Dassault Falcon 20F-5BR

1970 - 1991

Pasagjerët

9 Simbol i paqës

Varg

2,194 Milje Detare

Shpejtësia e lundrimit

455 Knots

Tavan

42,000 Feet

Djegia e karburantit

280 GPH

Fakte kyçe

  • La Dassault Falcon 20F-5BR është një avion Medium i prodhuar nga Dassault midis 1970 dhe 1991.
  • La Dassault Falcon 20F-5BR është mundësuar nga dy motorë Honeywell TFE731-5AR, duke rezultuar në një djegie të karburantit në orë prej 280 Gallons në orë.
  • I aftë për të udhëtuar deri në 455 knots, Dassault Falcon 20F-5BR mund të fluturojë pa ndalur deri në 2194 milje detare.
  • Avioni mund të transportojë deri në 9 pasagjerë.
  • La Dassault Falcon 20F-5BR ka një çmim të vlerësuar për orë charter prej 3600 $, me një çmim të ri liste prej 5.1 milion $ në kohën e prodhimit.

Shifrat në thellësi

Performance

Diapazoni: 2,194 nm

Shpejtësia e lundrimit: 455 knots

Tavani: 42,000 këmbë

Largësia nga ngritja: 5,167 këmbë

Distanca e Uljes: 2,673 këmbë


përmasat

Gjatësia e jashtme: 17.15 metra

Lartësia e jashtme: 5.36 metra

Hapësira e krahëve: 16.15 metra

Gjatësia e Brendshme: 7.44 metra

Gjerësia e Brendshme: 1.83 metra

Lartësia e Brendshme: 1.52 metra

Raporti i brendshëm / i jashtëm: 43 %%

rehati

Numri i udhëtarëve: 9

Nivelet e zhurmës së kabinës: N / A dB

Lartësia e kabinës: këmbët

Çmimi i vlerësuar për orë: 3,600 dollarë

Çmimi i blerjes: 5.1 milion dollarë


Fuqija

Prodhuesi i motorit: Honeywell

Modeli i motorit: TFE731-5AR

Djegia e karburantit: 280 litra në orë

peshat

Kapaciteti i bagazhit: 60 këmbë kubike

Pesha e bagazhit: bs

Pesha maksimale e ngritjes: 30,325 bs

Harta e Diapazonit

dassault falcon Harta e diapazonit 20f-5br