Bombardier Learjet 45XR

2003 - 2012

Pasagjerët

8 Simbol i paqës

Varg

1,690 Milje Detare

Shpejtësia e lundrimit

460 Knots

Tavan

51,000 Feet

Djegia e karburantit

204 GPH

Fakte kyçe

  • La Bombardier Learjet 45XR është një avion i lehtë i prodhuar nga Bombardier midis 2003 dhe 2012.
  • La Bombardier Learjet 45XR mundësohet nga dy motorë Honeywell TFE731-20BR, duke rezultuar në një djegie të karburantit për orë prej 204 Gallons në orë.
  • I aftë për të udhëtuar deri në 460 knots, Bombardier Learjet 45XR mund të fluturojë pandërprerë deri në 1690 milje detare.
  • Avioni mund të transportojë deri në 8 pasagjerë.
  • La Bombardier Learjet 45XR ka një çmim të vlerësuar për orë charter prej 4000 $, me një çmim të ri liste prej 13 milion $ në kohën e prodhimit.

Shifrat në thellësi

Performance

Diapazoni: 1,690 nm

Shpejtësia e lundrimit: 460 knots

Tavani: 51,000 këmbë

Largësia nga ngritja: 4,550 këmbë

Distanca e Uljes: 2,460 këmbë


përmasat

Gjatësia e jashtme: 17.56 metra

Lartësia e jashtme: 4.3 metra

Hapësira e krahëve: 17.56 metra

Gjatësia e Brendshme: 6.04 metra

Gjerësia e Brendshme: 1.55 metra

Lartësia e Brendshme: 1.49 metra

Raporti i brendshëm / i jashtëm: 34%

rehati

Numri i udhëtarëve: 8

Nivelet e zhurmës së kabinës: N / A dB

Lartësia e kabinës: këmbët

Çmimi i vlerësuar për orë: 4,000 dollarë

Çmimi i blerjes: 13 milion dollarë


Fuqija

Prodhuesi i motorit: Honeywell

Modeli i motorit: TFE731-20BR

Djegia e karburantit: 204 litra në orë

peshat

Kapaciteti i bagazhit: 65 këmbë kubike

Pesha e bagazhit: bs

Pesha maksimale e ngritjes: 21,500 bs

Harta e Diapazonit

`bombardier Learjet Harta e Diapazonit 45XR