Karta e ardhshme 400XT

Pasagjerët

8 Simbol i paqës

Varg

2,005 Milje Detare

Çmimi për orë

$ 3,150

Çmimi i blerjes

$5 milion

Ne sherbim

avion

Ku të Charter Nextant 400XT

Air 7

Baza: KEHR

vende: 8

Viti: 2000

Kartat e Aviacionit

Baza: KTTN

vende: 8

Viti: 1999

Ajri i kobaltit

Baza: KTEB

vende: 6

Viti: 2000

Avionë privatë Delta

Baza: KCVG

vende: 8

Viti: 1999

Avionë privatë Delta

Baza: KCVG

vende: 8

Viti: 2008

Aviacioni Jet Linx

Baza: KCGF

vende: 7

Viti: 1998

Aviacioni Jet Linx

Baza: KIAD

vende: 7

Viti: 2007

Aviacioni JPS

Baza: KMLU

vende: 8

Viti: 2012

Moser Aviacionit

Baza: KAPA

vende: 8

Viti: 2014

Moser Aviacionit

Baza: KAPA

vende: 8

Viti: 2013

Pasqyrë e avionëve

Nextant 400XT është një avion i lehtë i cili u dorëzua midis 2007 dhe 2014.

Aktualisht, ka N / A 400XT në shërbim aktiv në të gjithë botën.

Nextant 400XT është në gjendje të konfigurohet me hapësirë ​​për deri në 8 pasagjerë. Sidoqoftë, shumica e avionëve janë konfiguruar me shumë më pak kapacitet ulësesh. Kapaciteti maksimal i bagazhit qëndron në 56 metra kub.

400XT është i aftë të lundrojë deri në 460 knots, me një diapazon maksimal prej 2005 milje detare (2307.3139 milje / 3713.26 km).

Lartësia maksimale e lundrimit të 400XT vjen në 45000 metra. Kur jeni në udhëtim, Nextant 400XTha një djegie mesatare të karburantit në orë prej 160 Gallons në orë (GPH).

Mundësuar nga motorët Williams International FJ44-3AP, secili motor është në gjendje të prodhojë deri në 3050 bs shtytje. Kjo, pra, rezulton në një dalje totale të tërheqjes prej 6100.

Si pasojë, Nextant 400XT ka një distancë minimale ngritjeje prej 3821 dhe një distancë minimale uljeje prej 2898.

Për sa i përket chartering-ut, çmimi mesatar i vlerësuar i charter-it për 400XT është 3150 $.

Për më tepër, në kohën e prodhimit, Nextant 400XT kishte një çmim liste prej 4.5 milion dollarë.

Shifrat në thellësi

Performance

Diapazoni: nm

Shpejtësia e lundrimit: knots

Tavani: këmbët

Largësia në ngritje: këmbët

Largësia e uljes: këmbët


përmasat

Gjatësia e jashtme: metra

Lartësia e jashtme: metra

Hapësira e krahëve: metra

Gjatësia e brendshme: metra

Gjerësia e brendshme: metra

Lartësia e brendshme: metra

Raporti i brendshëm / i jashtëm:%

rehati

Numri i udhëtarëve:

Nivelet e zhurmës së kabinës: dB

Lartësia e kabinës: këmbët

Çmimi i vlerësuar për orë: $

Çmimi i blerjes: milion dollarë


Fuqija

Prodhuesi i motorit:

Modeli i motorit:

Djegia e karburantit: Galona për orë

peshat

Kapaciteti i bagazhit: Këmbët kubike

Pesha e bagazhit: bs

Pesha maksimale e heqjes: lbs

Harta e Diapazonit