Dassault Falcon 900EX LEHTySISHT

2003 - 2010

Pasagjerët

16 Simbol i paqës

Varg

4,502 Milje Detare

Shpejtësia e lundrimit

440 Knots

Tavan

51,000 Feet

Djegia e karburantit

282 GPH

Fakte kyçe

  • La Dassault Falcon 900EX EASy është një avion i madh i prodhuar nga Dassault midis 2003 dhe 2010.
  • La Dassault Falcon 900EX EASy mundësohet nga tre motorë Honeywell TFE 731-60, duke rezultuar në një djegie të karburantit në orë prej 282 Gallons në orë.
  • I aftë për të udhëtuar deri në 440 knots, Dassault Falcon 900EX EASy mund të fluturojë pa ndalur deri në 4502 milje detare.
  • Avioni mund të transportojë deri në 16 pasagjerë.
  • La Dassault Falcon 900EX EASy ka një çmim të vlerësuar për orë charter prej 9000 $, me një çmim të ri liste prej 41 milion $ në kohën e prodhimit.

Shifrat në thellësi

Performance

Diapazoni: 4,502 nm

Shpejtësia e lundrimit: 440 knots

Tavani: 51,000 këmbë

Largësia nga ngritja: 5,200 këmbë

Distanca e Uljes: 2,300 këmbë


përmasat

Gjatësia e jashtme: 20.24 metra

Lartësia e jashtme: 7.53 metra

Hapësira e krahëve: 19.32 metra

Gjatësia e Brendshme: 11.89 metra

Gjerësia e Brendshme: 2.35 metra

Lartësia e Brendshme: 1.89 metra

Raporti i brendshëm / i jashtëm: 59%

rehati

Numri i udhëtarëve: 16

Nivelet e zhurmës së kabinës: N / A dB

Lartësia e kabinës: këmbët

Çmimi i vlerësuar për orë: 9,000 dollarë

Çmimi i blerjes: 41 milion dollarë


Fuqija

Prodhuesi i motorit: Honeywell

Modeli i motorit: TFE 731-60

Djegia e karburantit: 282 litra në orë

peshat

Kapaciteti i bagazhit: 127 këmbë kubike

Pesha e bagazhit: bs

Pesha maksimale e ngritjes: 49,000 bs

Harta e Diapazonit

Dassault Falcon Harta e Diapazonit 900EX EASy