Karta e Hawker 800XPi

Pasagjerët

8 Simbol i paqës

Varg

2,538 Milje Detare

Çmimi për orë

$ 4,750

Çmimi i blerjes

$ 13 milion

Ne sherbim

avion

Ku mund të Charter Hawker 800XPi

Alerion Aviacioni

Baza: KILG

vende: 6

Viti: 2006

Pasqyrë e avionëve

Hawker 800XPi është një avion i mesëm i cili u dorëzua midis 2005 dhe 2007.

Aktualisht, ka N / A 800XPi në shërbim aktiv në të gjithë botën.

Hawker 800XPi është në gjendje të konfigurohet me hapësirë ​​për deri në 8 pasagjerë. Sidoqoftë, shumica e avionëve janë konfiguruar me shumë më pak kapacitet ulësesh. Kapaciteti maksimal i bagazhit qëndron në 49.5 metra kub.

800XPi është i aftë të lundrojë deri në 449 knots, me një diapazon maksimal prej 2538 milje detare (2920.67964 milje / 4700.376 km).

Lartësia maksimale e lundrimit prej 800XPi vjen me 41000 metra. Kur jeni në udhëtim, Hawker 800XPihas djeg një mesatare të karburantit në orë prej 291 gallons në orë (GPH).

Mundësuar nga motorët Honeywell TFE731-5BR, secili motor është në gjendje të prodhojë deri në 4660 bs shtytje. Kjo, pra, rezulton në një dalje totale të prodhimit prej 9320.

Si pasojë, Hawker 800XPi ka një distancë minimale ngritjeje prej 5200 dhe një distancë minimale uljeje prej 2282.

Për sa i përket chartering-ut, çmimi mesatar i vlerësuar mesatar i orëve për 800XPi është 4750 $.

Për më tepër, në kohën e prodhimit, Hawker 800XPi kishte një çmim liste prej 13 milion dollarësh.

Shifrat në thellësi

Performance

Diapazoni: nm

Shpejtësia e lundrimit: knots

Tavani: këmbët

Largësia në ngritje: këmbët

Largësia e uljes: këmbët


përmasat

Gjatësia e jashtme: metra

Lartësia e jashtme: metra

Hapësira e krahëve: metra

Gjatësia e brendshme: metra

Gjerësia e brendshme: metra

Lartësia e brendshme: metra

Raporti i brendshëm / i jashtëm:%

rehati

Numri i udhëtarëve:

Nivelet e zhurmës së kabinës: dB

Lartësia e kabinës: këmbët

Çmimi i vlerësuar për orë: $

Çmimi i blerjes: milion dollarë


Fuqija

Prodhuesi i motorit:

Modeli i motorit:

Djegia e karburantit: Galona për orë

peshat

Kapaciteti i bagazhit: Këmbët kubike

Pesha e bagazhit: bs

Pesha maksimale e heqjes: lbs

Harta e Diapazonit