Dassault Falcon Karta 900B

Pasagjerët

16 Simbol i paqës

Varg

4,000 Milje Detare

Çmimi për orë

$ 6,500

Çmimi i blerjes

$ 26 milion

Ne sherbim

156 avion

Ku të Karta Dassault Falcon 900B

Alerion Aviacioni

Baza: KFRG

vende: 14

Viti: 1996

Avionët më të mirë Int

Baza: KMSP

vende: 14

Viti: 1987

Grupi i Çikagos Jet

Baza: KARR

vende: 10

Viti: 1988

Karta e Jet Klubit

Baza: KANE

vende: 12

Viti: 1987

Shërbimi i Kartës ExecuJet

Baza: KTPA

vende: 12

Viti: 1987

ekskluziviteti i fluturimit

Baza: KVNY

vende: 11

Viti: 1987

Avionët e Lirisë

Baza: KSEQ

vende: 12

Viti: 1994

Aviacioni Gama

Baza: KMRY

vende: 12

Viti: 1998

Aviacioni Gama

Baza: KOXC

vende: 12

Viti: 1996

Shërbimet Ndërkombëtare të Aviacionit

Baza: KAPA

vende: 12

Viti: 1992

Jet Aviva

Baza: KSBA

vende: 14

Viti: 1990

Barishte

Baza: KDBN

vende: 15

Viti: 1995

Aviacioni Metropolitane

Baza: KHEF

vende: 15

Viti: 1987

Aviacioni i Ri Botëror

Baza: KXLL

vende: 14

Viti: 1986

N-Jet

Baza: KPWK

vende: 16

Viti: 1988

Aviacioni Priester

Baza: KRZR

vende: 14

Viti: 1997

Aviacioni i SC

Baza: KJVL

vende: 12

Viti: 1994

Shërbimet e Aviacionit në Kodrat e Shkurtra

Baza: KMMU

vende: 12

Viti: 1996

Aviacioni Solairus

Baza: KHPN

vende: 14

Viti: 1991

SH SERRBIME TART VUERTETA T AVIACIONIT

Baza: KFLL

vende: 12

Viti: 1989

UltraAir

Baza: KOMA

vende: 14

Viti: 1991

Pasqyrë e avionëve

La Dassault Falcon 900B është një avion i madh i cili u dorëzua midis 1985 dhe 2000.

Aktualisht, ka 156 Falcon 900B në shërbim aktiv në të gjithë botën.

La Dassault Falcon 900B është në gjendje të konfigurohet me hapësirë ​​për deri në 16 pasagjerë. Sidoqoftë, shumica e avionëve janë konfiguruar me shumë më pak kapacitet ulësesh. Kapaciteti maksimal i bagazhit qëndron në 127 metra kub.

La Falcon 900B është i aftë të lundrojë deri në 500 knots, me një diapazon maksimal prej 4000 milje detare (4603.12 milje / 7408 km).

Lartësia maksimale e lundrimit në det Falcon 900B vjen në 51000 këmbë. Kur jeni në lundrim, Dassault Falcon 900Bas një djegie mesatare të karburantit në orë prej 347 Gallons në orë (GPH).

Mundësuar nga motorët Honeywell TFE731-5BR-1C, secili motor është në gjendje të prodhojë deri në 4750 bs shtytje. Kjo, pra, rezulton në një dalje totale të tërheqjes prej 14250.

Si pasojë, Dassault Falcon 900B ka një distancë minimale ngritjeje prej 5200 dhe një distancë minimale uljeje prej 2200.

Për sa i përket chartering-ut, çmimi mesatar i vlerësuar mesatar i orës për Falcon 900B është 6500 dollarë.

Për më tepër, në kohën e prodhimit, Dassault Falcon 900B kishte një çmim liste prej 26 milion dollarë.

Shifrat në thellësi

Performance

Diapazoni: nm

Shpejtësia e lundrimit: knots

Tavani: këmbët

Largësia në ngritje: këmbët

Largësia e uljes: këmbët


përmasat

Gjatësia e jashtme: metra

Lartësia e jashtme: metra

Hapësira e krahëve: metra

Gjatësia e brendshme: metra

Gjerësia e brendshme: metra

Lartësia e brendshme: metra

Raporti i brendshëm / i jashtëm:%

rehati

Numri i udhëtarëve:

Nivelet e zhurmës së kabinës: dB

Lartësia e kabinës: këmbët

Çmimi i vlerësuar për orë: $

Çmimi i blerjes: milion dollarë


Fuqija

Prodhuesi i motorit:

Modeli i motorit:

Djegia e karburantit: Galona për orë

peshat

Kapaciteti i bagazhit: Këmbët kubike

Pesha e bagazhit: bs

Pesha maksimale e heqjes: lbs

Harta e Diapazonit