Cessna Citation Karta VI

Pasagjerët

9 Simbol i paqës

Varg

2,000 Milje Detare

Çmimi për orë

$ 3,250

Çmimi i blerjes

$8 milion

Ne sherbim

36 avion

Ku të Karta Cessna Citation VI

Aviacioni Grande

Baza: KTYS

vende: 8

Viti: 1995

Jet-Share

Baza: KONO

vende: 7

Viti: 1996

Rai Jets

Baza: KAZO

vende: 9

Viti: 1994

Pasqyrë e avionëve

La Cessna Citation VI është një avion i mesëm i cili u dorëzua midis 1991 dhe 1995.

Aktualisht, ka 36 Citation VI në shërbim aktiv në të gjithë botën.

La Cessna Citation VI është në gjendje të konfigurohet me hapësirë ​​për deri në 9 pasagjerë. Sidoqoftë, shumica e avionëve janë konfiguruar me shumë më pak kapacitet ulësesh. Kapaciteti maksimal i bagazhit qëndron në 61 metra kub.

La Citation VI është i aftë të lundrojë deri në 459 knots, me një diapazon maksimal prej 2000 milje detare (2301.56 milje / 3704 km).

Lartësia maksimale e lundrimit në det Citation VI vjen në 51000 këmbë. Kur jeni në lundrim, Cessna Citation VI ka një djegie mesatare të karburantit në orë prej 251 galone në orë (GPH).

Mundësuar nga motorët Honeywell TFE731-3BR-100S, secili motor është në gjendje të prodhojë deri në 3650 bs shtytje. Kjo, pra, rezulton në një prodhim total të shtytjes prej 7300.

Si pasojë, Cessna Citation VI ka një distancë minimale ngritjeje prej 4850 dhe një distancë minimale uljeje prej 2520.

Për sa i përket chartering-ut, çmimi mesatar i vlerësuar mesatar i orës për Citation VI është 3250 dollarë.

Për më tepër, në kohën e prodhimit, Cessna Citation VI kishte një çmim liste prej 8.1 milion $.

Shifrat në thellësi

Performance

Diapazoni: nm

Shpejtësia e lundrimit: knots

Tavani: këmbët

Largësia në ngritje: këmbët

Largësia e uljes: këmbët


përmasat

Gjatësia e jashtme: metra

Lartësia e jashtme: metra

Hapësira e krahëve: metra

Gjatësia e brendshme: metra

Gjerësia e brendshme: metra

Lartësia e brendshme: metra

Raporti i brendshëm / i jashtëm:%

rehati

Numri i udhëtarëve:

Nivelet e zhurmës së kabinës: dB

Lartësia e kabinës: këmbët

Çmimi i vlerësuar për orë: $

Çmimi i blerjes: milion dollarë


Fuqija

Prodhuesi i motorit:

Modeli i motorit:

Djegia e karburantit: Galona për orë

peshat

Kapaciteti i bagazhit: Këmbët kubike

Pesha e bagazhit: bs

Pesha maksimale e heqjes: lbs

Harta e Diapazonit