Hawker 800SP

1984 - 1995

Pasagjerët

8 Simbol i paqës

Varg

2,955 Milje Detare

Shpejtësia e lundrimit

447 Knots

Tavan

41,000 Feet

Djegia e karburantit

261 GPH

Fakte kyçe

  • Hawker 800SP është një avion Medium i prodhuar nga Hawker midis 1984 dhe 1995.
  • Hawker 800SP mundësohet nga dy motorë Honeywell TFE731-5R-1H, duke rezultuar në një djegie të karburantit për orë prej 261 Gallons në orë.
  • I aftë për të udhëtuar deri në 447 knots, Hawker 800SP mund të fluturojë pa ndalur deri në 2955 milje detare.
  • Avioni mund të transportojë deri në 8 pasagjerë.
  • Hawker 800SP ka një çmim charter për orë të vlerësuar prej 4100 $, me një çmim të ri liste prej 10 milion $ në kohën e prodhimit.

Shifrat në thellësi

Performance

Diapazoni: 2,955 nm

Shpejtësia e lundrimit: 447 knots

Tavani: 41,000 këmbë

Largësia nga ngritja: 6,143 këmbë

Distanca e Uljes: 2,892 këmbë


përmasat

Gjatësia e jashtme: 15.6 metra

Lartësia e jashtme: 5.49 metra

Hapësira e krahëve: 16.46 metra

Gjatësia e Brendshme: 6.5 metra

Gjerësia e Brendshme: 1.83 metra

Lartësia e Brendshme: 1.52 metra

Raporti i brendshëm / i jashtëm: 42 %%

rehati

Numri i udhëtarëve: 8

Nivelet e zhurmës së kabinës: N / A dB

Lartësia e kabinës: këmbët

Çmimi i vlerësuar për orë: 4,100 dollarë

Çmimi i blerjes: 10 milion dollarë


Fuqija

Prodhuesi i motorit: Honeywell

Modeli i motorit: TFE731-5R-1H

Djegia e karburantit: 261 litra në orë

peshat

Kapaciteti i bagazhit: 48 këmbë kubike

Pesha e bagazhit: bs

Pesha maksimale e ngritjes: 27,400 bs

Harta e Diapazonit

harta e vargut hawker 800sp