Hawker 4000

2008 - 2012

Pasagjerët

8 Simbol i paqës

Varg

3,775 Milje Detare

Shpejtësia e lundrimit

489 Knots

Tavan

45,000 Feet

Djegia e karburantit

263 GPH

Fakte kyçe

  • Hawker 4000 është një avion i madh i prodhuar nga Hawker midis 2008 dhe 2012.
  • Hawker 4000 është mundësuar nga dy motorë Pratt & Whitney Canada PW308A, duke rezultuar në një djegie të karburantit për orë prej 263 Gallons në orë.
  • I aftë për të udhëtuar deri në 489 knots, Hawker 4000 mund të fluturojë pa ndalur deri në 3775 milje detare.
  • Avioni mund të transportojë deri në 8 pasagjerë.
  • Hawker 4000 ka një çmim të vlerësuar për orë charter prej 5500 $, me një çmim të ri liste prej 23 milion $ në kohën e prodhimit.

Shifrat në thellësi

Performance

Diapazoni: 3,775 nm

Shpejtësia e lundrimit: 489 knots

Tavani: 45,000 këmbë

Largësia nga ngritja: 5,321 këmbë

Distanca e Uljes: 2,624 këmbë


përmasat

Gjatësia e jashtme: 21.06 metra

Lartësia e jashtme: 5.97 metra

Hapësira e krahëve: 18.81 metra

Gjatësia e Brendshme: 7.62 metra

Gjerësia e Brendshme: 1.98 metra

Lartësia e Brendshme: 1.83 metra

Raporti i brendshëm / i jashtëm: 36%

rehati

Numri i udhëtarëve: 8

Nivelet e zhurmës së kabinës: N / A dB

Lartësia e kabinës: këmbët

Çmimi i vlerësuar për orë: 5,500 dollarë

Çmimi i blerjes: 23 milion dollarë


Fuqija

Prodhuesi i motorit: Pratt & Whitney Canada

Modeli i motorit: PW308A

Djegia e karburantit: 263 litra në orë

peshat

Kapaciteti i bagazhit: 109 këmbë kubike

Pesha e bagazhit: bs

Pesha maksimale e ngritjes: 39,500 bs

Harta e Diapazonit

Harta e Hekerit 4000