Pasagjerët

9
Pasagjerët

Varg

2,904
Milje Detare

Shpejtësia e lundrimit

462
Knots

Tavan

45,000
Feet

Djegia e karburantit

215
GPH

Fakte kyçe

  • Vende luksoze, plotësisht të mbështjella prej lëkure, të cilat integrohen në mënyrë të përsosur me kabinën, bashkohen me një dritare për t'u dhënë pasagjerëve një përvojë të pakrahasueshme fluturimi.
  • Avioni i parë në mes të dritës që u siguron pasagjerëve lirinë e pakufizuar të një kabine me dysheme të sheshtë gjashtë metra, Legacy 450 përdor vetëm materialet më të mira për të dhënë rehati optimale.
  • Me 5,800 metra presionin e kabinës në lartësi të ulët dhe teknologjitë më të larta të zvogëlimit të zhurmës, ambienti i qetë i Legacy Kabina 450 do t'ju forcojë.
  • La Legacy 450 është i pajisur me një sistem të plotë fluturimi nga tela për të dhënë një performancë të pashembullt, siguri, komoditet dhe efikasitet të karburantit, të rezervuar dikur vetëm për avionët më të mëdhenj të biznesit më të shtrenjtë.
  • Me Ekranin e parë Kompakt Head-Up të industrisë duke u integruar në mënyrë të përsosur me Sistemet e Vizionit të Përmirësuar dhe Sintetik të Edge, Legacy 450 pilotëve u është ofruar një nivel i paparë i ndërgjegjësimit të situatës.

Pasqyrë & Histori

La Embraer Legacy 450 është avioni motër për në Legacy 500 dhe paraardhësi i Praetor 500. Legacy 450 dhe Legacy 500 u prezantuan publikisht në botë në verën e vitit 2007. Qëllimi ishte që të pozicionoheshin avionët midis atyre të njohur Phenom 300  Legacy 600.

Fluturimi i parë i Legacy 450 u zhvillua në dhjetor 2013. Certifikimi brazilian u dha në gusht 2015. FAA çertifikoi avionët më vonë po atë muaj. Që nga e para Legacy 450 u hodhën nga linja e prodhimit, afërsisht 50 aeroplanë kanë hyrë në shërbim.

La Legacy 450 bazohet në të njëjtën platformë si Legacy 500 por me një avion të shkurtër.

Embraer Legacy Performanca e 450

La Embraer Legacy 450 është mundësuar nga motorët binjakë Honeywell HTF7500E. Secili motor është i aftë të prodhojë shtytje prej 6,540 lbf.

La Legacy 450 është i aftë të ngrihet me vetëm 3,907 metra pistë përpara tij. Distanca minimale e uljes vjen me pak më shumë se 2,000 metra.

Në lundrim, Legacy 450 është i aftë të udhëtojë në 462 knots në një lartësi maksimale prej 45,000 metrash. Kur optimizohet për intervalin maksimal, Legacy 450 mund të fluturojnë deri në 2,904 milje detare (3,342 milje / 5,378 km) pa pasur nevojë të karburantit. Embraer ka zhvilluar Legacy 450 me një peshë maksimale të ngritjes (MTOW) prej 35,274 bs. Legacy 450 ka një kapacitet maksimal të bagazhit prej 150 metra kub.

Embraer Legacy 450 Brendshme

Nuk do të jetë befasi që Embraer ka zhvilluar një cilësi të lartë, luksoze brendshme për Legacy. Të dy avionët 450 dhe 500 janë ndërtuar sipas standardeve më të larta.

Brenda ju së pari do të vini re dyshemenë e sheshtë dhe gjashtë këmbët e hapësirës së kokës. Legacy 450 është i aftë të mbajë deri në nëntë pasagjerë. Duke shfaqur ulëse luksoze, plotësisht të mbështjella prej lëkure, të cilat integrohen në mënyrë të përsosur me kabinën, shoqërohen me një dritare për t'i dhënë pasagjerëve një përvojë të pakrahasueshme fluturimi.

