Pasagjerët

10
Pasagjerët

Varg

3,200
Milje Detare

Shpejtësia e lundrimit

448
Knots

Tavan

45,000
Feet

Djegia e karburantit

330
GPH

Fakte kyçe

 • Dritaret e mëdha, ekranet me prekje këndore dhe përfundimet e zgjedhura me kujdes sigurojnë ekuilibrin perfekt midis estetikës dhe ergonomisë.
 • La Bombardier Challenger 350 është ekuilibruar në mënyrë optimale duke rezultuar në një udhëtim të qetë.
 • La Challenger 350 përfitojnë nga të paturit e një dysheme të sheshtë dhe qasje të sigurt në bagazhet gjatë fluturimit.
 • Bombardiersistemi ekskluziv i menaxhimit të kabinës ju lejon të kaloni me lehtësi nga informacioni në argëtim.
 • Altoparlantët e integruar anësor ju lejojnë të shijoni një përvojë audio të pashembullt.
 • E pajisur për të përmbushur kërkesat aktuale dhe ato të ardhshme të lundrimit.

Pasqyrë & Histori e Bombardier Challenger 350

La Bombardier Challenger 350 është avioni i dytë më i vogël në Bombardierformacionin e avionëve. Challenger 350 gjurmon rrugët e saj prapa në Challenger 300, një aeroplan që u njoftua në 1999. Pasi mori fluturimin e tij të parë në 2001, dërgesat filluan në fillim të 2004.

Pas një dekade suksesi Challenger 350 u prezantua si varianti i ri dhe i përmirësuar. Përmirësimet përfshijnë një ambient të brendshëm më luksoz, kabinën më të gjatë, rritjen e diapazonit dhe efikasitetin.

La Challenger Avionët 300/350 kanë mbi një milion orë operim, duke u mburrur me një normë besueshmërie të dërgimit 99.79%.

La Challenger 350 është një avion i popullarizuar midis operatorëve Charter, të tilla si Flexjet, NetJets, VistaJet & XOJET.

Në mënyrë thelbësore, Bombardier Challenger 350 është një avion i besueshëm në lidhje me diapazonin e tij. Zyrtarisht diapazoni maksimal i Challenger 350 është 3,200 milje detare. Kapaciteti maksimal i pasagjerëve është 10. Për quote Bombardier; "Kur themi 3,200 nm diapazon, ne e kuptojmë atë." Bombardier gjithashtu thekson se Challenger 350 mund të fluturojnë nga New York në Londër, Paris në Dubai dhe Hong Kong në Mumbai pa ndalesë në kapacitetin e plotë të pasagjerëve.

Bombardier Challenger Performanca e 350

La Challenger 350 është i aftë të transportojë deri në 10 pasagjerë një diapazon deri në 3,200 milje detare (3,682 milje / 5,926 KM).

Mundësuar nga dy motorë turbofan Honeywell HTF7350 të montuar në pjesën e pasme, Challenger 350 është i aftë të lundrojë në 448 Knots në një lartësi maksimale prej 45,000 metrash. Motorët Honeywell prodhojnë 7,323 lbf shtytje secili që e bën avionin ajror me vetëm 4,835 metra pistë. Challenger 350 ka një distancë minimale uljeje prej 2,364 metrash.

Bombardier Challenger 350 Brendshme

La Challenger Brendësia e vitit 350 është vendi ku shkëlqen me të vërtetë avioni. Bombardier përshkruan avionin si një "qasje pa kompromis" për modelin e avionit.

La Challenger 350 përfitime nga kabina më e madhe në klasën e saj. Karakteristikat përfshijnë një dysheme plotësisht të sheshtë, qasje në bagazh gjatë fluturimit dhe përfundime të hollë.

Bombardier është në krye të lojës së tyre me dizajnin e brendshëm. Duke shfaqur mjeshtëri të jashtëzakonshme, përfundime të zgjedhura me kujdes, dritare të mëdha dhe ekranet me prekje këndore. Opsionale përjetoni bandën Ka dhe internetin 4g ajër në tokë. Kjo ju lejon të transmetoni muzikë, të shikoni filma dhe të merrni pjesë në video konferenca.

Fluturimi i Challenger 350 ju jep mundësinë për të kontrolluar kabinën nga komoditeti i çdo sediljeje. Sistemi i menaxhimit të kabinës së 350 është frymëzuar nga Bombardieravionët anije - Global 7500. Sistemi i menaxhimit të kabinës ju lejon të lidheni me pajisjet tuaja personale me një ndërfaqe super të thjeshtë përdorimi.

Një zonë që 350 shkëlqen vërtet është atmosfera e kabinës. Challenger 350 ka një lartësi maksimale të kabinës prej 7,848 metrash. Për më tepër, Challenger ka një ambient jashtëzakonisht të qetë kabine me një nivel kulmi të zhurmës prej vetëm 72 decibel.

