Karta e IAI Westwind 2

Pasagjerët

7 Simbol i paqës

Varg

2,536 Milje Detare

Çmimi për orë

$ 3,500

Çmimi i blerjes

$5 milion

Ne sherbim

89 avion

Ku mund të hartohet IAI Westwind 2

Air 7

Baza: KCMA

vende: 8

Viti: 1983

Ekzekutimi

Baza: KFXE

vende: 8

Viti: 1981

Air Monark

Baza: KDAL

vende: 8

Viti: 1984

Air Monark

Baza: KDAL

vende: 8

Viti: 1983

Karta private e avionëve Trinity

Baza: KDAL

vende: 8

Viti: 1987

Pasqyrë e avionëve

IAI Westwind 2 është një avion i mesëm i cili u dorëzua midis 1980 dhe 1987.

Aktualisht, ka 89 Westwind 2 në shërbim aktiv në të gjithë botën.

IAI Westwind 2 është në gjendje të konfigurohet me hapësirë ​​për deri në 7 pasagjerë. Sidoqoftë, shumica e avionëve janë konfiguruar me shumë më pak kapacitet ulësesh. Kapaciteti maksimal i bagazhit qëndron në 49 metra kub.

Westwind 2 është i aftë të lundrojë deri në 436 knots, me një diapazon maksimal prej 2536 milje detare (2918.37808 milje / 4696.672 km).

Lartësia maksimale e lundrimit të Westwind 2 vjen në 45000 metra. Kur jeni në udhëtim, IAI Westwind 2 ka një djegie mesatare të karburantit në orë prej 192 Gallons në orë (GPH).

Mundësuar nga motorët Honeywell TFE731-3-1G, secili motor është në gjendje të prodhojë deri në 3700 bs shtytje. Kjo, pra, rezulton në një prodhim total futës prej 7400.

Si pasojë, IAI Westwind 2 ka një distancë minimale ngritjeje prej 5125 dhe një distancë minimale uljeje prej 2150.

Për sa i përket chartering-ut, çmimi mesatar i vlerësuar i charter-it për orë Westwind 2 është 3500 $.

Për më tepër, në kohën e prodhimit, IAI Westwind 2 kishte një çmim liste prej 4.5 milion dollarë.

Shifrat në thellësi

Performance

Diapazoni: nm

Shpejtësia e lundrimit: knots

Tavani: këmbët

Largësia në ngritje: këmbët

Largësia e uljes: këmbët


përmasat

Gjatësia e jashtme: metra

Lartësia e jashtme: metra

Hapësira e krahëve: metra

Gjatësia e brendshme: metra

Gjerësia e brendshme: metra

Lartësia e brendshme: metra

Raporti i brendshëm / i jashtëm:%

rehati

Numri i udhëtarëve:

Nivelet e zhurmës së kabinës: dB

Lartësia e kabinës: këmbët

Çmimi i vlerësuar për orë: $

Çmimi i blerjes: milion dollarë


Fuqija

Prodhuesi i motorit:

Modeli i motorit:

Djegia e karburantit: Galona për orë

peshat

Kapaciteti i bagazhit: Këmbët kubike

Pesha e bagazhit: bs

Pesha maksimale e heqjes: lbs

Harta e Diapazonit