Karta Hawker 4000

Pasagjerët

8 Simbol i paqës

Varg

3,775 Milje Detare

Çmimi për orë

$ 5,500

Çmimi i blerjes

$ 23 milion

Ne sherbim

79 avion

Ku të Charter the Hawker 4000

Aksesi i avionëve të biznesit

Baza: KDAL

vende: 8

Viti: 2009

Avionë privatë Delta

Baza: KCVG

vende: 9

Viti: 2010

Shërbime Ekzekutive Fluturimi

Baza: KIKT

vende: 9

Viti: 2009

Grupi Ajror i Binjakëve

Baza: KFRG

vende: 8

Viti: 2010

Aviacioni Jet Linx

Baza: KRIY

vende: 9

Viti: 2009

Udhëtim Aviacioni

Baza: KBCT

vende: 8

Viti: 2008

Aviacioni Priester

Baza: KMCI

vende: 9

Viti: 2008

Aviacioni Priester

Baza: KPWK

vende: 8

Viti: 2011

Ajri i argjendtë

Baza: KVNY

vende: 8

Viti: 2010

Talon Air

Baza: KFRG

vende: 8

Viti: 2006

Talon Air

Baza: KFRG

vende: 8

Viti: 2011

Talon Air

Baza: KFRG

vende: 8

Viti: 2009

Talon Air

Baza: KFRG

vende: 8

Viti: 2009

Talon Air

Baza: KFRG

vende: 8

Viti: 2010

Talon Air

Baza: KFRG

vende: 9

Viti: 2009

Talon Air

Baza: KFRG

vende: 8

Viti: 2011

Talon Air

Baza: KFRG

vende: 8

Viti: 2010

Talon Air

Baza: KFRG

vende: 9

Viti: 2008

Talon Air

Baza: KFRG

vende: 9

Viti: 2012

Talon Air

Baza: KBED

vende: 8

Viti: 2009

Aviacioni Wetzel

Baza: KCRQ

vende: 8

Viti: 2009

Pasqyrë e avionëve

Hawker 4000 është një avion i madh i cili u dorëzua midis 2008 dhe 2012.

Aktualisht, ka 79 4000 në shërbim aktiv në të gjithë botën.

Hawker 4000 është në gjendje të konfigurohet me hapësirë ​​për deri në 8 pasagjerë. Sidoqoftë, shumica e avionëve janë konfiguruar me shumë më pak kapacitet ulësesh. Kapaciteti maksimal i bagazhit qëndron në 108.5 metra kub.

4000 është i aftë të lundrojë deri në 489 knots, me një diapazon maksimal prej 3775 milje detare (4344.1945 milje / 6991.3 km).

Lartësia maksimale e lundrimit prej 4000 vjen në 45000 këmbë. Kur është në udhëtim, Hawker 4000 ka një djegie mesatare në orë të karburantit prej 263 Gallons në orë (GPH).

Mundësuar nga motorët Pratt & Whitney Canada PW308A, secili motor është në gjendje të prodhojë deri në 6900 bs shtytje. Kjo, për pasojë, rezulton në një prodhim total futës prej 13800.

Si pasojë, Hawker 4000 ka një distancë minimale ngritjeje prej 5321 dhe një distancë minimale uljeje prej 2624.

Për sa i përket chartering-ut, çmimi mesatar i vlerësuar për orë i charter-it për 4000 është 5500 $.

Për më tepër, në kohën e prodhimit, Hawker 4000 kishte një çmim liste prej 23 milion dollarësh.

Shifrat në thellësi

Performance

Diapazoni: nm

Shpejtësia e lundrimit: knots

Tavani: këmbët

Largësia në ngritje: këmbët

Largësia e uljes: këmbët


përmasat

Gjatësia e jashtme: metra

Lartësia e jashtme: metra

Hapësira e krahëve: metra

Gjatësia e brendshme: metra

Gjerësia e brendshme: metra

Lartësia e brendshme: metra

Raporti i brendshëm / i jashtëm:%

rehati

Numri i udhëtarëve:

Nivelet e zhurmës së kabinës: dB

Lartësia e kabinës: këmbët

Çmimi i vlerësuar për orë: $

Çmimi i blerjes: milion dollarë


Fuqija

Prodhuesi i motorit:

Modeli i motorit:

Djegia e karburantit: Galona për orë

peshat

Kapaciteti i bagazhit: Këmbët kubike

Pesha e bagazhit: bs

Pesha maksimale e heqjes: lbs

Harta e Diapazonit