Karta e Eklipsit 500

Pasagjerët

5 Simbol i paqës

Varg

1,125 Milje Detare

Çmimi për orë

$ 1,700

Çmimi i blerjes

$1 milion

Ne sherbim

271 avion

Ku mund të Charter Eclipse 500

Menaxhimi i ajrit të biznesit

Baza: KDTO

vende: 3

Viti: 2007

Avionë CI

Baza: KLASA

vende: 4

Viti: 2006

Udhëtim Elite Fluturimi

Baza: KSDL

vende: 4

Viti: 2007

Udhëtim Elite Fluturimi

Baza: KVNY

vende: 4

Viti: 2008

Karta e Ajrit Ekzekutiv

Baza: KHDC

vende: 4

Viti: 2007

Ajri i Lirisë

Baza: KPWK

vende: 5

Viti: 2007

Ajri i Lirisë

Baza: KCOS

vende: 4

Viti: 2008

Ajri i Lirisë

Baza: KCOS

vende: 5

Viti: 2013

Ajri i Lirisë

Baza: KJXN

vende: 5

Viti: 2008

RRUGT ATLANTIKE GULF

Baza: KGNV

vende: 5

Viti: 2007

RRUGT ATLANTIKE GULF

Baza: KGNV

vende: 5

Viti: 2016

HessJET

Baza: OAK

vende: 4

Viti: 2007

Ajri linear

Baza: KBED

vende: 4

Viti: 2008

Ajri linear

Baza: KHPN

vende: 4

Viti: 2007

Ajri linear

Baza: KBED

vende: 4

Viti: 2007

Aviacioni Memley

Baza: KFAT

vende: 4

Viti: 2008

Karta e Kryeministrit Ajror

Baza: KMYF

vende: 4

Viti: 2008

Karta e Kryeministrit Ajror

Baza: KCRQ

vende: 4

Viti: 2008

Pasqyrë e avionëve

Eclipse 500 është një avion vlj i cili u dorëzua midis 2006 dhe 2008.

Aktualisht, ka 271 Eclipse 500 në shërbim aktiv në të gjithë botën.

Eclipse 500 është në gjendje të konfigurohet me hapësirë ​​për deri në 5 pasagjerë. Sidoqoftë, shumica e avionëve janë konfiguruar me shumë më pak kapacitet ulësesh. Kapaciteti maksimal i bagazhit qëndron në 40 metra kub.

Eclipse 500 është i aftë të lundrojë deri në 370 knots, me një diapazon maksimal prej 1125 milje detare (1294.6275 milje / 2083.5 km).

Lartësia maksimale e lundrimit të Eclipse 500 vjen me 41000 këmbë. Kur është në lundrim, Eclipse 500 ka një djegie mesatare të karburantit në orë prej 68 Gallons në orë (GPH).

Mundësuar nga motorët Pratt & Whitney Canada PW610F, secili motor është në gjendje të prodhojë deri në 900 lbs të shtytjes. Kjo, pra, rezulton në një prodhim total futës prej 1800.

Si pasojë, Eclipse 500 ka një distancë minimale ngritjeje prej 2345 dhe një distancë minimale uljeje prej 2250.

Për sa i përket chartering-ut, çmimi mesatar i vlerësuar mesatar i orëve të charter-it për Eclipse 500 është 1700 $.

Për më tepër, në kohën e prodhimit, Eclipse 500 kishte një çmim liste prej 1 milion dollarë.

Shifrat në thellësi

Performance

Diapazoni: nm

Shpejtësia e lundrimit: knots

Tavani: këmbët

Largësia në ngritje: këmbët

Largësia e uljes: këmbët


përmasat

Gjatësia e jashtme: metra

Lartësia e jashtme: metra

Hapësira e krahëve: metra

Gjatësia e brendshme: metra

Gjerësia e brendshme: metra

Lartësia e brendshme: metra

Raporti i brendshëm / i jashtëm:%

rehati

Numri i udhëtarëve:

Nivelet e zhurmës së kabinës: dB

Lartësia e kabinës: këmbët

Çmimi i vlerësuar për orë: $

Çmimi i blerjes: milion dollarë


Fuqija

Prodhuesi i motorit:

Modeli i motorit:

Djegia e karburantit: Galona për orë

peshat

Kapaciteti i bagazhit: Këmbët kubike

Pesha e bagazhit: bs

Pesha maksimale e heqjes: lbs

Harta e Diapazonit