Bombardier Learjet 31A

1991 - 2003

Pasagjerët

6 Simbol i paqës

Varg

1,252 Milje Detare

Shpejtësia e lundrimit

456 Knots

Tavan

51,000 Feet

Djegia e karburantit

202 GPH

Fakte kyçe

  • La Bombardier Learjet 31A është një avion i lehtë i prodhuar nga Learjet midis 1991 dhe 2003.
  • La Bombardier Learjet 31A mundësohet nga dy motorë Honeywell TFE731-2, duke rezultuar në një djegie të karburantit për orë prej 202 Gallons në orë.
  • I aftë për të udhëtuar deri në 456 knots, Bombardier Learjet 31A mund të fluturojë pa ndërprerje deri në 1252 milje detare.
  • Avioni mund të transportojë deri në 6 pasagjerë.
  • La Bombardier Learjet 31A ka një çmim të rregullt për orë të charter prej 2750 $, me një çmim të ri liste prej 6.5 milion $ në kohën e prodhimit.

Shifrat në thellësi

Performance

Diapazoni: 1,252 nm

Shpejtësia e lundrimit: 456 knots

Tavani: 51,000 këmbë

Largësia nga ngritja: 3,800 këmbë

Distanca e Uljes: 2,500 këmbë


përmasat

Gjatësia e jashtme: 14.84 metra

Lartësia e jashtme: 3.75 metra

Hapësira e krahëve: 13.35 metra

Gjatësia e Brendshme: 3.93 metra

Gjerësia e Brendshme: 1.49 metra

Lartësia e Brendshme: 1.34 metra

Raporti i brendshëm / i jashtëm: 26%

rehati

Numri i udhëtarëve: 6

Nivelet e zhurmës së kabinës: N / A dB

Lartësia e kabinës: këmbët

Çmimi i vlerësuar për orë: 2,750 dollarë

Çmimi i blerjes: 6.5 milion dollarë


Fuqija

Prodhuesi i motorit: Honeywell

Modeli i motorit: TFE731-2

Djegia e karburantit: 202 litra në orë

peshat

Kapaciteti i bagazhit: 40 këmbë kubike

Pesha e bagazhit: bs

Pesha maksimale e ngritjes: 17,200 bs

Harta e Diapazonit

Bombardier Learjet Harta e Diapazonit 31A