Dassault Falcon 100 Karta

Pasagjerët

6 Simbol i paqës

Varg

1,532 Milje Detare

Çmimi për orë

$ 2,950

Çmimi i blerjes

$5 milion

Ne sherbim

avion

Ku të Karta Dassault Falcon 100

Karta e Jet Klubit

Baza: KPMP

vende: 7

Viti: 1986

Evolucioni i avionit

Baza: KAVC

vende: 6

Viti: 1988

Pasqyrë e avionëve

La Dassault Falcon 100 është një avion i lehtë i cili u dorëzua midis 1983 dhe 1990.

Aktualisht, ka N / A Falcon 100 në shërbim aktiv në të gjithë botën.

La Dassault Falcon 100 është në gjendje të konfigurohet me hapësirë ​​për deri në 6 pasagjerë. Sidoqoftë, shumica e avionëve janë konfiguruar me shumë më pak kapacitet ulësesh. Kapaciteti maksimal i bagazhit qëndron në 40 metra kub.

La Falcon 100 është i aftë të lundrojë deri në 476 knots, me një diapazon maksimal prej 1532 milje detare (1762.99496 milje / 2837.264 km).

Lartësia maksimale e lundrimit në det Falcon 100 vjen në 45000 këmbë. Kur jeni në lundrim, Dassault Falcon 100 ka një djegie mesatare të karburantit në orë prej 211 galonësh në orë (GPH).

Mundësuar nga motorët Honeywell TFE731-2-1C, secili motor është në gjendje të prodhojë deri në 3230 bs shtytje. Kjo, pra, rezulton në një prodhim total futës prej 6460.

Si pasojë, Dassault Falcon 100 ka një distancë minimale ngritjeje prej 4500 dhe një distancë minimale uljeje prej 2250.

Për sa i përket chartering-ut, çmimi mesatar i vlerësuar mesatar i orës për Falcon 100 është 2950 dollarë.

Për më tepër, në kohën e prodhimit, Dassault Falcon 100 kishte një çmim liste prej 4.7 milion dollarë.

Shifrat në thellësi

Performance

Diapazoni: nm

Shpejtësia e lundrimit: knots

Tavani: këmbët

Largësia në ngritje: këmbët

Largësia e uljes: këmbët


përmasat

Gjatësia e jashtme: metra

Lartësia e jashtme: metra

Hapësira e krahëve: metra

Gjatësia e brendshme: metra

Gjerësia e brendshme: metra

Lartësia e brendshme: metra

Raporti i brendshëm / i jashtëm:%

rehati

Numri i udhëtarëve:

Nivelet e zhurmës së kabinës: dB

Lartësia e kabinës: këmbët

Çmimi i vlerësuar për orë: $

Çmimi i blerjes: milion dollarë


Fuqija

Prodhuesi i motorit:

Modeli i motorit:

Djegia e karburantit: Galona për orë

peshat

Kapaciteti i bagazhit: Këmbët kubike

Pesha e bagazhit: bs

Pesha maksimale e heqjes: lbs

Harta e Diapazonit