Dassault Falcon Karta 50EX

Pasagjerët

10 Simbol i paqës

Varg

3,230 Milje Detare

Çmimi për orë

$ 5,500

Çmimi i blerjes

$ 21 milion

Ne sherbim

101 avion

Ku të Karta Dassault Falcon 50EX

Avionë në rregull

Baza: KBCT

vende: 9

Viti: 1997

Avionët Davi

Baza: KTYS

vende: 9

Viti: 2001

Avionët Davi

Baza: KCLT

vende: 9

Viti: 1999

Grupi i Aviacionit Dumont

Baza: KMIA

vende: 9

Viti: 2000

Menaxhimi Ekzekutiv i Jeteve

Baza: KTCL

vende: 8

Viti: 2003

Karta e Panairit të Ajrit të Erës

Baza: KFXE

vende: 9

Viti: 2001

Karta e Panairit të Ajrit të Erës

Baza: KOKA

vende: 9

Viti: 2004

Aviacioni Jet Linx

Baza: KDAL

vende: 9

Viti: 1999

Avioni i Lionit

Baza: FPSK

vende: 9

Viti: 2002

Avioni i Lionit

Baza: FPSK

vende: 9

Viti: 2004

Shërbimet e Aviacionit në Kodrat e Shkurtra

Baza: KMMU

vende: 8

Viti: 2001

Pasqyrë e avionëve

La Dassault Falcon 50EX është një avion i madh i cili u dorëzua ndërmjet 1997 dhe 2007.

Aktualisht, ka 101 Falcon 50EX në shërbim aktiv në të gjithë botën.

La Dassault Falcon 50EX është në gjendje të konfigurohet me hapësirë ​​për deri në 10 pasagjerë. Sidoqoftë, shumica e avionëve janë konfiguruar me shumë më pak kapacitet ulësesh. Kapaciteti maksimal i bagazhit qëndron në 115 metra kub.

La Falcon 50EX është i aftë të lundrojë deri në 480 knots, me një diapazon maksimal prej 3230 milje detare (3717.0194 milje / 5981.96 km).

Lartësia maksimale e lundrimit në det Falcon 50EX vjen në 49000 këmbë. Kur jeni në lundrim, Dassault Falcon 50EX ka një djegie mesatare të karburantit në orë prej 287 gallons në orë (GPH).

Mundësuar nga motorët Honeywell TFE731-40, secili motor është në gjendje të prodhojë deri në 3440 bs shtytje. Kjo, pra, rezulton në një dalje totale të fuqisë prej 10320.

Si pasojë, Dassault Falcon 50EX ka një distancë minimale ngritjeje prej 4950 dhe një distancë minimale uljeje prej 2100.

Për sa i përket chartering-ut, çmimi mesatar i vlerësuar mesatar i orës për Falcon 50EX është 5500 dollarë.

Për më tepër, në kohën e prodhimit, Dassault Falcon 50EX kishte një çmim liste prej 21 milion dollarë.

Shifrat në thellësi

Performance

Diapazoni: nm

Shpejtësia e lundrimit: knots

Tavani: këmbët

Largësia në ngritje: këmbët

Largësia e uljes: këmbët


përmasat

Gjatësia e jashtme: metra

Lartësia e jashtme: metra

Hapësira e krahëve: metra

Gjatësia e brendshme: metra

Gjerësia e brendshme: metra

Lartësia e brendshme: metra

Raporti i brendshëm / i jashtëm:%

rehati

Numri i udhëtarëve:

Nivelet e zhurmës së kabinës: dB

Lartësia e kabinës: këmbët

Çmimi i vlerësuar për orë: $

Çmimi i blerjes: milion dollarë


Fuqija

Prodhuesi i motorit:

Modeli i motorit:

Djegia e karburantit: Galona për orë

peshat

Kapaciteti i bagazhit: Këmbët kubike

Pesha e bagazhit: bs

Pesha maksimale e heqjes: lbs

Harta e Diapazonit