Karta Hawker 800A

Pasagjerët

10 Simbol i paqës

Varg

2,580 Milje Detare

Çmimi për orë

$ 4,000

Çmimi i blerjes

$ 10 milion

Ne sherbim

238 avion

Ku të Charter Hawker 800A

AirMed International

Baza: KBHM

vende: 6

Viti: 1998

Qendra Ajrore Craig

Baza: KCRG

vende: 8

Viti: 1995

Hapësirë ​​ajrore DuPage

Baza: KCLE

vende: 9

Viti: 1990

Avionët e Bregut Lindor

Baza: KABE

vende: 8

Viti: 1996

Avionët e Bregut Lindor

Baza: KHEF

vende: 9

Viti: 1988

Elite Air

Baza: KPIE

vende: 8

Viti: 1993

Ekzekutimi

Baza: KFXE

vende: 8

Viti: 1989

Avionët e Lirisë

Baza: KSEQ

vende: 8

Viti: 1987

Global Aviacionit

Baza: KHIO

vende: 8

Viti: 1995

Grupi i Aviacionit Infinity

Baza: KASH

vende: 8

Viti: 1988

Aviacioni Jet Linx

Baza: LLOJ

vende: 8

Viti: 1984

JetReady

Baza: KORL

vende: 8

Viti: 1988

JetReady

Baza: KVNY

vende: 8

Viti: 1986

Aviacioni Keystone

Baza: KSLC

vende: 8

Viti: 1985

Avioni i Lionit

Baza: FPSK

vende: 8

Viti: 1989

Avioni i Lionit

Baza: FPSK

vende: 8

Viti: 1994

Avioni i Lionit

Baza: FPSK

vende: 8

Viti: 1995

Menaxhimi i Jetit Verior

Baza: KPIE

vende: 8

Viti: 1989

Avionë privatë

Baza: KAUS

vende: 8

Viti: 1988

Avionë privatë

Baza: KSAT

vende: 6

Viti: 1990

Aviacioni i SC

Baza: KJVL

vende: 8

Viti: 1990

Starjet

Baza: KLAX

vende: 8

Viti: 1989

Aviacioni Taughannock

Baza: KIT

vende: 7

Viti: 1985

Aviacioni Taughannock

Baza: KIT

vende: 8

Viti: 2004

Pasqyrë e avionëve

Hawker 800A është një avion i mesëm i cili u dorëzua midis 1984 dhe 1995.

Aktualisht, ka 238 800A në shërbim aktiv në të gjithë botën.

Hawker 800A është në gjendje të konfigurohet me hapësirë ​​për deri në 10 pasagjerë. Sidoqoftë, shumica e avionëve janë konfiguruar me shumë më pak kapacitet ulësesh. Kapaciteti maksimal i bagazhit qëndron në 48 metra kub.

800A është i aftë të lundrojë deri në 442 knots, me një diapazon maksimal prej 2580 milje detare (2969.0124 milje / 4778.16 km).

Lartësia maksimale e lundrimit të 800A vjen në 41000 metra. Kur jeni në lundrim, Hawker 800A ka një djegie mesatare të karburantit në orë prej 261 gallons në orë (GPH).

Mundësuar nga motorët Honeywell TFE731-5R-1H, secili motor është në gjendje të prodhojë deri në 4200 of shtytje. Kjo, pra, rezulton në një prodhim total futës prej 8400.

Si pasojë, Hawker 800A ka një distancë minimale ngritjeje prej 5600 dhe një distancë minimale uljeje prej 2325.

Për sa i përket chartering-ut, çmimi mesatar i vlerësuar i charter-it për 800A është 4000 $.

Për më tepër, në kohën e prodhimit, Hawker 800A kishte një çmim liste prej 9.5 milion dollarë.

Shifrat në thellësi

Performance

Diapazoni: nm

Shpejtësia e lundrimit: knots

Tavani: këmbët

Largësia në ngritje: këmbët

Largësia e uljes: këmbët


përmasat

Gjatësia e jashtme: metra

Lartësia e jashtme: metra

Hapësira e krahëve: metra

Gjatësia e brendshme: metra

Gjerësia e brendshme: metra

Lartësia e brendshme: metra

Raporti i brendshëm / i jashtëm:%

rehati

Numri i udhëtarëve:

Nivelet e zhurmës së kabinës: dB

Lartësia e kabinës: këmbët

Çmimi i vlerësuar për orë: $

Çmimi i blerjes: milion dollarë


Fuqija

Prodhuesi i motorit:

Modeli i motorit:

Djegia e karburantit: Galona për orë

peshat

Kapaciteti i bagazhit: Këmbët kubike

Pesha e bagazhit: bs

Pesha maksimale e heqjes: lbs

Harta e Diapazonit