Bombardier Learjet 31AER

1991 - 2003

Pasagjerët

8 Simbol i paqës

Varg

1,911 Milje Detare

Shpejtësia e lundrimit

451 Knots

Tavan

51,000 Feet

Djegia e karburantit

182 GPH

Fakte kyçe

  • La Bombardier Learjet 31AER është një avion i lehtë i prodhuar nga Bombardier midis 1991 dhe 2003.
  • La Bombardier Learjet 31AER mundësohet nga dy motorë Honeywell TFE731-2, duke rezultuar në një djegie të karburantit për orë prej 182 Gallons në orë.
  • I aftë për të udhëtuar deri në 451 knots, Bombardier Learjet 31AER mund të fluturojë pa ndalur deri në 1911 milje detare.
  • Avioni mund të transportojë deri në 8 pasagjerë.
  • La Bombardier Learjet 31AER ka një çmim të vlerësuar çdo orë të charter prej 3200 $, me një çmim të ri liste prej 6.7 milion $ në kohën e prodhimit.

Shifrat në thellësi

Performance

Diapazoni: 1,911 nm

Shpejtësia e lundrimit: 451 knots

Tavani: 51,000 këmbë

Largësia nga ngritja: 3,800 këmbë

Distanca e Uljes: 3,208 këmbë


përmasat

Gjatësia e jashtme: 15.11 metra

Lartësia e jashtme: 3.66 metra

Hapësira e krahëve: 13.41 metra

Gjatësia e Brendshme: 3.94 metra

Gjerësia e Brendshme: 1.22 metra

Lartësia e Brendshme: 1.22 metra

Raporti i brendshëm / i jashtëm: 26 %%

rehati

Numri i udhëtarëve: 8

Nivelet e zhurmës së kabinës: N / A dB

Lartësia e kabinës: këmbët

Çmimi i vlerësuar për orë: 3,200 dollarë

Çmimi i blerjes: 6.7 milion dollarë


Fuqija

Prodhuesi i motorit: Honeywell

Modeli i motorit: TFE731-2

Djegia e karburantit: 182 litra në orë

peshat

Kapaciteti i bagazhit: 30 këmbë kubike

Pesha e bagazhit: bs

Pesha maksimale e ngritjes: 17,700 bs

Harta e Diapazonit

bombardier learjet Harta e diapazonit 31aer