Dassault Falcon Karta 2000EX

Pasagjerët

10 Simbol i paqës

Varg

3,800 Milje Detare

Çmimi për orë

$ 5,300

Çmimi i blerjes

$ 24 milion

Ne sherbim

26 avion

Ku të Karta Dassault Falcon 2000EX

Kartat e Aviacionit

Baza: KTTN

vende: 10

Viti: 2014

Aviacioni Lacy Lacy

Baza: KVNY

vende: 8

Viti: 2004

CTP Aviacionit

Baza: KHWD

vende: 10

Viti: 2004

Rrugët e drejtimit ekzekutiv

Baza: KTEB

vende: 10

Viti: 2015

Karta e Panairit të Ajrit të Erës

Baza: KOKA

vende: 8

Viti: 2006

Aviacioni Gama

Baza: KSBA

vende: 9

Viti: 2003

Sp Aviacionit

Baza: KPTK

vende: 11

Viti: 2004

Pasqyrë e avionëve

La Dassault Falcon 2000EX është një avion i madh i cili u dorëzua ndërmjet 2003 dhe 2004.

Aktualisht, ka 26 Falcon 2000EX në shërbim aktiv në të gjithë botën.

La Dassault Falcon 2000EX është në gjendje të konfigurohet me hapësirë ​​për deri në 10 pasagjerë. Sidoqoftë, shumica e avionëve janë konfiguruar me shumë më pak kapacitet ulësesh. Kapaciteti maksimal i bagazhit qëndron në 131 metra kub.

La Falcon 2000EX është i aftë të lundrojë deri në 482 knots, me një diapazon maksimal prej 3800 milje detare (4372.964 milje / 7037.6 km).

Lartësia maksimale e lundrimit në det Falcon 2000EX vjen në 47000 këmbë. Kur jeni në lundrim, Dassault Falcon 2000EX ka një djegie mesatare të karburantit në orë prej 257 gallons në orë (GPH).

Mundësuar nga motorët Pratt & Whitney Canada PW308C, secili motor është në gjendje të prodhojë deri në 7000 lbs të shtytjes. Kjo, pra, rezulton në një dalje totale të tërheqjes prej 14000.

Si pasojë, Dassault Falcon 2000EX ka një distancë minimale ngritjeje prej 5585 dhe një distancë minimale uljeje prej 2640.

Për sa i përket chartering-ut, çmimi mesatar i vlerësuar mesatar i orës për Falcon 2000EX është 5300 dollarë.

Për më tepër, në kohën e prodhimit, Dassault Falcon 2000EX kishte një çmim liste prej 24 milion dollarë.

Shifrat në thellësi

Performance

Diapazoni: nm

Shpejtësia e lundrimit: knots

Tavani: këmbët

Largësia në ngritje: këmbët

Largësia e uljes: këmbët


përmasat

Gjatësia e jashtme: metra

Lartësia e jashtme: metra

Hapësira e krahëve: metra

Gjatësia e brendshme: metra

Gjerësia e brendshme: metra

Lartësia e brendshme: metra

Raporti i brendshëm / i jashtëm:%

rehati

Numri i udhëtarëve:

Nivelet e zhurmës së kabinës: dB

Lartësia e kabinës: këmbët

Çmimi i vlerësuar për orë: $

Çmimi i blerjes: milion dollarë


Fuqija

Prodhuesi i motorit:

Modeli i motorit:

Djegia e karburantit: Galona për orë

peshat

Kapaciteti i bagazhit: Këmbët kubike

Pesha e bagazhit: bs

Pesha maksimale e heqjes: lbs

Harta e Diapazonit