Dassault Falcon Karta 900DX

Pasagjerët

19 Simbol i paqës

Varg

4,100 Milje Detare

Çmimi për orë

$ 6,500

Çmimi i blerjes

$ 38 milion

Ne sherbim

24 avion

Ku të Karta Dassault Falcon 900DX

Avionët më të mirë Int

Baza: KMSP

vende: 17

Viti: 2007

Kartat e avionëve Mbretëresha e Qytetit

Baza: KLUK

vende: 16

Viti: 2007

Aviacioni Solairus

Baza: KSGJK

vende: 14

Viti: 2006

Pasqyrë e avionëve

La Dassault Falcon 900DX është një avion i madh i cili u dorëzua midis 2005 dhe 2010.

Aktualisht, ka 24 900DX në shërbim aktiv në të gjithë botën.

La Dassault Falcon 900DX është në gjendje të konfigurohet me hapësirë ​​për deri në 19 pasagjerë. Sidoqoftë, shumica e avionëve janë konfiguruar me shumë më pak kapacitet ulësesh. Kapaciteti maksimal i bagazhit qëndron në 127 metra kub.

900DX është i aftë të lundrojë deri në 474 knots, me një diapazon maksimal prej 4100 milje detare (4718.198 milje / 7593.2 km).

Lartësia maksimale e lundrimit prej 900DX vjen në 51000 metra. Kur jeni në lundrim, Dassault Falcon 900DX ka një djegie mesatare të karburantit në orë prej 265 gallons në orë (GPH).

Mundësuar nga motorët Honeywell TFE731-5BR-1C, secili motor është në gjendje të prodhojë deri në 4750 bs shtytje. Kjo, pra, rezulton në një dalje totale të tërheqjes prej 14250.

Si pasojë, Dassault Falcon 900DX ka një distancë minimale ngritjeje prej 4890 dhe një distancë minimale uljeje prej 2397.

Për sa i përket chartering-ut, çmimi mesatar i vlerësuar i charter-it për 900DX është 6500 $.

Për më tepër, në kohën e prodhimit, Dassault Falcon 900DX kishte një çmim liste prej 38 milion dollarë.

Shifrat në thellësi

Performance

Diapazoni: nm

Shpejtësia e lundrimit: knots

Tavani: këmbët

Largësia në ngritje: këmbët

Largësia e uljes: këmbët


përmasat

Gjatësia e jashtme: metra

Lartësia e jashtme: metra

Hapësira e krahëve: metra

Gjatësia e brendshme: metra

Gjerësia e brendshme: metra

Lartësia e brendshme: metra

Raporti i brendshëm / i jashtëm:%

rehati

Numri i udhëtarëve:

Nivelet e zhurmës së kabinës: dB

Lartësia e kabinës: këmbët

Çmimi i vlerësuar për orë: $

Çmimi i blerjes: milion dollarë


Fuqija

Prodhuesi i motorit:

Modeli i motorit:

Djegia e karburantit: Galona për orë

peshat

Kapaciteti i bagazhit: Këmbët kubike

Pesha e bagazhit: bs

Pesha maksimale e heqjes: lbs

Harta e Diapazonit