In Bombardierfjalët e veta, "me dizajnin e tij superior që shtyp zërin, i cili përfshin një perde akustike të derës standarde të hyrjes dhe derën e xhepit të galerisë, Challenger 350 avionë paraqesin kabinën më të qetë në klasën e saj. ”

Karakteristikat e brendshme në Bombardier Challenger 350:

 • Perde e mbylljes së izolimit të zërit dhe kabinës së kabinës
 • Galeri e gjërë me sipërfaqe bujare pune, mikrovalë, sirtar akulli që mund të derdhet dhe lavaman dhe rubinet në dispozicion
 • Veshjet për sendet personale të pasagjerëve dhe anëtarëve të ekuipazhit
 • Dyshemeja prej druri dhe guri në dispozicion
 • Dera rrëshqitëse izoluese e tingullit që ndan hyrjen nga kabina kryesore
 • Marrëveshje fleksibile për ulje për deri në 10 pasagjerë
 • Vende ekzekutive në konfigurimin e klubit
 • Divan me 3 vende me aftësinë e vendosjes në dispozicion
 • Sediljet kanë aftësi kthyese 180 °, gjurmim, mbështetje dhe vendosje pllake
 • Hapësira për ruajtjen e sediljeve me hyrje të shpejtë
 • Tavolina të fshehura në secilën rregullim të ulëseve ekzekutive
 • Kontroll pa tel i mjedisit të kabinës dhe argëtimit përmes pajisjeve elektronike personale
 • Përvoja argëtuese plug-and-play me porta universale HDMI dhe USB
 • Vëzhguesit me përkufizim të lartë 22 in (56 cm) përpara dhe mbrapa të mbrapa
 • Ka bandë Ka dhe 4G ATG internet në dispozicion
 • Hyrje e pakufizuar dhe e sigurt në një dhomë bagazhësh 106 ft³ (3 m³)
 • Tualet që përmban pasqyrë të madhe me ndriçim të kotë dhe kotësi, lavaman dhe rubinet

Kabinë

Siç do të prisnit nga një prodhues kryesor i avionëve, Challenger 350 është e pajisur me veçoritë më të fundit të sigurisë paraprakisht.

" Challenger 350 avionë biznesi vijnë plotësisht të pajisur me më shumë karakteristika fillestare sesa konkurrenca. Ndërsa janë të jashtëzakonshme në kategorinë e saj, këto përmirësime premium të gjitha vijnë standarde në avion. "

Përfitimet e teknologjisë më të fundit paraprakisht do t'ju përfitojnë duke ulur kostot e funksionimit, duke rritur sigurinë dhe duke rritur butësinë e udhëtimit.

Bombardier Challenger 350 Kosto e Kartës

Kur bëhet fjalë për chartering a Challenger 350 ju mund të prisni të paguani pak më pak se 5,000 dollarë për orë fluturimi. Natyrisht, çmimet do të ndryshojnë në varësi të disponueshmërisë së avionit, tarifave në tokë, çmimeve të karburantit etj.

La Challenger 350 është një avion i shkëlqyeshëm për tu regjistruar për shkak të popullaritetit të avionit dhe besueshmërisë së lartë të dërgimit. Kjo siguron që ju lehtë do të jeni në gjendje të gjeni një për kartën.

Çmimi i blerjes

Çmimet për një të ri Bombardier Challenger 350 fillojnë nga pak më pak se 26 milion dollarë. Çmimet e modelit 2016 deri në 2020 variojnë përkatësisht nga 13.5 milion dollarë në 26.7 milion dollarë.

Në thellësi

Performance

rehati

peshat

Varg: 3,200 nm Numri i udhëtarëve: 10 Kapaciteti i bagazhit: 106 Këmbë Kub
Shpejtësia e lundrimit: 470 knots Presioni i kabinës: 9 PSI Pesha maksimale e ngritjes: 40,600 paund
tavan: 45,000 këmbë Lartësia e kabinës: 7,848 këmbë Pesha maksimale e uljes: 34,150 paund
Distanca e ngritjes: 4,835 këmbë Fillimi i prodhimit: 2014
Distanca e Uljes: 2,364 këmbë Fundi i prodhimit: Paraqesin

përmasat

Fuqija

Gjatësia e jashtme: Këmbët 68.6 Prodhuesi i motorit: Honeywell
Lartësia e jashtme: Këmbët 20 Modeli i motorit: HTF7350
hapje e krahëve: Këmbët 68.9 Djegia e karburantit: 330 gallon në orë
Gjatësia e brendshme: Këmbët 25.2
Gjerësia e brendshme: Këmbët 7.2
Lartësia e brendshme: Këmbët 6
Raporti i brendshëm / i jashtëm: 37%

Harta e Diapazonit