Dassault Falcon 50-40

1980 - 1996

Pasagjerët

9 Simbol i paqës

Varg

3,260 Milje Detare

Shpejtësia e lundrimit

481 Knots

Tavan

49,000 Feet

Djegia e karburantit

229 GPH

Fakte kyçe

  • La Dassault Falcon 50-40 është një avion i madh i prodhuar nga Dassault midis 1980 dhe 1996.
  • La Dassault Falcon 50-40 është mundësuar nga tre motorë Honeywell TFE731-40, duke rezultuar në një djegie të karburantit në orë prej 229 Gallons në orë.
  • I aftë për të udhëtuar deri në 481 knots, Dassault Falcon 50-40 mund të fluturojë pandërprerë deri në 3260 milje detare.
  • Avioni mund të transportojë deri në 9 pasagjerë.
  • La Dassault Falcon 50-40 ka një çmim të vlerësuar për orë charter prej 5000 $, me një çmim të ri liste prej 15 milion $ në kohën e prodhimit.

Shifrat në thellësi

Performance

Diapazoni: 3,260 nm

Shpejtësia e lundrimit: 481 knots

Tavani: 49,000 këmbë

Largësia nga ngritja: 4,500 këmbë

Distanca e Uljes: 3,500 këmbë


përmasat

Gjatësia e jashtme: 18.52 metra

Lartësia e jashtme: 6.71 metra

Hapësira e krahëve: 18.59 metra

Gjatësia e Brendshme: 6.99 metra

Gjerësia e Brendshme: 1.83 metra

Lartësia e Brendshme: 1.52 metra

Raporti i brendshëm / i jashtëm: 38 %%

rehati

Numri i udhëtarëve: 9

Nivelet e zhurmës së kabinës: N / A dB

Lartësia e kabinës: këmbët

Çmimi i vlerësuar për orë: 5,000 dollarë

Çmimi i blerjes: 15 milion dollarë


Fuqija

Prodhuesi i motorit: Honeywell

Modeli i motorit: TFE731-40

Djegia e karburantit: 229 litra në orë

peshat

Kapaciteti i bagazhit: 115 këmbë kubike

Pesha e bagazhit: bs

Pesha maksimale e ngritjes: 39,700 bs

Harta e Diapazonit

dassault falcon Harta e diapazonit 50-40