Karta e Hawker 850XP

Pasagjerët

8 Simbol i paqës

Varg

3,040 Milje Detare

Çmimi për orë

$ 4,500

Çmimi i blerjes

$ 14 milion

Ne sherbim

100 avion

Ku mund të Charter Hawker 850XP

Grupi i Shërbimeve të Avionëve

Baza: KISP

vende: 8

Viti: 2004

Grupi i Shërbimeve të Avionëve

Baza: KTEB

vende: 8

Viti: 2006

Grupi i Shërbimeve të Avionëve

Baza: KEKM

vende: 8

Viti: 2007

Aksi Jet

Baza: KMCC

vende: 8

Viti: 2006

Hapësirë ​​ajrore DuPage

Baza: KDPA

vende: 8

Viti: 2000

Elite Air

Baza: KBUR

vende: 8

Viti: 2008

Aviacioni Gama

Baza: KTEB

vende: 8

Viti: 2006

Grupi Ajror i Binjakëve

Baza: KSDL

vende: 9

Viti: 2006

Burimet e Integruara të Fluturimit

Baza: KDAL

vende: 8

Viti: 2006

M&N Aviacionit

Baza: KFXE

vende: 9

Viti: 2006

Aviacioni Pentastar

Baza: KPTK

vende: 8

Viti: 2007

Aviacioni Privaira Privat

Baza: KBCT

vende: 8

Viti: 2006

Aviacioni i SC

Baza: KJVL

vende: 8

Viti: 2006

Aviacioni i SC

Baza: KJVL

vende: 8

Viti: 2007

Aviacioni Schubach

Baza: KCRQ

vende: 7

Viti: 2007

Samiti i Aviacionit

Baza: KSHR

vende: 8

Viti: 2007

Sundance Aviacionit

Baza: KTEB

vende: 8

Viti: 2007

Kompania e Menaxhimit të Udhëtimit

Baza: KEKM

vende: 8

Viti: 2007

Pasqyrë e avionëve

Hawker 850XP është një avion i mesëm i cili u dorëzua midis 2006 dhe 2009.

Aktualisht, ka 100 850XP në shërbim aktiv në të gjithë botën.

Hawker 850XP është në gjendje të konfigurohet me hapësirë ​​për deri në 8 pasagjerë. Sidoqoftë, shumica e avionëve janë konfiguruar me shumë më pak kapacitet ulësesh. Kapaciteti maksimal i bagazhit qëndron në 50 metra kub.

850XP është i aftë të lundrojë deri në 452 knots, me një diapazon maksimal prej 3040 milje detare (3498.3712 milje / 5630.08 km).

Lartësia maksimale e lundrimit prej 850XP vjen në 41000 metra. Kur jeni në lundrim, Hawker 850XPhas një djegie mesatare të karburantit në orë prej 277 gallons në orë (GPH).

Mundësuar nga motorët Honeywell TFE731-5BR, secili motor është në gjendje të prodhojë deri në 4660 bs shtytje. Kjo, pra, rezulton në një dalje totale të prodhimit prej 9320.

Si pasojë, Hawker 850XP ka një distancë minimale ngritjeje prej 5640 dhe një distancë minimale uljeje prej 2286.

Për sa i përket chartering-ut, çmimi mesatar i vlerësuar i charter-it për 850XP është 4500 $.

Për më tepër, në kohën e prodhimit, Hawker 850XP kishte një çmim liste prej 14 milion dollarësh.

Shifrat në thellësi

Performance

Diapazoni: nm

Shpejtësia e lundrimit: knots

Tavani: këmbët

Largësia në ngritje: këmbët

Largësia e uljes: këmbët


përmasat

Gjatësia e jashtme: metra

Lartësia e jashtme: metra

Hapësira e krahëve: metra

Gjatësia e brendshme: metra

Gjerësia e brendshme: metra

Lartësia e brendshme: metra

Raporti i brendshëm / i jashtëm:%

rehati

Numri i udhëtarëve:

Nivelet e zhurmës së kabinës: dB

Lartësia e kabinës: këmbët

Çmimi i vlerësuar për orë: $

Çmimi i blerjes: milion dollarë


Fuqija

Prodhuesi i motorit:

Modeli i motorit:

Djegia e karburantit: Galona për orë

peshat

Kapaciteti i bagazhit: Këmbët kubike

Pesha e bagazhit: bs

Pesha maksimale e heqjes: lbs

Harta e Diapazonit