Dassault Falcon Karta 900EX

Pasagjerët

16 Simbol i paqës

Varg

4,500 Milje Detare

Çmimi për orë

$ 8,500

Çmimi i blerjes

$ 39 milion

Ne sherbim

118 avion

Ku të Karta Dassault Falcon 900EX

Air 7

Baza: KEHR

vende: 13

Viti: 2000

Grupi i Shërbimeve të Avionëve

Baza: KTEB

vende: 14

Viti: 1997

Kartat e Aviacionit

Baza: KTTN

vende: 14

Viti: 1996

Menaxhimi i Burimeve të Aviacionit

Baza: KTEB

vende: 12

Viti: 2001

Aviacioni Lacy Lacy

Baza: KVNY

vende: 14

Viti: 2004

Aviacioni Lacy Lacy

Baza: KVNY

vende: 12

Viti: 2006

Menaxhimi Ekzekutiv i Jeteve

Baza: KMDW

vende: 12

Viti: 1999

Aviacioni Gama

Baza: KBFI

vende: 12

Viti: 2002

Aviacionit Malor

Baza: KBGJK

vende: 12

Viti: 1997

Aviacionit Presidencial

Baza: KUZA

vende: 14

Viti: 2015

Pro Airways

Baza: KPYM

vende: 11

Viti: 1999

Aviacioni i Saturnit

Baza: KAUS

vende: 14

Viti: 2001

Aviacioni Solairus

Baza: KBUR

vende: 14

Viti: 1998

Pasqyrë e avionëve

La Dassault Falcon 900EX është një avion i madh i cili u dorëzua ndërmjet 1995 dhe 2003.

Aktualisht, ka 118 900EX në shërbim aktiv në të gjithë botën.

La Dassault Falcon 900EX është në gjendje të konfigurohet me hapësirë ​​për deri në 16 pasagjerë. Sidoqoftë, shumica e avionëve janë konfiguruar me shumë më pak kapacitet ulësesh. Kapaciteti maksimal i bagazhit qëndron në 127 metra kub.

900EX është i aftë të lundrojë deri në 440 knots, me një diapazon maksimal prej 4500 milje detare (5178.51 milje / 8334 km).

Lartësia maksimale e lundrimit prej 900EX vjen në 51000 metra. Kur jeni në lundrim, Dassault Falcon 900EX ka një djegie mesatare të karburantit në orë prej 267 gallons në orë (GPH).

Mundësuar nga motorët Honeywell TFE731-60, secili motor është në gjendje të prodhojë deri në 5000 bs shtytje. Kjo, pra, rezulton në një dalje totale të fuqisë prej 15000.

Si pasojë, Dassault Falcon 900EX ka një distancë minimale ngritjeje prej 5050 dhe një distancë minimale uljeje prej 2300.

Për sa i përket chartering-ut, çmimi mesatar i vlerësuar i charter-it për 900EX është 8500 $.

Për më tepër, në kohën e prodhimit, Dassault Falcon 900EX kishte një çmim liste prej 39 milion dollarë.

Shifrat në thellësi

Performance

Diapazoni: nm

Shpejtësia e lundrimit: knots

Tavani: këmbët

Largësia në ngritje: këmbët

Largësia e uljes: këmbët


përmasat

Gjatësia e jashtme: metra

Lartësia e jashtme: metra

Hapësira e krahëve: metra

Gjatësia e brendshme: metra

Gjerësia e brendshme: metra

Lartësia e brendshme: metra

Raporti i brendshëm / i jashtëm:%

rehati

Numri i udhëtarëve:

Nivelet e zhurmës së kabinës: dB

Lartësia e kabinës: këmbët

Çmimi i vlerësuar për orë: $

Çmimi i blerjes: milion dollarë


Fuqija

Prodhuesi i motorit:

Modeli i motorit:

Djegia e karburantit: Galona për orë

peshat

Kapaciteti i bagazhit: Këmbët kubike

Pesha e bagazhit: bs

Pesha maksimale e heqjes: lbs

Harta e Diapazonit