Hawker 800XPi

2005 - 2007

Pasagjerët

8 Simbol i paqës

Varg

2,538 Milje Detare

Shpejtësia e lundrimit

449 Knots

Tavan

41,000 Feet

Djegia e karburantit

291 GPH

Fakte kyçe

  • Hawker 800XPi është një avion mesatar i prodhuar nga Hawker midis 2005 dhe 2007.
  • Hawker 800XPi mundësohet nga dy motorë Honeywell TFE 731-5BR, duke rezultuar në një djegie të karburantit për orë prej 291 Gallons në orë.
  • I aftë për të udhëtuar deri në 449 knots, Hawker 800XPi mund të fluturojë pa ndalur deri në 2538 milje detare.
  • Avioni mund të transportojë deri në 8 pasagjerë.
  • Hawker 800XPi ka një çmim të vlefshëm për orë charter prej 4750 $, me një çmim të ri liste prej 13 milion $ në kohën e prodhimit.

Shifrat në thellësi

Performance

Diapazoni: 2,538 nm

Shpejtësia e lundrimit: 449 knots

Tavani: 41,000 këmbë

Largësia nga ngritja: 5,200 këmbë

Distanca e Uljes: 2,282 këmbë


përmasat

Gjatësia e jashtme: 15.58 metra

Lartësia e jashtme: 5.3 metra

Hapësira e krahëve: 15.67 metra

Gjatësia e Brendshme: 6.52 metra

Gjerësia e Brendshme: 1.83 metra

Lartësia e Brendshme: 1.8 metra

Raporti i brendshëm / i jashtëm: 42%

rehati

Numri i udhëtarëve: 8

Nivelet e zhurmës së kabinës: N / A dB

Lartësia e kabinës: 7,100 këmbë

Çmimi i vlerësuar për orë: 4,750 dollarë

Çmimi i blerjes: 13 milion dollarë


Fuqija

Prodhuesi i motorit: Honeywell

Modeli i motorit: TFE 731-5BR

Djegia e karburantit: 291 litra në orë

peshat

Kapaciteti i bagazhit: 50 këmbë kubike

Pesha e bagazhit: bs

Pesha maksimale e ngritjes: 28,000 bs

Harta e Diapazonit

Hawker 800XPI Harta e Diapazonit