Karta Hawker 1000

Pasagjerët

9 Simbol i paqës

Varg

3,098 Milje Detare

Çmimi për orë

$ 4,500

Çmimi i blerjes

$ 13 milion

Ne sherbim

avion

Ku të Charter the Hawker 1000

Avionët e Shekullit

Baza: KASH

vende: 9

Viti: 1993

Karta e Jet Klubit

Baza: KANE

vende: 9

Viti: 1994

Karta e Ajrit Ekzekutiv

Baza: KHDC

vende: 9

Viti: 1994

Menaxhimi Ekzekutiv i Jeteve

Baza: KMSP

vende: 9

Viti: 1997

Korrierët e Parë të Fluturimit

Baza: KELM

vende: 9

Viti: 1993

Avionët e Lirisë

Baza: KSEQ

vende: 9

Viti: 1993

Goodjet

Baza: KOAK

vende: 9

Viti: 1994

Grupi Mac Air

Baza: KTEB

vende: 8

Viti: 1992

Grupi Mac Air

Baza: SHPK-ja

vende: 9

Viti: 1992

Grupi Mac Air

Baza: TMK

vende: 9

Viti: 1993

Grupi Mac Air

Baza: KTEB

vende: 9

Viti: 1992

Grupi Mac Air

Baza: SHPK-ja

vende: 9

Viti: 1992

Grupi Mac Air

Baza: TMK

vende: 9

Viti: 1994

Grupi Mac Air

Baza: SHPK-ja

vende: 9

Viti: 1991

Pro Airways

Baza: KPYM

vende: 9

Viti: 1998

Air Rair

Baza: KCXO

vende: 9

Viti: 1992

Pasqyrë e avionëve

Hawker 1000 është një avion i mesëm i cili u dorëzua midis 1990 dhe 1996.

Aktualisht, ka N / A Hawker 1000 në shërbim aktiv në të gjithë botën.

Hawker 1000 është në gjendje të konfigurohet me hapësirë ​​për deri në 9 pasagjerë. Sidoqoftë, shumica e avionëve janë konfiguruar me shumë më pak kapacitet ulësesh. Kapaciteti maksimal i bagazhit qëndron në 72 metra kub.

Hawker 1000 është i aftë të lundrojë deri në 453 knots, me një diapazon maksimal prej 3098 milje detare (3565.11644 milje / 5737.496 km).

Lartësia maksimale e lundrimit të Hawker 1000 vjen në 43000 metra. Kur ndodhet në det, Hawker 1000 ka një djegie mesatare të karburantit në orë prej 260 Gallons në orë (GPH).

Mundësuar nga motorët Pratt & Whitney Canada PW305, secili motor është në gjendje të prodhojë deri në 5255 bs shtytje. Kjo, pra, rezulton në një prodhim total futës prej 10510.

Si pasojë, Hawker 1000 ka një distancë minimale ngritjeje prej 5950 dhe një distancë minimale uljeje prej 2500.

Për sa i përket chartering-ut, çmimi mesatar i vlerësuar mesatar i orëve të charter-it për Hawker 1000 është 4500 $.

Për më tepër, në kohën e prodhimit, Hawker 1000 kishte një çmim liste prej 13 milion dollarësh.

Shifrat në thellësi

Performance

Diapazoni: nm

Shpejtësia e lundrimit: knots

Tavani: këmbët

Largësia në ngritje: këmbët

Largësia e uljes: këmbët


përmasat

Gjatësia e jashtme: metra

Lartësia e jashtme: metra

Hapësira e krahëve: metra

Gjatësia e brendshme: metra

Gjerësia e brendshme: metra

Lartësia e brendshme: metra

Raporti i brendshëm / i jashtëm:%

rehati

Numri i udhëtarëve:

Nivelet e zhurmës së kabinës: dB

Lartësia e kabinës: këmbët

Çmimi i vlerësuar për orë: $

Çmimi i blerjes: milion dollarë


Fuqija

Prodhuesi i motorit:

Modeli i motorit:

Djegia e karburantit: Galona për orë

peshat

Kapaciteti i bagazhit: Këmbët kubike

Pesha e bagazhit: bs

Pesha maksimale e heqjes: lbs

Harta e Diapazonit