Dassault Falcon 50 Karta

Pasagjerët

10 Simbol i paqës

Varg

3,130 Milje Detare

Çmimi për orë

$ 5,000

Çmimi i blerjes

$ 15 milion

Ne sherbim

239 avion

Ku të Karta Dassault Falcon 50

Grupi i Çikagos Jet

Baza: KARR

vende: 11

Viti: 1982

Grupi i Çikagos Jet

Baza: KVNY

vende: 9

Viti: 1981

Karta e Jet Klubit

Baza: KANE

vende: 9

Viti: 1981

Karta e Jet Klubit

Baza: KANE

vende: 9

Viti: 1984

Karta e Jet Klubit

Baza: KMSP

vende: 9

Viti: 1980

Karta e Jet Klubit

Baza: KMSP

vende: 9

Viti: 1982

Grupi i Aviacionit Dumont

Baza: KMIA

vende: 8

Viti: 1994

Shërbimet e Fluturimit në Bregun Lindor

Baza: KBCT

vende: 9

Viti: 1985

Elite Air

Baza: KPMP

vende: 9

Viti: 1980

Airlift emergjent

Baza: KLMT

vende: 8

Viti: 1981

Airlift emergjent

Baza: KLMT

vende: 8

Viti: 1981

Menaxhimi Ekzekutiv i Jeteve

Baza: KTCL

vende: 9

Viti: 1985

Menaxhimi Ekzekutiv i Jeteve

Baza: KORL

vende: 9

Viti: 1990

Menaxhimi Ekzekutiv i Jeteve

Baza: KTEB

vende: 9

Viti: 1995

Golden State Jet

Baza: KVNY

vende: 9

Viti: 1990

AVIACIONI JET

Baza: KUGN

vende: 9

Viti: 2000

Drejtësia Ajrore

Baza: KFRG

vende: 9

Viti: 1981

Barishte

Baza: KDBN

vende: 10

Viti: 1985

Air Monark

Baza: KADS

vende: 8

Viti: 1986

RUAJT MSI IM JET

Baza: KOKA

vende: 9

Viti: 1982

Aviacioni Privaira Privat

Baza: KBCT

vende: 8

Viti: 1982

Aviacioni Privaira Privat

Baza: KFXE

vende: 8

Viti: 1980

Karta e Ajrit Mbretëror

Baza: KPTK

vende:

Viti: 1988

Karta e Ajrit Mbretëror

Baza: KPTK

vende: 9

Viti: 1986

Karta e Ajrit Trans-Paqësor

Baza: PHNL

vende: 9

Viti: 1983

Karta e Ajrit Trans-Paqësor

Baza: PHNL

vende: 9

Viti: 1990

UltraAir

Baza: KOMA

vende: 9

Viti: 1991

Pasqyrë e avionëve

La Dassault Falcon 50 është një avion i madh i cili u dorëzua midis 1980 dhe 1996.

Aktualisht, ka 239 Falcon 50 në shërbim aktiv në të gjithë botën.

La Dassault Falcon 50 është në gjendje të konfigurohet me hapësirë ​​për deri në 10 pasagjerë. Sidoqoftë, shumica e avionëve janë konfiguruar me shumë më pak kapacitet ulësesh. Kapaciteti maksimal i bagazhit qëndron në 115 metra kub.

La Falcon 50 është i aftë të lundrojë deri në 480 knots, me një diapazon maksimal prej 3130 milje detare (3601.9414 milje / 5796.76 km).

Lartësia maksimale e lundrimit në det Falcon 50 vjen në 49000 këmbë. Kur jeni në lundrim, Dassault Falcon 50 ka një djegie mesatare të karburantit në orë prej 229 galonësh në orë (GPH).

Mundësuar nga motorët Honeywell TFE731-3-1C, secili motor është në gjendje të prodhojë deri në 3700 bs shtytje. Kjo, pra, rezulton në një prodhim total futës prej 11100.

Si pasojë, Dassault Falcon 50 ka një distancë minimale ngritjeje prej 4950 dhe një distancë minimale uljeje prej 2100.

Për sa i përket chartering-ut, çmimi mesatar i vlerësuar mesatar i orës për Falcon 50 është 5000 dollarë.

Për më tepër, në kohën e prodhimit, Dassault Falcon 50 kishte një çmim liste prej 15 milion dollarë.

Shifrat në thellësi

Performance

Diapazoni: nm

Shpejtësia e lundrimit: knots

Tavani: këmbët

Largësia në ngritje: këmbët

Largësia e uljes: këmbët


përmasat

Gjatësia e jashtme: metra

Lartësia e jashtme: metra

Hapësira e krahëve: metra

Gjatësia e brendshme: metra

Gjerësia e brendshme: metra

Lartësia e brendshme: metra

Raporti i brendshëm / i jashtëm:%

rehati

Numri i udhëtarëve:

Nivelet e zhurmës së kabinës: dB

Lartësia e kabinës: këmbët

Çmimi i vlerësuar për orë: $

Çmimi i blerjes: milion dollarë


Fuqija

Prodhuesi i motorit:

Modeli i motorit:

Djegia e karburantit: Galona për orë

peshat

Kapaciteti i bagazhit: Këmbët kubike

Pesha e bagazhit: bs

Pesha maksimale e heqjes: lbs

Harta e Diapazonit