Dassault Falcon 900 Karta

Pasagjerët

19 Simbol i paqës

Varg

4,300 Milje Detare

Çmimi për orë

$ 6,300

Çmimi i blerjes

$ 21 milion

Ne sherbim

avion

Ku të Karta Dassault Falcon 900

Avionë në rregull

Baza: KBCT

vende: 12

Viti: 1997

Aviacioni Lacy Lacy

Baza: KVNY

vende: 12

Viti: 2001

Airlift emergjent

Baza: KLMT

vende: 10

Viti:

Menaxhimi Ekzekutiv i Jeteve

Baza: KMSP

vende: 14

Viti: 1988

Karta e Panairit të Ajrit të Erës

Baza: KOKA

vende: 10

Viti: 2006

Karta e Panairit të Ajrit të Erës

Baza: KOKA

vende: 13

Viti: 2008

N-Jet

Baza: KTEB

vende: 14

Viti: 2003

Aviacioni i Saturnit

Baza: KAUS

vende: 13

Viti: 1996

Pasqyrë e avionëve

La Dassault Falcon 900 është një avion i madh i cili u dorëzua midis 1986 dhe 1991.

Aktualisht, ka N / A Falcon 900 në shërbim aktiv në të gjithë botën.

La Dassault Falcon 900 është në gjendje të konfigurohet me hapësirë ​​për deri në 19 pasagjerë. Sidoqoftë, shumica e avionëve janë konfiguruar me shumë më pak kapacitet ulësesh. Kapaciteti maksimal i bagazhit qëndron në 127 metra kub.

La Falcon 900 është i aftë të lundrojë deri në 474 knots, me një diapazon maksimal prej 4300 milje detare (4948.354 milje / 7963.6 km).

Lartësia maksimale e lundrimit në det Falcon 900 vjen në 51000 këmbë. Kur jeni në lundrim, Dassault Falcon 900 ka një djegie mesatare të karburantit në orë prej 303 galonësh në orë (GPH).

Mundësuar nga motorët Honeywell TFE731-60, secili motor është në gjendje të prodhojë deri në 4750 bs shtytje. Kjo, pra, rezulton në një dalje totale të fuqisë prej 14250.

Si pasojë, Dassault Falcon 900 ka një distancë minimale ngritjeje prej 5300 dhe një distancë minimale uljeje prej 2300.

Për sa i përket chartering-ut, çmimi mesatar i vlerësuar mesatar i orës për Falcon 900 është 6300 dollarë.

Për më tepër, në kohën e prodhimit, Dassault Falcon 900 kishte një çmim liste prej 21 milion dollarë.

Shifrat në thellësi

Performance

Diapazoni: nm

Shpejtësia e lundrimit: knots

Tavani: këmbët

Largësia në ngritje: këmbët

Largësia e uljes: këmbët


përmasat

Gjatësia e jashtme: metra

Lartësia e jashtme: metra

Hapësira e krahëve: metra

Gjatësia e brendshme: metra

Gjerësia e brendshme: metra

Lartësia e brendshme: metra

Raporti i brendshëm / i jashtëm:%

rehati

Numri i udhëtarëve:

Nivelet e zhurmës së kabinës: dB

Lartësia e kabinës: këmbët

Çmimi i vlerësuar për orë: $

Çmimi i blerjes: milion dollarë


Fuqija

Prodhuesi i motorit:

Modeli i motorit:

Djegia e karburantit: Galona për orë

peshat

Kapaciteti i bagazhit: Këmbët kubike

Pesha e bagazhit: bs

Pesha maksimale e heqjes: lbs

Harta e Diapazonit