Dassault Falcon Karta 900C

Pasagjerët

16 Simbol i paqës

Varg

4,001 Milje Detare

Çmimi për orë

$ 7,500

Çmimi i blerjes

$ 32 milion

Ne sherbim

25 avion

Ku të Karta Dassault Falcon 900C

Avionë në rregull

Baza: KBCT

vende: 12

Viti: 2003

Aviacioni Gama

Baza: KUGN

vende: 12

Viti: 2000

Pasqyrë e avionëve

La Dassault Falcon 900C është një avion i madh i cili u dorëzua midis viteve 1998 dhe 2005.

Aktualisht, ka 25 Falcon 900C në shërbim aktiv në të gjithë botën.

La Dassault Falcon 900C është në gjendje të konfigurohet me hapësirë ​​për deri në 16 pasagjerë. Sidoqoftë, shumica e avionëve janë konfiguruar me shumë më pak kapacitet ulësesh. Kapaciteti maksimal i bagazhit qëndron në 127 metra kub.

La Falcon 900C është i aftë të lundrojë deri në 500 knots, me një diapazon maksimal prej 4001 milje detare (4604.27078 milje / 7409.852 km).

Lartësia maksimale e lundrimit në det Falcon 900C vjen në 51000 këmbë. Kur jeni në lundrim, Dassault Falcon 900 Ka një djegie mesatare të karburantit në orë prej 267 gallons në orë (GPH).

Mundësuar nga motorët Honeywell TFE731-5BR-1C, secili motor është në gjendje të prodhojë deri në 4750 bs shtytje. Kjo, pra, rezulton në një dalje totale të tërheqjes prej 14250.

Si pasojë, Dassault Falcon 900C ka një distancë minimale ngritjeje prej 5200 dhe një distancë minimale uljeje prej 2200.

Për sa i përket chartering-ut, çmimi mesatar i vlerësuar mesatar i orës për Falcon 900C është 7500 dollarë.

Për më tepër, në kohën e prodhimit, Dassault Falcon 900C kishte një çmim liste prej 32 milion dollarë.

Shifrat në thellësi

Performance

Diapazoni: nm

Shpejtësia e lundrimit: knots

Tavani: këmbët

Largësia në ngritje: këmbët

Largësia e uljes: këmbët


përmasat

Gjatësia e jashtme: metra

Lartësia e jashtme: metra

Hapësira e krahëve: metra

Gjatësia e brendshme: metra

Gjerësia e brendshme: metra

Lartësia e brendshme: metra

Raporti i brendshëm / i jashtëm:%

rehati

Numri i udhëtarëve:

Nivelet e zhurmës së kabinës: dB

Lartësia e kabinës: këmbët

Çmimi i vlerësuar për orë: $

Çmimi i blerjes: milion dollarë


Fuqija

Prodhuesi i motorit:

Modeli i motorit:

Djegia e karburantit: Galona për orë

peshat

Kapaciteti i bagazhit: Këmbët kubike

Pesha e bagazhit: bs

Pesha maksimale e heqjes: lbs

Harta e Diapazonit