IAI Westwind 1

1979 - 1987

Pasagjerët

10 Simbol i paqës

Varg

2,750 Milje Detare

Shpejtësia e lundrimit

424 Knots

Tavan

45,000 Feet

Djegia e karburantit

188 GPH

Fakte kyçe

  • IAI Westwind 1 është një avion Medium i prodhuar nga IAI midis 1979 dhe 1987.
  • IAI Westwind 1 është mundësuar nga dy motorë Honeywell TFE731-3D-1G, duke rezultuar në një djegie të karburantit në orë prej 188 Gallons në orë.
  • I aftë për të udhëtuar deri në 424 knots, IAI Westwind 1 mund të fluturojë pa ndalur deri në 2750 milje detare.
  • Avioni mund të transportojë deri në 10 pasagjerë.
  • IAI Westwind 1 ka një çmim të vlerësuar çdo orë të charter prej 3100 $, me një çmim të ri liste prej 3.8 milion $ në kohën e prodhimit.

Shifrat në thellësi

Performance

Diapazoni: 2,750 nm

Shpejtësia e lundrimit: 424 knots

Tavani: 45,000 këmbë

Largësia nga ngritja: 5,265 këmbë

Distanca e Uljes: 2,864 këmbë


përmasat

Gjatësia e jashtme: 15.93 metra

Lartësia e jashtme: 4.57 metra

Hapësira e krahëve: 13.41 metra

Gjatësia e Brendshme: 4.72 metra

Gjerësia e Brendshme: 1.46 metra

Lartësia e Brendshme: 1.49 metra

Raporti i brendshëm / i jashtëm: 30 %%

rehati

Numri i udhëtarëve: 10

Nivelet e zhurmës së kabinës: N / A dB

Lartësia e kabinës: këmbët

Çmimi i vlerësuar për orë: 3,100 dollarë

Çmimi i blerjes: 3.8 milion dollarë


Fuqija

Prodhuesi i motorit: Honeywell

Modeli i motorit: TFE731-3D-1G

Djegia e karburantit: 188 litra në orë

peshat

Kapaciteti i bagazhit: 63 këmbë kubike

Pesha e bagazhit: bs

Pesha maksimale e ngritjes: 22,850 bs

Harta e Diapazonit

iai westwind hartë 1 varg