falas
Kontrollo Blu
AI Jet Finder (i kufizuar)
Kryq Negativ
Kërkimi i aeroplanëve
Kryq Negativ
Kostot e blerjes
Kryq Negativ
Asistent i UA
Kryq Negativ
Krahasoni Avionët
Kryq Negativ
Kostot e pronësisë
Kryq Negativ
Të dhënat e performancës
Kryq Negativ
Harta e Diapazonit

Pyetjet e bëra më shpesh

Kontaktoni ekipin tonë mbështetës nëse keni nevojë për ndihmë të mëtejshme

Si i llogarit rezultatet e AI Jet Finder?

Pse janë të gjitha planet vjetore?

Si mund të regjistroheni?

Sa pyetje të AI mund të bëj në ditë?

Po nëse nuk më pëlqen produkti?

Për sa kohë kam akses?

Çfarë pagesash pranoni?

Cilët avionë përfshihen në abonim?

Kam më shumë pyetje, si mund të kontaktoj?

*Insights AI – Çdo përdorues është i kufizuar në 20 pyetje të AI në ditë për kohëzgjatjen e abonimit. Ju lutemi, vini re gjithashtu se veçoria AI Insights është në modalitetin beta dhe është në rrezik të të dhënave të pasakta.