Embraer Legacy 600 Karta

Pasagjerët

13 Simbol i paqës

Varg

3,429 Milje Detare

Çmimi për orë

$ 6,500

Çmimi i blerjes

$ 26 milion

Ne sherbim

178 avion

Ku të Karta Embraer Legacy 600

Air 7

Baza: KCMA

vende: 14

Viti: 2007

Grupi i Shërbimeve të Avionëve

Baza: KISP

vende: 13

Viti: 2006

Grupi i Shërbimeve të Avionëve

Baza: KBUR

vende: 13

Viti: 2007

Alerion Aviacioni

Baza: KFRG

vende: 13

Viti: 2006

Alerion Aviacioni

Baza: KFRG

vende: 13

Viti: 2007

Aviacioni Lacy Lacy

Baza: KVNY

vende: 13

Viti: 2007

Aviacioni Lacy Lacy

Baza: KVNY

vende: 13

Viti: 2007

Aviacioni Lacy Lacy

Baza: KLASA

vende: 13

Viti: 2006

Elite Air

Baza: KPIE

vende: 13

Viti: 2007

ExcelAire

Baza: KISP

vende: 13

Viti: 2006

ExcelAire

Baza: KISP

vende: 13

Viti: 2003

ExcelAire

Baza: KISP

vende: 13

Viti: 2006

ExcelAire

Baza: KISP

vende: 13

Viti: 2008

Menaxhimi Ekzekutiv i Jeteve

Baza: KELM

vende: 13

Viti: 2014

Menaxhimi Ekzekutiv i Jeteve

Baza: KENW

vende: 12

Viti: 2008

IBC Airways

Baza: KFLL

vende: 30

Viti: 1997

AVIACIONI JET

Baza: KVNY

vende: 13

Viti: 2005

Jet Edge International

Baza: KISP

vende: 13

Viti: 2008

Aviacioni Verilindor

Baza: KFRG

vende: 13

Viti: 2007

Transporti Ajror Omni

Baza: KTUL

vende: 13

Viti: 2007

Star Base Jet

Baza: KAUS

vende: 12

Viti: 2002

Menaxhimi i shpejtë i avionëve

Baza: KPHX

vende: 13

Viti: 2002

Menaxhimi i shpejtë i avionëve

Baza: KPHX

vende: 13

Viti: 2003

Shërbimet e Kartës së Aviacionit Wing

Baza: KHOU

vende: 13

Viti: 2008

Shërbimet e Kartës së Aviacionit Wing

Baza: KHOU

vende: 13

Viti: 2004

Shërbimet e Kartës së Aviacionit Wing

Baza: KCXO

vende: 13

Viti: 2005

Pasqyrë e avionëve

La Embraer Legacy 600 është një avion i madh i cili u dorëzua midis 2002 dhe 2015.

Aktualisht, ka 178 Legacy 600 në shërbim aktiv në të gjithë botën.

La Embraer Legacy 600 është në gjendje të konfigurohet me hapësirë ​​për deri në 13 pasagjerë. Sidoqoftë, shumica e avionëve janë konfiguruar me shumë më pak kapacitet ulësesh. Kapaciteti maksimal i bagazhit qëndron në 286 metra kub.

La Legacy 600 është i aftë të lundrojë deri në 400 knots, me një diapazon maksimal prej 3429 milje detare (3946.02462 milje / 6350.508 km).

Lartësia maksimale e lundrimit në det Legacy 600 vjen në 41000 këmbë. Kur jeni në lundrim, Embraer Legacy 600 ka një djegie mesatare të karburantit në orë prej 312 galonësh në orë (GPH).

Mundësuar nga motorët Rolls-Royce AE3007A1E, secili motor është në gjendje të prodhojë deri në 7953 bs shtytje. Kjo, pra, rezulton në një prodhim total të shtytjes prej 15906.

Si pasojë, Embraer Legacy 600 ka një distancë minimale ngritjeje prej 5749 dhe një distancë minimale uljeje prej 2310.

Për sa i përket chartering-ut, çmimi mesatar i vlerësuar mesatar i orës për Legacy 600 është 6500 dollarë.

Për më tepër, në kohën e prodhimit, Embraer Legacy 600 kishte një çmim liste prej 26 milion dollarë.

Shifrat në thellësi

Performance

Diapazoni: nm

Shpejtësia e lundrimit: knots

Tavani: këmbët

Largësia në ngritje: këmbët

Largësia e uljes: këmbët


përmasat

Gjatësia e jashtme: metra

Lartësia e jashtme: metra

Hapësira e krahëve: metra

Gjatësia e brendshme: metra

Gjerësia e brendshme: metra

Lartësia e brendshme: metra

Raporti i brendshëm / i jashtëm:%

rehati

Numri i udhëtarëve:

Nivelet e zhurmës së kabinës: dB

Lartësia e kabinës: këmbët

Çmimi i vlerësuar për orë: $

Çmimi i blerjes: milion dollarë


Fuqija

Prodhuesi i motorit:

Modeli i motorit:

Djegia e karburantit: Galona për orë

peshat

Kapaciteti i bagazhit: Këmbët kubike

Pesha e bagazhit: bs

Pesha maksimale e heqjes: lbs

Harta e Diapazonit