Karta Hawker 700

Pasagjerët

8 Simbol i paqës

Varg

2,000 Milje Detare

Çmimi për orë

$ 3,100

Çmimi i blerjes

$4 milion

Ne sherbim

avion

Ku të Charter the Hawker 700

Menaxhimi i avionëve të korporatave

Baza: KSUS

vende: 7

Viti: 1982

Menaxhimi i avionëve të korporatave

Baza: KSUS

vende: 8

Viti: 1984

Grupi i Aviacionit Infinity

Baza: KASH

vende: 8

Viti: 1981

Aviacioni i SC

Baza: KJVL

vende: 8

Viti: 1980

Pasqyrë e avionëve

Hawker 700 është një avion i mesëm i cili u dorëzua midis 1977 dhe 1984.

Aktualisht, ka N / A 700 në shërbim aktiv në të gjithë botën.

Hawker 700 është në gjendje të konfigurohet me hapësirë ​​për deri në 8 pasagjerë. Sidoqoftë, shumica e avionëve janë konfiguruar me shumë më pak kapacitet ulësesh. Kapaciteti maksimal i bagazhit qëndron në 40 metra kub.

700 është i aftë të lundrojë deri në 404 knots, me një diapazon maksimal prej 2000 milje detare (2301.56 milje / 3704 km).

Lartësia maksimale e lundrimit prej 700 vjen në 41000 këmbë. Kur është në udhëtim, Hawker 700 ka një djegie mesatare në orë të karburantit prej 263 Gallons në orë (GPH).

Mundësuar nga motorët Honeywell TFE731-3R, secili motor është në gjendje të prodhojë deri në 3720 bs shtytje. Kjo, pra, rezulton në një dalje totale të tërheqjes prej 7440.

Si pasojë, Hawker 700 ka një distancë minimale ngritjeje prej 5800 dhe një distancë minimale uljeje prej 2019.

Për sa i përket chartering-ut, çmimi mesatar i vlerësuar për orë i charter-it për 700 është 3100 $.

Për më tepër, në kohën e prodhimit, Hawker 700 kishte një çmim liste prej 4.12 milion dollarësh.

Shifrat në thellësi

Performance

Diapazoni: nm

Shpejtësia e lundrimit: knots

Tavani: këmbët

Largësia në ngritje: këmbët

Largësia e uljes: këmbët


përmasat

Gjatësia e jashtme: metra

Lartësia e jashtme: metra

Hapësira e krahëve: metra

Gjatësia e brendshme: metra

Gjerësia e brendshme: metra

Lartësia e brendshme: metra

Raporti i brendshëm / i jashtëm:%

rehati

Numri i udhëtarëve:

Nivelet e zhurmës së kabinës: dB

Lartësia e kabinës: këmbët

Çmimi i vlerësuar për orë: $

Çmimi i blerjes: milion dollarë


Fuqija

Prodhuesi i motorit:

Modeli i motorit:

Djegia e karburantit: Galona për orë

peshat

Kapaciteti i bagazhit: Këmbët kubike

Pesha e bagazhit: bs

Pesha maksimale e heqjes: lbs

Harta e Diapazonit