Dassault Falcon 10 Karta

Pasagjerët

6 Simbol i paqës

Varg

1,520 Milje Detare

Çmimi për orë

$ 2,800

Çmimi i blerjes

$4 milion

Ne sherbim

226 avion

Ku të Karta Dassault Falcon 10

Aviacioni Butler

Baza: KHUM

vende: 8

Viti: 1977

Karta e Jet Klubit

Baza: KANE

vende: 6

Viti: 1979

Karta e Jet Klubit

Baza: KANE

vende: 6

Viti: 1977

Karta e Jet Klubit

Baza: KANE

vende: 6

Viti: 1976

Karta e Jet Klubit

Baza: KANE

vende: 6

Viti: 1977

Shërbimet e Fluturimit në Bregun Lindor

Baza: KESN

vende: 8

Viti: 1980

Shërbimet e Fluturimit në Bregun Lindor

Baza: KESN

vende: 7

Viti: 1980

Menaxhimi i Jetit Verior

Baza: KGRR

vende: 7

Viti: 1976

Pasqyrë e avionëve

La Dassault Falcon 10 është një avion i lehtë i cili u dorëzua midis 1973 dhe 1983.

Aktualisht, ka 226 Falcon 10 në shërbim aktiv në të gjithë botën.

La Dassault Falcon 10 është në gjendje të konfigurohet me hapësirë ​​për deri në 6 pasagjerë. Sidoqoftë, shumica e avionëve janë konfiguruar me shumë më pak kapacitet ulësesh. Kapaciteti maksimal i bagazhit qëndron në 41 metra kub.

La Falcon 10 është i aftë të lundrojë deri në 494 knots, me një diapazon maksimal prej 1520 milje detare (1749.1856 milje / 2815.04 km).

Lartësia maksimale e lundrimit në det Falcon 10 vjen në 45000 këmbë. Kur jeni në lundrim, Dassault Falcon 10 ka një djegie mesatare të karburantit në orë prej 212 galonësh në orë (GPH).

Mundësuar nga motorët Honeywell TFE731-2, secili motor është në gjendje të prodhojë deri në 3230 bs shtytje. Kjo, pra, rezulton në një dalje totale të fuqisë prej 6460.

Si pasojë, Dassault Falcon 10 ka një distancë minimale ngritjeje prej 4615 dhe një distancë minimale uljeje prej 2750.

Për sa i përket chartering-ut, çmimi mesatar i vlerësuar mesatar i orës për Falcon 10 është 2800 dollarë.

Për më tepër, në kohën e prodhimit, Dassault Falcon 10 kishte një çmim liste prej 4.1 milion dollarë.

Shifrat në thellësi

Performance

Diapazoni: nm

Shpejtësia e lundrimit: knots

Tavani: këmbët

Largësia në ngritje: këmbët

Largësia e uljes: këmbët


përmasat

Gjatësia e jashtme: metra

Lartësia e jashtme: metra

Hapësira e krahëve: metra

Gjatësia e brendshme: metra

Gjerësia e brendshme: metra

Lartësia e brendshme: metra

Raporti i brendshëm / i jashtëm:%

rehati

Numri i udhëtarëve:

Nivelet e zhurmës së kabinës: dB

Lartësia e kabinës: këmbët

Çmimi i vlerësuar për orë: $

Çmimi i blerjes: milion dollarë


Fuqija

Prodhuesi i motorit:

Modeli i motorit:

Djegia e karburantit: Galona për orë

peshat

Kapaciteti i bagazhit: Këmbët kubike

Pesha e bagazhit: bs

Pesha maksimale e heqjes: lbs

Harta e Diapazonit