Gulfstream Karta G450

Pasagjerët

16 Simbol i paqës

Varg

4,350 Milje Detare

Çmimi për orë

$ 7,500

Çmimi i blerjes

$ 43 milion

Ne sherbim

354 avion

Ku të Karta Gulfstream G450

Avjet Holding

Baza: KBUR

vende: 14

Viti: 2006

Aviacioni Lacy Lacy

Baza: KVNY

vende: 14

Viti: 2010

Aviacioni Lacy Lacy

Baza: KVNY

vende: 14

Viti: 2008

Aviacioni Lacy Lacy

Baza: KVNY

vende: 14

Viti: 2005

Aviacioni Lacy Lacy

Baza: KVNY

vende: 14

Viti: 2009

Aviacioni Lacy Lacy

Baza: KVNY

vende: 14

Viti: 2012

Ajri i korporatave

Baza: KPIT

vende: 14

Viti: 2008

Korporata e Aviacionit Ekzekutiv

Baza: KFLL

vende: 14

Viti: 2015

Menaxhimi Ekzekutiv i Jeteve

Baza: KPBI

vende: 14

Viti: 2008

Menaxhimi Ekzekutiv i Jeteve

Baza: KTEB

vende: 14

Viti: 2008

Menaxhimi Ekzekutiv i Jeteve

Baza: KSDL

vende: 14

Viti: 2010

Menaxhimi Ekzekutiv i Jeteve

Baza: KSDL

vende: 14

Viti: 2010

Menaxhimi Ekzekutiv i Jeteve

Baza: KTEB

vende: 14

Viti: 2008

Menaxhimi Ekzekutiv i Jeteve

Baza: KMDW

vende: 14

Viti: 2006

Menaxhimi Ekzekutiv i Jeteve

Baza: KOXC

vende: 14

Viti: 2005

Menaxhimi Ekzekutiv i Jeteve

Baza: KBIV

vende: 14

Viti: 2005

Menaxhimi Ekzekutiv i Jeteve

Baza: KPBI

vende: 14

Viti: 2009

Flexjet

Baza: KMDW

vende: 14

Viti: 2015

Flexjet

Baza: KVNY

vende: 14

Viti: 2008

Aviacioni Gama

Baza: KTEB

vende: 16

Viti: 2004

Global Kartat ajrore

Baza: KTEB

vende: 14

Viti: 2008

AVIACIONI JET

Baza: KBED

vende: 14

Viti: 2004

Jet Edge International

Baza: KJAX

vende: 14

Viti: 2005

Avionët JetSelect

Baza: KTEB

vende: 16

Viti: 2009

Udhëtim Aviacioni

Baza: KBCT

vende: 14

Viti: 2008

Aviacioni Keystone

Baza: KSLC

vende: 14

Viti: 2012

Aviacionit Malor

Baza: KFNL

vende: 13

Viti: 2014

Aviacioni Priester

Baza: KJFK

vende: 16

Viti: 2004

Ajri i argjendtë

Baza: KFAT

vende: 14

Viti: 2006

Aviacioni Solairus

Baza: KBCT

vende: 14

Viti: 2008

Aviacioni Solairus

Baza: KUGN

vende: 14

Viti: 2010

Aviacioni Solairus

Baza: KTEB

vende: 14

Viti: 2006

Karta e reve të bardha

Baza: KHPN

vende: 14

Viti: 2010

Pasqyrë e avionëve

La Gulfstream G450 është një avion i madh i cili u dorëzua midis 2004 dhe 2017.

Aktualisht, ka 354 G450 në shërbim aktiv në të gjithë botën.

La Gulfstream G450 është në gjendje të konfigurohet me hapësirë ​​për deri në 16 pasagjerë. Sidoqoftë, shumica e avionëve janë konfiguruar me shumë më pak kapacitet ulësesh. Kapaciteti maksimal i bagazhit qëndron në 169 metra kub.

G450 është i aftë të lundrojë deri në 500 knots, me një diapazon maksimal prej 4350 milje detare (5005.893 milje / 8056.2 km).

Lartësia maksimale e lundrimit e G450 vjen me 45000 metra. Kur jeni në lundrim, Gulfstream G450 ka një djegie mesatare të karburantit në orë prej 465 gallons në orë (GPH).

Mundësuar nga motorët Rolls-Royce TAY 611-8C, secili motor është në gjendje të prodhojë deri në 13850 bs shtytje. Kjo, pra, rezulton në një prodhim total të shtytjes prej 27700.

Si pasojë, Gulfstream G450 ka një distancë minimale ngritjeje prej 5600 dhe një distancë minimale uljeje prej 3260.

Për sa i përket chartering, çmimi mesatar i vlerësuar mesatar i orës për G450 është 7500 $.

Për më tepër, në kohën e prodhimit, Gulfstream G450 kishte një çmim liste prej 43 milion dollarë.

Shifrat në thellësi

Performance

Diapazoni: nm

Shpejtësia e lundrimit: knots

Tavani: këmbët

Largësia në ngritje: këmbët

Largësia e uljes: këmbët


përmasat

Gjatësia e jashtme: metra

Lartësia e jashtme: metra

Hapësira e krahëve: metra

Gjatësia e brendshme: metra

Gjerësia e brendshme: metra

Lartësia e brendshme: metra

Raporti i brendshëm / i jashtëm:%

rehati

Numri i udhëtarëve:

Nivelet e zhurmës së kabinës: dB

Lartësia e kabinës: këmbët

Çmimi i vlerësuar për orë: $

Çmimi i blerjes: milion dollarë


Fuqija

Prodhuesi i motorit:

Modeli i motorit:

Djegia e karburantit: Galona për orë

peshat

Kapaciteti i bagazhit: Këmbët kubike

Pesha e bagazhit: bs

Pesha maksimale e heqjes: lbs

Harta e Diapazonit