Me 5,800 këmbët e saj, presionin e kabinës në lartësi të ulët dhe teknologjitë më të fundit për uljen e zhurmës, mjedisi i qetë i Legacy Kabina 450 do t'ju forcojë dhe do të sigurojë që të jeni të pushuar mirë gjatë mbërritjes.

Unike për të Embraer, e gjithë kabina mund të kontrollohet nga paneli i sipërm i teknologjisë. Ky panel është një ekran i përshtatshëm me prekje që ju lejon të kontrolloni të gjithë kabinën dhe të kontrolloni progresin e fluturimit tuaj. E ndërtuar me një dizajn intuitiv, paneli i ekranit me prekje siguron që ju të mund të merrni të gjitha informacionet përkatëse me një shikim, ndërsa jeni gjithashtu në gjendje të kontrolloni mjedisin tuaj.

Kabinë

Përpara Legacy 450 ka të gjitha pajisjet që mund të prisni nga një avion modern biznesi. Krijuar me një sistem të plotë fluturimi nga tela dhe i shoqëruar me paketën avionike të Rockwell Collins Pro Line Fusion, pilotët janë në gjendje të manovrojnë në mënyrë të sigurt dhe efikase avionët.

Kontrollet lejojnë një përzierje të performancës, sigurisë, komoditetit dhe efikasitetit të karburantit. Siç është e zakonshme me avionët në segmentet e niveleve më të larta, Embraer Legacy 450 krenohet me një Ekran të integruar Head-Up (HUD). HUD u siguron pilotëve nivele të pashembullta të vetëdijes së situatës.

Ndërtuar me Embraerfilozofia tradicionale e dizajnit të kabinës së errët, të qetë dhe të paqartë, pilotët janë në gjendje të veprojnë me më pak lodhje dhe një ngarkesë më të ulët.

Embraer Legacy 450 Kosto e Kartës

Kostoja e parashikuar e kartës për një Embraer Legacy 450 është 3,800 dollarë për orë fluturimi. Natyrisht, çmimet do të ndryshojnë në varësi të disponueshmërisë, çmimeve të karburantit, tarifave të tokës dhe më shumë.

Çmimi i blerjes

Lista çmim për një Embraer Legacy 450 vjen me 15.25 milion dollarë. Ngjashëm me motrën e saj Legacy 500, ky është një çmim shumë i arsyeshëm për nivelin e komoditetit, luksit dhe performancës. Sidoqoftë, ky avion është zëvendësuar në Embraerformacionin me Praetor 500. Prandaj, në mënyrë që të merrni një Legacy 450 klientë të mundshëm do të duhet të kërkojnë në tregun para-pronësor.

Shembuj nga viti i parë i prodhimit vlerësohet të kushtojnë në intervalin $ 9.5 milion. Çmimet do të rriten me rreth 1 milion dollarë në vit të prodhimit.

Në thellësi

Performance

rehati

peshat

Varg: 2,904 nm Numri i udhëtarëve: 9 Kapaciteti i bagazhit: 150 Këmbë Kub
Shpejtësia e lundrimit: 462 knots Presioni i kabinës: 9.73 PSI Pesha maksimale e ngritjes: 35,274 paund
tavan: 45,000 këmbë Lartësia e kabinës: 5,800 këmbë Pesha maksimale e uljes: 32,518 paund
Distanca e ngritjes: 3,907 këmbë Fillimi i prodhimit: 2015
Distanca e Uljes: 2,090 këmbë Fundi i prodhimit: 2020

përmasat

Fuqija

Gjatësia e jashtme: Këmbët 64.6 Prodhuesi i motorit: Honeywell
Lartësia e jashtme: Këmbët 21.1 Modeli i motorit: HTF7500E
hapje e krahëve: Këmbët 66.4 Djegia e karburantit: 215 gallon në orë
Gjatësia e brendshme: Këmbët 24
Gjerësia e brendshme: Këmbët 6.8
Lartësia e brendshme: Këmbët 6
Raporti i brendshëm / i jashtëm: 37%

Harta e Diapazonit